Starboy Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 35 минути, Cally-Pressyfan' каза: Прилича на Галена на тази снимка .. На мен ми прилича на Светлана Василева малко. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Ужас! В острия нос на вещица и ехидната усмивка й беше чара! Глупачка! 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Поне половин година ще мине докато носът и приеме нормална форма и спадне отока. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 6 часа , xroflx9 каза: Все повече и повече върви към флопване.Много жалко понеже това й е най-силната песен от години. ПС:Нямаме нужда от нови защитници на "Шефката",мерси! Какви защитници на Шефката,просто си казваме мнението,не може ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 7 часа , Kriminal каза: Един фр ми прати тоя мийм преди малко за да ме пита коя е тя🤣 дано да започва с миймове и продължи със популяризирането на българската попфолк музика тук, защото за пореден път виждам такъв популярен мийм Във фейсбук чата веднъж търсих гифчета, нищо по-чалгарско - саво Яница и Анелия ми излизаха 😁 преди 6 часа , Cally-Pressyfan' каза: Ужас! В острия нос на вещица и ехидната усмивка й беше чара! Глупачка! Пълна! Носът-отварачка й подчертаваше ехидната усмивка. Откриваше се лека прилика с феномена Йълдъз Тилбе. Сега е Галена 2 или 3. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 15 часа , PHILIPP PLEIN каза: Коя е тази? Да, коя е! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Радвам се, че не последва съдбата на последните песни на Джулия, Анелия и Десислава. Вече над 20 дни не пада под 50к. Темпото е подобно на ''Въртележката''. Изненадва ме, че песента на Кали се развива доста добре. Започна най-слабо, но от няколко дни прави повече гледания от Десислава и е почти равна с Джулия и Кристиян. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 1 час, -A. каза: Радвам се, че не последва съдбата на последните песни на Джулия, Анелия и Десислава. Вече над 20 дни не пада под 50к. Темпото е подобно на ''Въртележката''. Изненадва ме, че песента на Кали се развива доста добре. Започна най-слабо, но от няколко дни прави повече гледания от Десислава и е почти равна с Джулия и Кристиян. Вчера беше с 35ка. Освен това е много далеч от Въртележката, която дълго време стоя в топ 10 по гледания с 80ка,а после задържа още по дълго 60ка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Припадам последните 2 дни. Попфолка се накъса от хитове, а накрая Пара бидзе пак зае лидерската си позиция🤭 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 1 час, Slavi каза: Припадам последните 2 дни. Попфолка се накъса от хитове, а накрая Пара бидзе пак зае лидерската си позиция🤭 Хит-стоик! Всичко друго минава и заминава! Да се учат! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 2 часа , -A. каза: Радвам се, че не последва съдбата на последните песни на Джулия, Анелия и Десислава. Вече над 20 дни не пада под 50к. Темпото е подобно на ''Въртележката''. Изненадва ме, че песента на Кали се развива доста добре. Започна най-слабо, но от няколко дни прави повече гледания от Десислава и е почти равна с Джулия и Кристиян. За съжаление, държа доблестно да обявя, че чух днес бозата на Коя и Кой да гърми от кола в южен столичен квартал! Зачудих се какъв е този бълвоч, но по метода на изключването стигнах до извода, че е на Дует "Кои". 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Бая хитове има, време е за едно турне. Макар и в по малко градове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 1 минута, Slavi каза: Вчера беше с 35ка. Освен това е много далеч от Въртележката, която дълго време стоя в топ 10 по гледания с 80ка,а после задържа още по дълго 60ка. Вчера имаше спад на абсолютно всички гледания защото е имало някакъв бъг с youtube продължал няколко часа. В twitter го пишеше. За съжаление ''Въртележката'' 80к. почти никога не е правила. Всъщност само 2-3 седмици, през другото време седмичните гледания са около 375-400к което си е точно около 50к. дневно. Далеч е от ''Въртележката'', но не е такъв провал какъвто в началото се пишеше във форума, че ще бъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА НА ВИДИНСКИ ПАНАИР 2019г. 23.08. /петък/- Цветелина Грахич 24.08./събота/ - Бобан Здравкович 25.08. /неделя/- Амар Гиле и бенд 26.08./понеделник/ - Преслава 27.08./вторник/ - Диана Експрес 28.08./сряда/ - Лепа Брена и бенд 29.08./четвъртък/ - Pavell & Venci Venc' 30.08./петък/- Саша Матич и бенд 31.08./събота/ - Камелия и Духов оркестър "Дунавски ритми" с. Антимово 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Преслава си възобновява участията на 16ти юни - Турция - Открита сцена. Кога излиза новата песен на Джена? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 17 часа , Western каза: Да не се чудите защо са отменени участията Това е нещо средно между Алисия, Кали и Галя от София ден и нощ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 9 часа , asylum каза: Във фейсбук чата веднъж търсих гифчета, нищо по-чалгарско - саво Яница и Анелия ми излизаха 😁 Има и на Рени 4-5. От скоро има и меме със същите лайкове като това на Яница, между другото. https://m.facebook.com/ChalgaGospel/photos/a.258879457998759/360385217848182/ А пък тези дни инстаграм страницата justpablo със 190К последователи сподели в две сторита как слушат в колата "И за теб ли е така". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 10 часа , asylum каза: Във фейсбук чата веднъж търсих гифчета, нищо по-чалгарско - саво Яница и Анелия ми излизаха 😁 Повечето чалга гифчета са много тъпи и безсмислени (поне във тенор), време е някой да започне да прави яки гифове които е възможно да се споделят в чата като реакции, не само dance гифчета. Сръбските турбофолк гифове са баш много и могат да се ползват в различни ситуации Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 16 часа , djmursi каза: Какви защитници на Шефката,просто си казваме мнението,не може ли? Да,не може.Всичко свързано с "Шефката" е забранено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 4 Author Report Share Публикувано Юни 4 Теди Александрова ще има още едно трио с Илиян и Амет по музика на Даниел Ганев. Имала и песен със Сашо Роман и DJ Нед, и две готови от Биолчев. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 24 минути, xroflx9 каза: Да,не може.Всичко свързано с "Шефката" е забранено. Брей ти да видиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 2 минути, djmursi каза: Брей ти да видиш. Да не повярваш чак хаха 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Алисия + Емануела + Галена + Емилия 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 2 минути, ceco каза: Да не повярваш чак хаха Нали,да не можеш да коментираш на Тони Стораро Шефката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Боже, какво е направила? Не прилича на себе си! Не е само носа, тя си е сменила цялото лице! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари