Danger. Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Реших от един фен профил да напиша под снимката следния коментар: "Защо триеш коментарите, които не са злобни, а просто обективни?" Минути по-късно изтри коментара и блокира профила. За пореден път доказа колко голям боклук може да е. 🤣 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 1 час, Cally-Pressyfan' каза: Невероятна мацка! Помниш ли как скандализира с визия на травестит при завръщането си? Смаза! Паметен момент!Всички я очаквахме миловидна, нежна и ефирна, каквато изглеждаше в клипа на “Още малко”, а тя - напомпан драг куин, с мутирал глас и курвенска визия.Успя да изненада всички, къде приятно, къде не.А този хит беше скандален! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 8 минути, Амброжка. каза: Паметен момент!Всички я очаквахме миловидна, нежна и ефирна, каквато изглеждаше в клипа на “Още малко”, а тя - напомпан драг куин, с мутирал глас и курвенска визия.Успя да изненада всички, къде приятно, къде не.А този хит беше скандален! До днес ми е химн. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 36 минути, Born to Die каза: Деси наистина беше зле, поне пя на живо за разлика от Емилия и Денис, които можеха да забият и направят фурор. Но толкова им стига акъла на българските ни звезди. Винаги съм казвал, че е по добре да пуснеш плейбек, отколкото да се излагаш. Колкото дуета със Слави, според мен след това и представяне, Дългия се е отказал окончателно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 2 минути, asylum каза: До днес ми е химн. Луксозна яхта имаш ти, тук цар си,няма спор! 😈 Преслава спряла коментарите на всичките си постове във Фейсбук. 🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 8 минути, Амброжка. каза: Луксозна яхта имаш ти, тук цар си,няма спор! 😈 Преслава спряла коментарите на всичките си постове във Фейсбук. 🤣 Винаги съм чувал тузар 😂 Разхожда те шофьор! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Сега чух откъде са крали за песента на Ванката и Ивана: Challe Salle - Kriva sva oba. Подписала се е и без това крадливата Невена. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 1 час, Danger. каза: Реших от един фен профил да напиша под снимката следния коментар: "Защо триеш коментарите, които не са злобни, а просто обективни?" Минути по-късно изтри коментара и блокира профила. За пореден път доказа колко голям боклук може да е. 🤣 Чак пък боклук...🙄 Иначе аз не се сещам за друга певица, която да е предизвикала толкова широк отзвук с пластични операции. Много хора ми казаха - видя ли Преслава, какво е станало с лицето на Преслава, защо Преслава изглежда различна и т.н ... И това от хора, които не са запалени чалгари. Наистина е страшно променена. Не мога да проумея защо го е направила... как ли се чувства в момента? Смисъл как се възприема ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 4 часа , stereoto_ каза: Как се чувстваш, че Преслава се превърна в бледо копие на Галена ?! А колко пъти трябва да бъде намеквано че ИЗОБЩО не прилича на кака ти Галка както смяташ ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 2 минути, ceco каза: А колко пъти трябва да бъде намеквано че ИЗОБЩО не прилича на кака ти Галка както смяташ ти. Не е само той. И на мен, и на още много хора им прилича на Смядовска. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 И на мен не ми прилича на Галена. Малко ми бие на Малката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 (редактирано) преди 5 минути, asylum каза: Не е само той. И на мен, и на още много хора им прилича на Смядовска. Нито по лице си приличат нито и като стил си приличат. Може да са скарани но поддържат (някакви) колегиални отношения. Но от моя гледна точка Преслава по НИКАКЪВ начин не се доближава по лице до Галена. Още повече, че Преслава не е толкова джукясала като колежката й, но това е отделен въпрос. Редактирано Юни 15 от ceco Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 54 минути, asylum каза: Винаги съм чувал тузар 😂 Разхожда те шофьор! Тя направо си ръмжи, трудно се разбира текста. 😀 Поздрав! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 7 минути, Амброжка. каза: Тя направо си ръмжи, трудно се разбира текста. 😀 Поздрав! Е, готина си, и по-млада 🤣 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Аз лично нямам търпение да я видя в новият клип. 🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 3 минути, Danger. каза: Аз лично нямам търпение да я видя в новият клип. 🤣 Да не вземе да си присвои и псевдонима Коя? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 5 минути, asylum каза: Е, готина си, и по-млада 🤣 Харесваш ли Исмигюл? Има невероятна дискография, но сякаш остана леко недооценена от пуберите, който по ония времена залитаха по леля Ванча и селското девойче от Толбухин с пришитото лице. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 8 минути, Амброжка. каза: Харесваш ли Исмигюл? Има невероятна дискография, но сякаш остана леко недооценена от пуберите, който по ония времена залитаха по леля Ванча и селското девойче от Толбухин с пришитото лице. Любимка ми е, но последното й сполучливо е Кой с кого, която пък и до днес слушам с кеф. С нея дойде, на 22 😂 Забелязал ли си едно любимо нейно невестулско движение, което вкарва в почти всеки свой танц? 🤣 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 2 минути, asylum каза: Любимка ми е, но последното й сполучливо е Кой с кого, която пък и до днес слушам с кеф. С нея дойде, на 22 😂 Забелязал ли си едно любимо нейно невестулско движение, което вкарва в почти всеки свой танц? 🤣 Хахаха, тя е жената-каучук в попфолка.Обича да се гъне още от времето на “Искам пак”.Ама и се получава, има стегнато тяло. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 1 час , Vancho каза: Чак пък боклук...🙄 Иначе аз не се сещам за друга певица, която да е предизвикала толкова широк отзвук с пластични операции. Много хора ми казаха - видя ли Преслава, какво е станало с лицето на Преслава, защо Преслава изглежда различна и т.н ... И това от хора, които не са запалени чалгари. Наистина е страшно променена. Не мога да проумея защо го е направила... как ли се чувства в момента? Смисъл как се възприема ... За мен е шокираща промяната. Ние следим всичко из основи в попфолка и такива неща веднага ги хващаме, докато хората, които не се вълнуват толкова от тази музика, а само я консумират в чалготеките, нещата не стоят така. Давам ти пресен пример. Днес на два пъти показвам Преслава с новия нос на приятели и ги питам коя е мацката на снимката, а те без каквато и да е реакция си казват Преслава. Не забелязаха преди да им го кажа... Единия дори след като му казах, не намери особена разлика😝 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Фейса и Инстаграм пръщи от коментари, че не приличала на себе си, че прилича на Галена и т.н А тук ще се скъсат да казват, че не прилича на Галена, че хората не забелязали разлика... Пълни глупости говорите! Присмивахте се на Галена и казвахте "пришито лице" и куп други, но сега сама си вкара автогол и на нея и на вас се връща тъпкано. Насра*те се и се чудите в кой ъгъл да се скриете и какво да измислите за да замажете ситуацията, но няма замазване... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Не пя толкова зле Десислава. Свикнали сме да я чуваме ангелска и затова кръчмарското й виене ни се струва твърде евтино като за нея. И за Преслава се прекалява. Доста е различна, но не изглежда никак зле. Твърде много хейт в нета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 1 час , pechenko каза: А тук ще се скъсат да казват, че не прилича на Галена, че хората не забелязали разлика... Пълни глупости говорите! Още по-пълни глупости са че се опитвате да я оприличите с Галена. По моя преценка като казвам, че Преслава в момента ИЗОБЩО НЕ прилича на Галена, значи ИЗОБЩО не прилича на нея. Точка по въпроса! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 42 минути, ceco каза: Още по-пълни глупости са че се опитвате да я оприличите с Галена. По моя преценка като казвам, че Преслава в момента ИЗОБЩО НЕ прилича на Галена, значи ИЗОБЩО не прилича на нея. Точка по въпроса! Това, че ти мислиш така, не значи, че другите не са прави и нямат право на мнение. За теб тя не прилича на Галена, но за много други ТЯ ПРИЛИЧА НА ГАЛЕНА. Аз не се опитвам да я оприлича, защото тя прилича на Галена, както за мен, така и за много други. Пак казвам.. това, че от твоята гледана точка не прилича на Галена ,не значи, че другия не е прав и греши, а ти трябва да спориш. Няма как да сложиш точка по въпроса в форум с 15 активни потребители, след като в фейсбук и инстаграм са 10 пъти повече. Ще започнеш да спориш с тях? Ще започнеш да ги убеждаваш, че се опитват да я оприличат с Галена? Това, че на теб не ти прилича на Галена и трябва цяла България да се съгласи с теб ли? Всеки има различна гледна точка и ти трябва да я уважаваш и не трябва да скачаш на всеки, защото имал различно мнение от твоето. На мен ми прилича на Галена, на други на Емилия, Валя и т.н На теб не ти прилича.. еми ок. Уважавам мнението ти, но трябва и ти да уважаваш другите, това, че ти е любимка не значи, че трябва да се караш с всички. ТОЧКА ПО ВЪПРОСА?! Нямаш право да слагаш точка и не можеш да го направиш. Ще те помоля да спазиш добрия тон, защото си никой да ми повишаваш шрифт и да скачаш на мнение, което е различно от твоето. П.С. В моята квартира, падне ли ми гаджеее Много яка. Дано нашите я възродят. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 1-во сложих "точка по въпроса" от моя страна, защото тази тема с носа на Преслава стана прекалено банална. Другите ако искат да си я продължават дори и този спор (ако мога така да го нарека) да продължи вечно. Какво мисли цяла България да си го мисли, ако ще и Таджикистан да си мислят същото ... все ми е тая. 2-ро песничката която си пуснал наистина е яка. Дай боже някой наш/а да и направи български вариант. Аз лично ще се радвам да го чуя. Само дано не се заеме с него Мара - отварачката, че много кавъри и станаха май наскоро. Дай боже да бъде някой по свестен който би поел това парче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари