Stela Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Определени хора тук искаха клипчета на въпросните песни и прием. Сега когато ги получихте сменихте плочата... Нормално било на участие на Галена да пеят песните й... Надали всички тези хора са там специално и само заради Галена. Хората са на почивка, отишли са на дискотека да се забавляват и го получават. Вие наистина боледувате да извъртате факти. Искате доказателства, получавате ги и после мигом ги отричате по някакъв начин. Преди няколко дни се спореше точно за "Сърце", която очевидно за да се пее така си е хит и се харесва от хората. Нали не гледанията, а приемите гледате, ето ви такива. Адски смешно е вече, че на черното бяло казвате само и само да не признаете нещо хубаво за Галена. Обективност нулева, а имате претенции за такава. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 5 минути, WindWalkerMonk каза: На мен пък не ми е жал за Андреа. Всичко сама си го направи: 1. Тръгна си от Пайнер без да има нищо и дори не разтрогна договора като Камелия. 2. С Кобрата са разделени от година и кусур. Просто той вече си има от няколко седмици приятелка и затова нямаше вече как. 3. Поведението на Анда със хората около нея я остави съвсем сама, а мързела и капризите без участия. А такива като Галена й преебаха здравето. Нямаме нужда от съдници тук. преди 14 минути, Slavi каза: „Аз мога и да не си слагам ръцете зад кръста. Професионалистка съм в лапането. Мен не ме блазни да го хвана с ръце“, хвалеше се пайнерката. Видяхме я каква професионалистка е в лапането..на шотове.🤭🤭 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 4 минути, xroflx9 каза: А такива като Галена й преебаха здравето. Нямаме нужда от съдници тук. Видяхме я каква професионалистка е в лапането..на шотове.🤭🤭 Изобщо не е Галена. Самата Андреа си го прееба. За най - малкото нещо лапаше хапчета. Знаеш ли как е удряла бившата си ПР. Ка за без нищо. Крещеше й по участия, на шофьора си също. Галена няма нищо общо, нека не търсим проблема в другите като той е в нас. Колко крадени неща, неплатени гръмнаха. И Пайнер я наказваха затова и тя пак: хапчета. Но първоизточника на проблема си беше тя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Изобщо не е Галена. Самата Андреа си го прееба. За най - малкото нещо лапаше хапчета. Знаеш ли как е удряла бившата си ПР. Ка за без нищо. Крещеше й по участия, на шофьора си също. Галена няма нищо общо, нека не търсим проблема в другите като той е в нас. Колко крадени неща, неплатени гръмнаха. И Пайнер я наказваха затова и тя пак: хапчета. Но първоизточника на проблема си беше тя! Искаш да ми кажеш,че Андреа има проблем с нервите?😀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 5 минути, WindWalkerMonk каза: Изобщо не е Галена. Самата Андреа си го прееба. За най - малкото нещо лапаше хапчета. Знаеш ли как е удряла бившата си ПР. Ка за без нищо. Крещеше й по участия, на шофьора си също. Галена няма нищо общо, нека не търсим проблема в другите като той е в нас. Колко крадени неща, неплатени гръмнаха. И Пайнер я наказваха затова и тя пак: хапчета. Но първоизточника на проблема си беше тя! Той твърдеше, че Галена копира цялата кариера на Андреа. Сега пък казва, че е виновна и за проблемите й. Голяма престъпница се оказа наша Галя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Есил Дюран е напуснала Пайнер. Коментирахте ли го? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 7 минути, Stela каза: Той твърдеше, че Галена копира цялата кариера на Андреа. Сега пък казва, че е виновна и за проблемите й. Голяма престъпница се оказа наша Галя. А не е ли така?🤭 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 20 минути, meleto каза: Есил Дюран е напуснала Пайнер. Коментирахте ли го? Коментираха,но продължават да й въртят клиповете и да пускат новини за нея. Вероятно са я изтрили от сайта погрешка. Некадърници. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Поздравете се с този трак на Марчелис. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 27 минути, Stela каза: Определени хора тук искаха клипчета на въпросните песни и прием. Сега когато ги получихте сменихте плочата... Нормално било на участие на Галена да пеят песните й... Надали всички тези хора са там специално и само заради Галена. Хората са на почивка, отишли са на дискотека да се забавляват и го получават. Вие наистина боледувате да извъртате факти. Искате доказателства, получавате ги и после мигом ги отричате по някакъв начин. Преди няколко дни се спореше точно за "Сърце", която очевидно за да се пее така си е хит и се харесва от хората. Нали не гледанията, а приемите гледате, ето ви такива. Адски смешно е вече, че на черното бяло казвате само и само да не признаете нещо хубаво за Галена. Обективност нулева, а имате претенции за такава. Много ми е смешно като започнеш с празните си обяснения, без нукойбда ги е търсил. Кога съм искал клипчета с приеми на която и да е песен на Галена? Предполагам визираш мен, тъй като аз коментирах незначителността на подобни клипчета. Кога съм отричал успеха на Феноменален или Добре ли си? Кога някой от антифеновете на Галена е отрякъл присъствието и в топ 3 на чалгата? Да, имаше спад, но още след Шефката и Феноменален Галоша си възвърна позициите. Наистина Галеновите сте способни да си измислите какво ли не само и само, за да се пише за Галена. Никой гък не е казал за успехите и, те теъгнали да доказват обратното. Много моля, придържайте се към носа на Преслава. Там поне има какво да кажете, макар и там да е вечв досадно и банално.. И разбирабсе, че повечето хора там не са фенове на Галена. Кой е твърдял подобно нещо. Не случайно на въпросните клипчета има и екзалтирани фенове, но и такива, които просто разпускат,без да изглеждат екзалтирани. Пускали сте в миналото доста по внушителни клипчета с приеми. Тези не могат да впечатлят с нищо. Особено този, в който пее ДъБос. Аз от срам дорижне бих го качил. Толкова да е вяло. Иначе преди няколко месеца бяха качвали клипове на Деса, в които пее фолклор и целия клуб се дере с нея. Фен на Емилия сподели, че на ретро хитовете и хората също се дерат. Това не променя факта, че позициите и не са никак цветущи... Мисълта ми е, че изпълнителите ако са адекватни могат на участие да накарат хората да откачат и на по умрелите си неща, стига да знаят как да го правят. Това също си е умение. Камелия в този реджна мисли го прави вече 10 години, без значение дали песните и са били хитове или не. Просто го може жената и толкова. Галена е следващата клубна кралица. Нещо, за което на дали някой ще търгнежда спори. Излез вече от филма, че всеки се опитва да омаловажи смядовския клоун, защото вие сами си го създавате и сами си участвате в него. Галена е топ в много отношения. Но Преславя винаги ще е над нея. Дори в момент, в който феновете я плюят. Сама видя клипа от дискотеката, в който публиката я вика на бис и тя пее Жива рана. Буквално е като на концертите на Планета, които са ви създали доста травми от ридаенето на публиката - ПРЕСЛАВА. Самия факт, че и във фб и в инста е с повече почитатели от Галоша, е красноречив коя къде е. Галена може да е Голяма, но винаги ще е след Преслава и никое малоумно клипче не може да промени това. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Преслава е талант и харизма. Галена е амбициозна и по-работлива. Но как ги сравнявате като Галена не може да стъпи на малкия пръст на Преслава по глас... а с това и въздействие 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Ми и да и не Преслава е над Галена защото е по дълго на върха. Но самият факт, че Галена я настигна говори достатъчно. Цяла една фирма работеше за Преслава. Сега като роди ще видим дали това ще се промени. Иначе й Галена пя народно и дискотеката пееше с нея. За мен да пееш народно в дискотека обаче е липса на вкус. Не сме бабички! В някакъв момент и Галена ще я настигне. Освен това Преслава беше лидер в златните години на чалгата. Галя в момента я мачка по клубовете и това смело мога да го кажа вече. а Криско, Сканду, Гера, Тита ги мачкат всички за съжаление. Дори онзи мангасар 100 кила:((( 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Добре де, а "Alpha Music" отделна компания ли си е или е част от "Пайнер"? Питам тъй като участията на Лидия и Десита ги рекламират освен по "Планета", ами и в payner.bg Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Най- добре да влиза в дебелариум! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Току що, THE IIconic каза: Най- добре да влиза в дебелариум! Как да не те обича човек! Душичка си, какви неща намираш :))) 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 1 час , PreslavaIsTheQueen каза: Преслава никога все още не е давала микрофона на хората в дискотеката, докато изпълнява “Изтрезняваш ли”, за да я запеят! Е тя откакто е излезнала тая песен нито веднъж не я е изпяла на живо. "Да гори" в началото поне я чувахме, дори и сега да е на плейбек. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 9 минути, WindWalkerMonk каза: Как да не те обича човек! Душичка си, какви неща намираш :))) Защо тая говори глупости? 25.12 наближава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 1 час , Slavi каза: По скоро и удвоила дозата на антидепресантите. Нея само Кубрат Пулев я потдържаше буквално. Да му бе родила едно. Сега съвсем ми става гадно за нея. Дано се съвземе някой ден от всичко, което я сполетя... Сама,Дебела, и Позабравена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. FikLena Публикувано Юли 13 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 13 Пратих това на Андреа и ме блокира омг хахахахах :d 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Много жалко за Андреа и Кобрата,но се очакваше ... 😭😭😭 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 13 Author Report Share Публикувано Юли 13 преди 41 минути, dan!el каза: Добре де, а "Alpha Music" отделна компания ли си е или е част от "Пайнер"? Питам тъй като участията на Лидия и Десита ги рекламират освен по "Планета", ами и в payner.bg Отделна компания, собственост на Галин и озвучетеля му Горан. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 50 минути, NazzkO каза: Преслава е талант и харизма. Галена е амбициозна и по-работлива. Но как ги сравнявате като Галена не може да стъпи на малкия пръст на Преслава по глас... а с това и въздействие Пресовите не ги сравняват защото са наясно коя къде е. Нелепите сравнения идват от другата агитка с вечните болки защо Преслава била певица на годината, защо имала повече последователи в соц. мрежите, защо това, защо онова... Досади... Имаше период, в който Преслава наистина бе по слаба 2-3години,но от Не се изтриваш насам везните отново са в полза на Преси. Така че дори Галена да е извуювала някаква преднина в онези години, то Преслава отдавна я е стопила и задминала. 2019 засега е в полза на Галена само, защото е по продуктивна, а и Феноменален от 2018 и се наложи повече за 2019. И всеки път стигаме до момента, в който трябва да напомним, че Преслава си потдържа позициите в жанра с лека ръка и 2 комерса годишно, а Галека с много труд, пари, проекти, дуети и клипове. Ако първата реши 1 година да работи като Галя или дори Емануела, то ще бъде 2 пъти пред другите! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Десита и Кристиана снощи са били на участието на Галена. Има много да се спори дали Преслава е над Галена след НСИ, но на всички ни е ясно колко я превъзхожда в момента, а и като цяло с качество. Истинска лидерка каквато ни трябва. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Като нищо новата на Десита да е фийт със Смядово. Като майка и дъщеря са на снимката. Не в лошия смисъл. Галош е секси милф. A и качеството на Галена е съмнително от известно време. Не знам защо си мислиш, че Ганевото за Галена е по качествено от Ганевото за Преслава... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 За съжаление заради такива като Слави, Преслава отнася много хейт от феновете на останалите певици. Той буквално отрича всяко едно успехче на Галена и всички останали, величаейки Преслава до толкова огромна степен. Тя има своите грандиозни успехи, но нито винаги е била на върха, нито й е гарантиран и занапред. 1 2 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари