Guest TSARvul Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Влезнах днес за първи път от много време с желанието да пиша. Сутринта написах коментар по въпроса за Преслава. Взех отношение и към този фейк Мара.Шулева с предположения кой стар потребител би могло да е това. 10 минути по-късно постът ми беше скрит от абсурдния модератор djmursi. В него нямаше обиди, нито висок тон, нито нещо по-ралично от коментарите на всички други потребители. Просто сами ебавате майката на Рамания. Днес можех да изпиша поне 20 поста, да се заформи някаква по-интересна дискусия. Обаче - НЕ - трябва да се види, че изпълняваме някаква дейност и модерирме! Хубав ден на всички, нека djmursi ви забавлява! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 1 минута, TSARvul каза: Влезнах днес за първи път от много време с желанието да пиша. Сутринта написах коментар по въпроса за Преслава. Взех отношение и към този фейк Мара.Шулева с предположения кой стар потребител би могло да е това. 10 минути по-късно постът ми беше скрит от абсурдния модератор djmursi. В него нямаше обиди, нито висок тон, нито нещо по-ралично от коментарите на всички други потребители. Просто сами ебавате майката на Рамания. Днес можех да изпиша поне 20 поста, да се заформи някаква по-интересна дискусия. Обаче - НЕ - трябва да се види, че изпълняваме някаква дейност и модерирме! Хубав ден на всички, нека djmursi ви забавлява! Добре дошъл Кондомчо ? Какво ти е мнението за Преслава, че не се показва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 6 минути, TSARvul каза: Влезнах днес за първи път от много време с желанието да пиша. Сутринта написах коментар по въпроса за Преслава. Взех отношение и към този фейк Мара.Шулева с предположения кой стар потребител би могло да е това. 10 минути по-късно постът ми беше скрит от абсурдния модератор djmursi. В него нямаше обиди, нито висок тон, нито нещо по-ралично от коментарите на всички други потребители. Просто сами ебавате майката на Рамания. Днес можех да изпиша поне 20 поста, да се заформи някаква по-интересна дискусия. Обаче - НЕ - трябва да се види, че изпълняваме някаква дейност и модерирме! Хубав ден на всички, нека djmursi ви забавлява! Не съвсем,заяждате се с друг потребител и само дразги създавате,вместо да се забавлявате като хората,форума нали за вас е направен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Току що, djmursi каза: Не съвсем,заяждате се с друг потребител и само дразги създавате,вместо да се забавлявате като хората,форума нали за вас е направен. Какви дразги? Тя сама си казва, че е стар потребител, нормално е да почнем да предполагаме кой точно е. Ако си мислиш, че тук ще пишем в стила на детските приказки за феи и малки, сладки джуджета, просто се откажи от поста си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 (редактирано) Еми то заяждането може да е част от забавлението. За Преса беше изказано мнение. Сега видях, че си сложил Емануела на аватар! Поздравления за избора! Редактирано Юни 19 от asylum 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Заебете коя съм аз. Нека има кючече, нека има готинко, нека има летни купончета. Нямам търпение да чуя Галена и Преслава отново в клубчетата и да се размажа! Кондоме, кажи сега за Преслава. Готинка е нали ? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Не се тревожете за Райна. Тя отдавна не се състезава с никого и прави нещата за собствен кеф. Видяхме, че дори и след по-дълги паузи може да пуска хитове като “Тежко мина” и “Зле те чувам”. Скоро и нова порция песни предстои. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 (редактирано) преди 10 минути, Mara.Shulevna каза: Заебете коя съм аз. Нека има кючече, нека има готинко, нека има летни купончета. Нямам търпение да чуя Галена и Преслава отново в клубчетата и да се размажа! Кондоме, кажи сега за Преслава. Готинка е нали ? Аз съм от отбора на Галенови. Въпреки това обаче харесвах и Преслава. До лятото-есента на миналата година, когато аз и една бивша модераторка много се кефехме на "Шефката" и почнахме да я налагаме като хит. Тя взе, че стана хита на 2018. Срещнахме такава омраза и отпор от агитката на Преслава + Слави и xroflx9, че аз лично някак си натурално намразих самата изпълнителка. Преслава, разбира се, доста подпомогна за това - тя прави по няколко идиотски изцепки на година. Миналата година излезе в национален ефир да обърне гръб на своя колежка, която винаги я е хвалела. Отделно лицемерстваше по фейсбук статуси, че много присърце взима пияните студенти. Написах няколко коментара, блокира ме, лайкваше коментари с обиди към мен. Така, че аз се радвам на развитието. Половината държава я осмива в момента. Носът й е абсурден и изглежда смехотворно. Редактирано Юни 19 от TSARvul Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 ❤️❤️❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 1 минута, MrKidGSA каза: Не се тревожете за Райна. Тя отдавна не се състезава с никого и прави нещата за собствен кеф. Видяхме, че дори и след по-дълги паузи може да пуска хитове като “Тежко мина” и “Зле те чувам”. Скоро и нова порция песни предстои. Не се тревожим, просто си чешем езиците. преди 1 минута, TSARvul каза: Аз съм от отбора на Галенови. Въпреки това обаче харесвах и Преслава. До лятото-есента на миналата година, когато аз и една бивша модераторка много се кефехме на "Шефката" и почнахме да я налагаме като хит. Тя взе, че стана хита на 2018. Срещнахме такава омраза и отпор от агитката на Преслава + Слави и xroflx9, че аз лично някак си натурално намразих самата изпълнителка. Преслава, разбира се, доста подпомогна за това - т Ама как може бе, шефката си е класика. Тони Стораро Ама да не те пука бе, слушай ги и двете. Виж какви са готинки, особено "Добре ли си" и "Изтрезняваш ли". Супер мегахитове, иначе аз агитки, напитки не обръщам внимание. Не ме пукат на йота. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 6 минути, Mara.Shulevna каза: Заебете коя съм аз. Нека има кючече, нека има готинко, нека има летни купончета. Нямам търпение да чуя Галена и Преслава отново в клубчетата и да се размажа! Кондоме, кажи сега за Преслава. Готинка е нали ? Аз съм ти фен! Току що, djmursi каза: Аз съм тук откакто е създаден този форум и познавам повечето от вас.А вие откога сте тук. Това какво значение има? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 2 минути, asylum каза: Аз съм ти фен! Това какво значение има? E и аз на теб. А и песента е мега готинка. Клипа също, тая Ема само мегахитове и тя. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Току що, Mara.Shulevna каза: Но от кючечето изпадаш в транс, нали? Диалекта би ли запазила? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Току що, asylum каза: Но от кючечето изпадаш в транс, нали? Диалекта би ли запазила? Да, то това й е чара. Да, много са готинки, иначе: Гледай каква хубава царица, наща шефка е пак императрица. А пък шефчето страшно е шефчето, направи му кефчето там до кенефчето 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 2 минути, Mara.Shulevna каза: Да, то това й е чара. Да, много са готинки, иначе: Гледай каква хубава царица, наща шефка е пак императрица. А пък шефчето страшно е шефчето, направи му кефчето там до кенефчето Държа да остане фразата за минималната заплата от 5 бона! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Току що, asylum каза: Държа да остане фразата за минималната заплата от 5 бона! Това да, класа си е, няма как! Трябва да скокна до бар Рио. Клеа има ли участия ? Тя е транс за мен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 4 минути, Mara.Shulevna каза: Това да, класа си е, няма как! Трябва да скокна до бар Рио. Клеа има ли участия ? Тя е транс за мен. Тя урежда участията в Бар Рио, накрая да не се окаже тя Шефката там? Май има и магазин. Отделно рекламира къща за гости, носеща нейното име (Сияна), в Равда Мастита Шефка! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 По план след 2 дни трябва да се състоят снимките на новия клип на Преси. Тръпна да видя как ще изглежда с новия нос във видеото. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Прекалявате с цензурата, нападките и скандалите са абсолютно естествени реакции и неизбежна част в комуникация/спор между отделни личности, събрани в едно общество. Дайте сега всички да лицемерничим и да си пращаме целувки и емоджита-сърца. 6 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 3 минути, Cally-Pressyfan' каза: По план след 2 дни трябва да се състоят снимките на новия клип на Преси. Тръпна да видя как ще изглежда с новия нос във видеото. Дано да отмени снимките 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 36 минути, TSARvul каза: Аз съм от отбора на Галенови. Въпреки това обаче харесвах и Преслава. До лятото-есента на миналата година, когато аз и една бивша модераторка много се кефехме на "Шефката" и почнахме да я налагаме като хит. Тя взе, че стана хита на 2018. Срещнахме такава омраза и отпор от агитката на Преслава + Слави и xroflx9, че аз лично някак си натурално намразих самата изпълнителка. Преслава, разбира се, доста подпомогна за това - тя прави по няколко идиотски изцепки на година. Миналата година излезе в национален ефир да обърне гръб на своя колежка, която винаги я е хвалела. Отделно лицемерстваше по фейсбук статуси, че много присърце взима пияните студенти. Написах няколко коментара, блокира ме, лайкваше коментари с обиди към мен. Така, че аз се радвам на развитието. Половината държава я осмива в момента. Носът й е абсурден и изглежда смехотворно. Възхищавам се на качеството ти как една ситуация месеци по късно в главата ти се изменя в удобен за теб вид. Почти никой във форума не ви трае, а не само Слави и агитката на Преслава. Не, Шефката е причината да стигнете до тук с дружката ти, а лошия ви нрав. Няма как да си жертва след всичко изречено от мръсното ти усте. Иначе Стораро отново е с голям хит - Кома. Може да започвате броенето СЕГА. Носът на Преслава си е супер. Какво му е смехотворното. Просто е крайно различен от предишния и. Нос като на всяка втора чалгаджийка. Не виждам да се смееш на Галена или Емилия. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 5 минути, Slavi каза: Не, Шефката е причината да стигнете до тук с дружката ти, а лошия ви нрав. Няма как да си жертва след всичко изречено от мръсното ти усте. Иначе Стораро отново е с голям хит - Кома. Може да започвате броенето СЕГА. Естествено, че няма да започват броенето - няма смисъл, след като Галенчето не присъства в проекта. 4 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 21 юни Анелия и Ави Бенеди - "Боли, боли" инфо Ави Бенеди. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 8 минути, Slavi каза: Възхищавам се на качеството ти как една ситуация месеци по късно в главата ти се изменя в удобен за теб вид. Почти никой във форума не ви трае, а не само Слави и агитката на Преслава. Не, Шефката е причината да стигнете до тук с дружката ти, а лошия ви нрав. Няма как да си жертва след всичко изречено от мръсното ти усте. Иначе Стораро отново е с голям хит - Кома. Може да започвате броенето СЕГА. Носът на Преслава си е супер. Какво му е смехотворното. Просто е крайно различен от предишния и. Нос като на всяка втора чалгаджийка. Не виждам да се смееш на Галена или Емилия. Е бива ли сега толкова злоба? Човека е минал да ни види, ти му скачаш! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 1 час, -A. каза: Точно. Даваше някакви интервюта, че била супер амбицирана, бла бла и накрая нищо. Супер зле. Тя още след флопа на “Една на милион” се беше изцепила пред фен в инстаграм, че не и било до нови песни и клипове.Прекалено често сменя настроенията, което ме навява на мисълта, че има крещяща нужда от психотерапевт. преди 1 час, Wild_Style каза: На маааакс Браво, знаеш какво да слушаш! ♥️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари