Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 7 часа , TSARvul каза:

Не е една година. Говорил съм с един от топ хирурзите на София (мъжа на Елвира Георгиева) и ми е цитирал цифра максимум 4-6 месеца, като след 2-рия вече можеш да имаш представа каква ще е реалната му форма.

Освен това нейният нос не изглежда подут или неспаднал. Излгежда чип, къс и не за нея.

Съдим я ние твърде жестоко! Аз тук цяла вечер я оплаквам, ти също съм сигурен, че си разочарована от промяната й, но ние я съдим, ние грешните!

След втория можеш да имаш представа за формата откъм гърбицата, но не и около меката тъкан, която все още е подута. До 6 месец са се случили много повече промени, отколкото от 6 до 12, но все пак не е окончателно. 

Да, на мен също ми харесваше повече визията й преди, но тя не се е оперирала сама, нито е имало гарантиран начин да знае какъв ще е окончателния резултат, просто е искала да коригира нещо по себе си и го е направила. Женската суета е нещо лишено от всякаква логика в повечето случаи, така че я разбирам.

Сподели в други сайтове

Охоо, другата седмица Шоуто на Слави не е за изпускане: На 16 юли- Алисия и Борис Солтарийски, 17 юли- рождения ден на Константин- Коцето с Тони Стораро, 19 юли- Дара.

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Willy каза:

Друга подценявана песен която вече е на 2 години. 

https://streamable.com/anark

Разбира се и Шефката любима

https://streamable.com/0u33k

А къде пък без най-запазеният хит от 2018 

https://streamable.com/02b5y

Добро утро! 

Любимата ви песен"Шефката" една година по-късно още се пее и кара хората да изпадат в еуфория. :holiday:

"Феноменален" за която казахте, че няма да се помни след 2 месеца ще срине дискотеката. А друга песен е забравената вече... (не е песен на Галена, на Майкъл е) :1000(29):

"Сърце", която нарочно не беше сложена в поредната форумна класация изкъртва всичко живо.  :ba:

Денят започва много добре. :77:

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, zai4eto82 каза:

Охоо, другата седмица Шоуто на Слави не е за изпускане: На 16 юли- Алисия и Борис Солтарийски, 17 юли- рождения ден на Константин- Коцето с Тони Стораро, 19 юли- Дара.

Ще гледам Алисия със сигурност. На Дара също може да и хвърля един поглед. 

Танче, какво стана с продуцирането на млади таланти от Коце. Отказа ли се? 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Slavi каза:

Ще гледам Алисия със сигурност. На Дара също може да и хвърля един поглед. 

Танче, какво стана с продуцирането на млади таланти от Коце. Отказа ли се? 

Не знам, но с нетърпение чакам Коцето при Слави. Откога го чакам пак при Слави. Да можеше и 107 дни да изпее. Това последните предавания вече и ще са с интересни гости, че после няма вече. 

Аз ще съм 2-ра смяна на Коцето и ще го гледам после. На Алисия почивам. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, zai4eto82 каза:

Не знам, но с нетърпение чакам Коцето при Слави. Откога го чакам пак при Слави. Да можеше и 107 дни да изпее. Това последните предавания вече и ще са с интересни гости, че после няма вече. 

Аз ще съм 2-ра смяна на Коцето и ще го гледам после. На Алисия почивам. 

Слави като нищо да е с ново предаване в друга медия. Не вярвам така лесно дс се откаже. 

Коце по добре да бе пял 107 дни. Кома изобщо не е песен за вечерно шоу. 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , xroflx9 каза:

преди 10 часа , xroflx9 каза:

Ето ви нова тема за дъвчене: Андреа и Кубрат официално не са заедно.

Жалко.

преди 10 часа , pechenko каза:

"Провала" на Емануела цепи дискотеката.

Такъв прием не видяхме първите 3 месеца на вселенския хит "Изтрезняваш ли".

Въпреки малкото гледания цепи!

Отдавна казах, че е хитът на лятото! Ема цепиlockquote приставка

• Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Жалко.

Отдавна казах, че е хитът на лятото! Ема цепиlockquote приставка

Емануела е в мега голямата депресия след поредния провал. Хит на лятото беше дуета и с Джордан Купих ти сърце. Една година след това Емануела драпа през 2 месеца с нова песен и все не и се получава... Така и се пада. Задържа се твърде дълго в топа без да има необходимите качества.

image.png

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Slavi каза:

Слави като нищо да е с ново предаване в друга медия. Не вярвам така лесно дс се откаже. 

Коце по добре да бе пял 107 дни. Кома изобщо не е песен за вечерно шоу. 

Ама виж на рождения си ден Коцето ще е при Слави. Значи рождения му ден започва при Слави, после на участие в Плаза. 

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Slavi каза:

Емануела е в мега голямата депресия след поредния провал. Хит на лятото беше дуета и с Джордан Купих ти сърце. Една година след това Емануела драпа през 2 месеца с нова песен и все не и се получава... Така и се пада. Задържа се твърде дълго в топа без да има необходимите качества.

Това е в твоята глава. Хората я боготворят.

• Haha 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Хора, нормално е хората, които са отишли на участие на Галя, да пеят песните ѝ!

Сърце вече не се пуска почти никъде (най-много 1 път на вечер)

Преслава никога все още не е давала микрофона на хората в дискотеката, докато изпълнява “Изтрезняваш ли”, за да я запеят!

ПП: Отново правите малко странни сравнения... Галя трябва да спре участията си за минимум 3 месеца, за да налълни зала 2 на НДК и таргетът ще е 30 макс-нагоре никой няма да ѝ иде. Това не е Деси Слава, Софи Маринова, Камелия или Преслава

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Donatella каза:

FB_IMG_1562968109756.jpg

Преси е много сладка тук! 

преди 2 минути, asylum каза:

Баба ти Ажда е един път!

Слави, пусни си клипчето с Ема и мълчи 😂

Ти тъп ли си. Не виждаш ли, че съм ти цитирал поста, в който обсъждаш въпросното клипче. Аз не се впечатлявам от клипчета, в които 10 болни фена подвикват на участието на любимата си фолк пачавура. Вие тези дупки от клипчетата ги имате май за Сийзар Палас:laughing:

Емануела е яко изнервена от мизерните си гледания и се чуди как да се оправдава в инстаграм. Като ми дадеш клипче, в което хиляди се дерат на свинщините и, тогава ми го изтъквай. Скоро и участията ще и паднат на този миндил. Това си заслужава, това получава. 

• Haha 1

image.png

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Slavi каза:

Преси е много сладка тук! 

Ти тъп ли си. Не виждаш ли, че съм ти цитирал поста, в който обсъждаш въпросното клипче. Аз не се впечатлявам от клипчета, в които 10 болни фена подвикват на участието на любимата си фолк пачавура. Вие тези дупки от клипчетата ги имате май за Сийзар Палас:laughing:

Емануела е яко изнервена от мизерните си гледания и се чуди как да се оправдава в инстаграм. Като ми дадеш клипче, в което хиляди се дерат на свинщините и, тогава ми го изтъквай. Скоро и участията ще и паднат на този миндил. Това си заслужава, това получава. 

Автограф ли ти е отказала,че толкова я мразиш?

• Haha 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, xroflx9 каза:

Дали Андреа надува този хит?

По скоро и удвоила дозата на антидепресантите. Нея само Кубрат Пулев я потдържаше буквално. Да му бе родила едно. Сега съвсем ми става гадно за нея. Дано се съвземе някой ден от всичко, което я сполетя... 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Slavi каза:

По скоро и удвоила дозата на антидепресантите. Нея само Кубрат Пулев я потдържаше буквално. Да му бе родила едно. Сега съвсем ми става гадно за нея. Дано се съвземе някой ден от всичко, което я сполетя... 

На мен също ми е жал за нея,в голяма дупка е милата.

Сподели в други сайтове

Тотална промяна в имиджа ще претърпи в следващите месеци фолк звездата Галена, узна HotArena.

Златната кокошка на „Пайнер“ е известна като една от най-провокативните певици, които не се свенят да се появяват в твърде разголени тоалети и да използват сексапила си, за да изпъкват.

Откакто е на музикалната сцена, Галена успява да предизвика фурор във всяка дискотека, именно защото не се свени да се закача непрекъснато с различни хора в заведението, да пие шотове без ръце и да пуска шеги на сексуална тема.

Всичко това ще остане в миналото. Провокативният имидж вече е започнал да пречи на семейството на Галена и по-специално на големия й син Стефан. 10-годишното момче е споделило на няколко пъти с известната си майка, че подвизите й са тема на разговор на съучениците му. Децата от училището на Стефчо започнали да го бъзикат за облеклото и поведението на майка му, писа „Галерия“.

Някои от тях умишлено му казвали, че доста харесват Галена, за да го дразнят.

Логично е, че подобни коментари се приели негативно от 10-годишното момче, и то не скрило, че му е крайно неприятно. Веднага след като Галена разбрала за случващото се в училище, решила, че е време да избере – сценичният образ или семейството.

Със стилиста си Добри тя коментирала, че повече няма да прекалява с провокативните визии и двамата ще подбират по-старателно дрехите й – хем да подчертават сексапила й, хем да не бъдат вулгарни. Галка се е зарекла, че ще бъде по-обрана и в поведението си, когато пее по дискотеките.

Обещала е и да не преподава уроци по пиене на шотове по заведенията. Всички помним една от много й изцепки на участие: „Аз мога и да не си слагам ръцете зад кръста. Професионалистка съм в лапането. Мен не ме блазни да го хвана с ръце“, хвалеше се пайнерката.

Ще вземе да стане все пак човек от това чучело. Това на което хората с ниски критерии наричат шоу, може да остави трайни травми в съзнанието на малките. 

• Love 1

image.png

Сподели в други сайтове

На мен пък не ми е жал за Андреа. Всичко сама си го направи:

1. Тръгна си от Пайнер без да има нищо и дори не разтрогна договора като Камелия.

2. С Кобрата са разделени от година и кусур. Просто той вече си има от няколко седмици приятелка и затова нямаше вече как.

3. Поведението на Анда със хората около нея я остави съвсем сама, а мързела и капризите без участия.

Сподели в други сайтове

• Starboy locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...