Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 2 минути, Forbidden каза: Ами какво да кажа... Не знаех за тази алтернативна ТВ версия на този мегахит, но поне си държи на стила от тази ера с гирляндите. Aesthetics! Вероятно песента е излязла около Коледа. Иначе не виждам логика в лампите за елха, гирляндите и камината. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 3 минути, Cally-Pressyfan' каза: Вероятно песента е излязла около Коледа. Иначе не виждам логика в лампите за елха, гирляндите и камината. Не търси логика, а просто се наслаждавай на новаторския нюх. Знаеш ли, че Петра е педагог по образование и е била учителка, но се отказала, защото не можела да пише ниски оценки на учениците. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 3 минути, Forbidden каза: Не търси логика, а просто се наслаждавай на новаторския нюх. Знаеш ли, че Петра е педагог по образование и е била учителка, но се отказала, защото не можела да пише ниски оценки на учениците. Добра и свята по душа личност! ❤️ Хайде на лятна вълна! 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Скарите не ми е любим трак от нейния каталог. Помня когато учихме стихотворението на Дора Габе "Обич" на изуст и Петра го възпя по-късно. Поклон! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 1 минута, Forbidden каза: Скарите не ми е любим трак от нейния каталог. Помня когато учихме стихотворението на Дора Габе "Обич" на изуст и Петра го възпя по-късно. Поклон! Трябвало е да я възпее преди това, за да може като те изпитва учителката вместо да рецитираш, направо да пееш пред класа. ❤️ 4 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Един от любимите ми нереализирани, изпреварили времето си, тракове. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Браво на Преслава, значи все пак имало начин да си върнеш акаунта, досега не бях чувал някой да има проблем, колкото и голяма зведа да е, и да си го върне с всички последователи. Другият и официален вече е private, явно Азис й е помогнал по някакъв начин. Сега чакаме песните на двете, че нещо последния месец е скука. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 11 Author Report Share Публикувано Юли 11 преди 43 минути, WindWalkerMonk каза: Ми доказателства няма, ама самата трансформация от Петя до Майкъл Джексън не става само със салати и фитнес. Можете да асоциирате Преслава с този гнусар и насилник на деца Джако, едва когато си направи още 5 ринопластики и носът и почне да се разпада. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Току що, Fast каза: Можете да асоциирате Преслава с този гнусар и насилник на деца Джако, едва когато си направи още 5 ринопластики и носът и почне да се разпада. Предпочитаме сега, когато само прилича на него, без да й се разпада носът, но мерси за препоръката! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 11 Author Report Share Публикувано Юли 11 Току що, retr0 каза: Предпочитаме сега, когато само прилича на него, без да й се разпада носът, но мерси за препоръката! С нищо не си приличат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Преслава е топ на последната снимка, всеки може да си говори каквото иска, само да не отслабва повече. Толкова хубава не е била никога. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 6 минути, Fast каза: С нищо не си приличат. Радвай се де. Все пак Джако е музикална легенда, поне Преси посъбуди интерес с хрущяла си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Току що, Born to Die каза: Преслава е топ на последната снимка, всеки може да си говори каквото иска, само да не отслабва повече. Толкова хубава не е била никога. Това просто не е вярно. Да, субективно е и всеки вижда нещата по различен начин, но все пак... Масовото мнение е, че е изгубила чара си. Според мен съвършената й форма беше през 2012 мисля където излезе с едни бели къси гащи и потник на сцената и заби “Лудата дойде”, та отнесе и всичко живо тогава. Връх! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 3 минути, retr0 каза: Това просто не е вярно. Да, субективно е и всеки вижда нещата по различен начин, но все пак... Масовото мнение е, че е изгубила чара си. Според мен съвършената й форма беше през 2012 мисля където излезе с едни бели къси гащи и потник на сцената и заби “Лудата дойде”, та отнесе и всичко живо тогава. Връх! Тогава беше в топ форма по принцип, но за цялостна визия след "Не се итриваш" е като кукла, колебая се дали тогава или сега ми харесва повече, но понеже роди не много отдавна и да имаш това тяло... Лицето е субективно, мен чара й винаги ми е бил в цялостната харизма, която няма как да я загуби, защото не е просто красота или нос, по клипове от участия се вижда как хората все така я викат на бис и нищо не се е променило. Просто е нещо, което си го носи вътре в нея. Мен и Галя много ме кефи, нищо че я хейтят за операциите, но аз си знам, че си харесвам кифлите по default. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Много се радвам ,че най-следваният изпълнител се върна! И незнам как виждате и колко разбирате от жени ,но Преслава изглежда зашеметяващо красива , никога не е била толкова красива!С нетърпение очаквам да я видя в новият и клип. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 27 минути, Born to Die каза: Браво на Преслава, значи все пак имало начин да си върнеш акаунта, досега не бях чувал някой да има проблем, колкото и голяма зведа да е, и да си го върне с всички последователи. Другият и официален вече е private, явно Азис й е помогнал по някакъв начин. Сега чакаме песните на двете, че нещо последния месец е скука. Просто явно го е била деактивирала временно 😂 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 1 минута, asylum каза: Просто явно го е била деактивирала временно 😂 Хитра е Толбухинската, знаем си я. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 9 минути, Forbidden каза: Хитра е Толбухинската, знаем си я. Чуден нос си имаше. Дали го пази в буркан? 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 15 минути, presi_fen! каза: Много се радвам ,че най-следваният изпълнител се върна! И незнам как виждате и колко разбирате от жени ,но Преслава изглежда зашеметяващо красива , никога не е била толкова красива!С нетърпение очаквам да я видя в новият и клип. ‘Как да си топ мъжага’ Сложи си никнейм presi_fen и кажи на 150 човека, че не разбират от жени. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 4 минути, asylum каза: Чуден нос си имаше. Дали го пази в буркан? Не знам, но аз имам въпрос към пресифен Защо си със снимка на най-следвания изпълнител от преди операцията? Не я ли подкрепяш? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 4 минути, asylum каза: Чуден нос си имаше. Дали го пази в буркан? Хаххх...тук яко бие на Клеа. Едва я различих от подписа ти. 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 6 минути, retr0 каза: ‘Как да си топ мъжага’ Сложи си никнейм presi_fen и кажи на 150 човека, че не разбират от жени. Млъквай. Тя е толкова красива, нищо не разбираш от жени. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 4 минути, plambata каза: Хаххх...тук яко бие на Клеа. Едва я различих от подписа ти. 😂 Помислих си го, но реших да не обидя Клейчето. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Някой знае ли какво става с Анелия? Не е пускала песен от 2 седмици. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Ето и една от моите любими непопулярни песни на кралица Петра. Когато в чалгата имаше и текст, и мелодия 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари