Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 2 минути, Putin каза: Жестока е наистина, Джена винаги е имала усет за скандала. Още от самото начало с бруталните псевдоними Моник и Нова ДесиСлава. Надувай до пазара! 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Надувай до пазара! Надувам, нека цял Юкей научи коя е Джена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 ОМГ, оттук беше прослуватата фраза "Дръж изкъсо по-добре ... Аман, оправяй се". Това беше турския период на Джена - снимаше се с тюрбани пред джамии и газеше с боси крака грозде в бъчви. Истинска мултикултурна богиня! 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Току що, Cally-Pressyfan' каза: ОМГ, оттук беше прослуватата фраза "Дръж изкъсо по-добре ... Аман, оправяй се". Това беше турския период на Джена - снимаше се с тюрбани пред джамии и газеше с боси крака грозде в бъчви. Истинска мултикултурна богиня! Да, мачкаше тотално. Сега е не по-малко скандална с тракове като “Хулиган” и “Тараши”. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Майтапът настрана - първият албум на Джиндър ме беше поразил с уникалността си и тракове като "Късно е", "ОМРЪЗНА МИ", "Животът няма втора серия", "Само с теб", "Ще те спечеля" и "Шепа пепел". Дори всички бяхме дълбоко потресени от номинацията и за Певица на 2008, редом до Ана, Кама, Петя и Райнунда. Тогава дори се говореше, че имала креватни прелюдии с Димитров. Кели, коментирай момента, в който разбрахме, че Галя е извън номинациите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 🔜🔜🔜 Малката ft. Денис Теофиков.😀 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Много истинска песен, много добра. Не сърцето а путето / пичето води го. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 5 минути, Willy каза: 🔜🔜🔜 Малката ft. Денис Теофиков.😀 С тоя инфантилен псевдоним направо скандализира.Можеше да пропусне и интервенцията на циците, като дъска също си беше сексапилна.Малко ми бие на Коя. 🙄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 (редактирано) преди 1 час, Putin каза: На мен ми бие на Нова Джена. Хубава мацка, даже доста, но неразпознаваема. Не мога да запомня как изглежда. Оф, много е неудобно цитирането. Опитах Аброжка, после изобщо да махна цитата, а сега ми се появи Путин! Редактирано Юни 16 от asylum 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивето :) Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 😲 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 43 минути, Амброжка. каза: С тоя инфантилен псевдоним направо скандализира.Можеше да пропусне и интервенцията на циците, като дъска също си беше сексапилна.Малко ми бие на Коя. 🙄 Коя е тая оперираната Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 48 минути, Амброжка. каза: С тоя инфантилен псевдоним направо скандализира.Можеше да пропусне и интервенцията на циците, като дъска също си беше сексапилна.Малко ми бие на Коя. 🙄 Ми нейната заместителка е според мен, след като Джулия се раздели с Пашев.😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Къде изчезна тя? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 17 минути, Kriminal каза: Къде изчезна тя? Проституира в Дубай. 4 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 25 минути, asylum каза: Коя е тая оперираната Прилича ми на Гаргамел! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 1 минута, THE IIconic каза: Прилича ми на Гаргамел! Познаваш ли Милица? Мисля, че беше родом от твоя край. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Проституира в Дубай. Не е вярно! Последно се виждаме преди НГ и каза, че е в София, занимава се с други неща. ПС Родом е от едно село до Панагюрище! От там я знам 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 @asylum Тая оперираната не е ли дебютантка?Не ми е позната. 😁 @mitak_94 Той Пашев да вземе под крилото си тая дебютантката, с новото носле, тъкмо да я наложи пред аудиторията, че е непозната за масовия слушател.Кво се занимава със стари к*рви от чуждите бардаци?!?! @Kriminal След тоталния погром, който претърпя на кастинга за нов вокал на група “Сахара”, когато Андреа се раздели с оня палячо Кости Форца, се опита да привлече внимание с отвратителната си фотосесия с увисналите си цоцки и сплескания г*з за Плейбой, и като видя, че всичко това не дава резултат, реши да се пенсионира, защото вече бяха изстреляни всички патрони, а остана непознато лице дори за колегите си във фирмата. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 1 минута, Амброжка. каза: @mitak_94 Той Пашев да вземе под крилото си тая дебютантката, с новото носле, тъкмо да я наложи пред аудиторията, че е непозната за масовия слушател.Кво се занимава със стари к*рви от чуждите бардаци?!?! Коя? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 2 минути, Амброжка. каза: @Kriminal След тоталния погром, който претърпя на кастинга за нов вокал на група “Сахара”, когато Андреа се раздели с оня палячо Кости Форца, се опита да привлече внимание с отвратителната си фотосесия с увисналите си цоцки и сплескания г*з за Плейбой, и като видя, че всичко това не дава резултат, реши да се пенсионира, защото вече бяха изстреляни всички патрони, а остана непознато лице дори за колегите си във фирмата. Горката😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 40 минути, Ивето каза: 😲 Много е къс. Между устните и носа се е отворила голямо разстояние и за това е почти неразпознаваема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Tук и аз се раздадох! Екстра ми беше. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 5 минути, pacho каза: Много е къс. Между устните и носа се е отворила голямо разстояние и за това е почти неразпознаваема. Ма коя е тая, бе, говорете с имена! Писна ми да гадая. Милица ли е? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Сега се сетих на кого ми прилича Петя: направо е 1:1 с Росен Петров! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 1 минута, MrKidGSA каза: Сега се сетих на кого ми прилича Петя: направо е 1:1 с Росен Петров! Не я наричай Петя. Вече по паспорт е Преслава. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари