WindWalkerMonk Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 1 минута, Donatella каза: Здр , Галена пак ще пуска клип на световно ниво. Откъде знаеш ма ? Пак се фукаш, че си ВИП фенка! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Фен на Глория: Здравей, ти си прекрасна, с огромен талант и невероятни песни! Глория: Блокирайте го този. Лакей на Глория: Ама защо? Глория: Така съм преценила. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 4 минути, retr0 каза: Фен на Глория: Здравей, ти си прекрасна, с огромен талант и невероятни песни! Глория: Блокирайте го този. Лакей на Глория: Ама защо? Глория: Така съм преценила. По скоро е: Фен на баба: страхотна е песента ти! Баба: Благодаря, вие сте най - голямата ми мотивация, винаги съм го казвала. Фен на баба 2: Може ли балада! Новата песен не ми харесва. Баба: Ще пускам каквото и когато си искам! Има й други певици! БЛОКИРАН и коментара изтрит! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 1 час , Donatella каза: ДениЗ* Море 😁 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 ❤️ 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 12 минути, Cally-Pressyfan' каза: ❤️ От много време не си споделял тракове на кралица П. Атанасова! Вече не ти ли е любимка❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 3 минути, THE IIconic каза: От много време не си споделял тракове на кралица П. Атанасова! Вече не ти ли е любимка❤️ Мигом ще го сторя! Снощи видях, че е обсъждана тук! Любим трак и винаги актуален в България! 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Майкъл Дексън кога ще пуска нова песен ? 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 32 минути, Cally-Pressyfan' каза: ❤️ Ето как от едно скромно и можещо момиче остава само спомен. Никакво живо пеене по участия, тъй като концерти няма. Никакво отношение към публиката си и прекалено високо самочувствие. Лошо е когато се самозабравиш. Щеше да е прекрасно да си беше останала такава - "Земното момиче с божествения глас", заради което я и харесвах. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 36 минути, Cally-Pressyfan' каза: ❤️ “Вие ме обичате точно за това, защото пея на живо” Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 16 минути, stereoto_ каза: Майкъл Дексън кога ще пуска нова песен ? Ми той умрял ма! 😂😂😂 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Тук спорите дали Не се изтриваш или Моро му са хита на 2017-та, ми ясно е кой е: Официалното видео на този хит не може да изчисли толкова много гледания колкото събира и се нуждаеше от една ТВ версия през 2019-та, но за жалост, брояча се побърка защото и тази версия събра милиарди гледания! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Ивана изглежда много отслабнала. Браво. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 28 минути, Сцената обичам лудо каза: Ивана изглежда много отслабнала. Браво. И Есил е уникална! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Обичам я тази песен! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 #турне 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 1 час , THE IIconic каза: И Есил е уникална! Как ще им дадеш 50 години и на двете? Страхотни! Деса и Андреа дето са 10-15 години по-млади са като бъчви на техния фон. Разгледай последните снимки на лелча. Не мога да й се нарадвам просто. Даже като стартираше кариерата си не изглеждаше толкова добре. https://www.instagram.com/ivana_music_bulgaria/ Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 5 минути, Cally-Pressyfan' каза: Как ще им дадеш 50 години и на двете? Страхотни! Деса и Андреа дето са 10-15 години по-млади са като бъчви на техния фон. Разгледай последните снимки на лелча. Не мога да й се нарадвам просто. Даже като стартираше кариерата си не изглеждаше толкова добре. https://www.instagram.com/ivana_music_bulgaria/ Та те са като дърти свекърви. Кофи пълни с лайна 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Е... Андреа вероятно има същите хормонални проблеми като Ивана, а Десислава роди във възраст, в която възстановяването е в пъти по-трудно и има генетичнс предразположеност към напълняване. А това знаете ли го, голям сладур е тук 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 37 минути, NazzkO каза: Е... Андреа вероятно има същите хормонални проблеми като Ивана, а Десислава роди във възраст, в която възстановяването е в пъти по-трудно и има генетичнс предразположеност към напълняване. Не бъдете прости и груби, вече не е модерно. А това знаете ли го, голям сладур е тук Любим трак! този също Любим трак! този също: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 2 минути, Forbidden каза: Любим трак! този също: Ужас! Много загубена песен. Предпочитам Една нощ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Току що, THE IIconic каза: Ужас! Много загубена песен. Предпочитам Една нощ Една нощ е класа!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Още звучи звучи свежо.... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 6 часа , WindWalkerMonk каза: Това са админите й, но може и бабче да е. После някой да ми разправя, че като си кухг нямало значение. Глория е толкова лимитирана и посредствена, че трудно мога да се сетя за по - скован човек, който сам да се преебва както тя. Ограничена е думата на български език. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари