Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Прочетох, че Галена купувала гледания, а Преслава владеела държавата. На никой не му пука сериозно за песните им.

Преслава са я взели за мезе заради носа й. И бтв, колкото и да ми е любима изтрещяваш ли минава много слабо. И двете се целят в клубовете, защото извън тях никой не ги слуша кой знае колко. А там Галена царува поне засега. Нека Преслава не купува, а прсните й да не могат да бият една Емилия.

• Love 3
Сподели в други сайтове

преди 1 час, retr0 каза:

За съжаление заради такива като Слави, Преслава отнася много хейт от феновете на останалите певици. Той буквално отрича всяко едно успехче на Галена и всички останали, величаейки Преслава до толкова огромна степен.

Тя има своите грандиозни успехи, но нито винаги е била на върха, нито й е гарантиран и занапред.  

Той нито харесва Преслава до такава степен, нито мрази Галена толкова, колкото изглежда - сам го е признавал. Просто от около 2 години води някакво малоумно съревнование с мен (а от мин. година и със Стела). Съревнование, в което се опитва да ме изкара дявол, лош, броеше ми форумните награди, завиждаше, лъжеше, мажеше, манипулираше. Жалка история.

Сподели в други сайтове

https://streamable.com/ykb9p

https://streamable.com/xiow9

https://streamable.com/zzoce

Ето клипчета и на Хаваната и Дявола ме кара.

Btw точно 2013-2015 гледанията не бяха важни за някои, а сега какво се промени?

+тези гледания са направени за 5-6 години. Примерно "Кой" през месец май 2014 година е имала 5 милиона а сега са 27.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, WindWalkerMonk каза:

Прочетох, че Галена купувала гледания, а Преслава владеела държавата. На никой не му пука сериозно за песните им.

Преслава са я взели за мезе заради носа й. И бтв, колкото и да ми е любима изтрещяваш ли минава много слабо. И двете се целят в клубовете, защото извън тях никой не ги слуша кой знае колко. А там Галена царува поне засега. Нека Преслава не купува, а прсните й да не могат да бият една Емилия.

Абсолютно. Извън чалготеката и двете нямат масов хит, който да вълнуват обещството, а още по малко да тресат държавата. 

Емилия поне намазва от истерията на малките към Теофиков, ако не друго. Защо толкова те изумява приема им. 

image.png

Сподели в други сайтове

Яка е на Ема песента много. Не ме убивайте с камъни, тръгвай си ме кефи и ме. ЗАРАДИ ЕМИЛИЯ, не заради циганчето. Изненадващо е, много я въртят Емилия и беше неочаквано. Но й много добре я е изпяла.

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, WindWalkerMonk каза:

Яка е на Ема песента много. Не ме убивайте с камъни, тръгвай си ме кефи и ме. ЗАРАДИ ЕМИЛИЯ, не заради циганчето. Изненадващо е, много я въртят Емилия и беше неочаквано. Но й много добре я е изпяла.

А как се беше настроила преди да се прибереш в БГ към песента и към Ема като цяло. 

Иначе очаквах Акула да те зариби. Тръгвай си е малко повече към така любимите ти балади😆

Ама не е някаква провлачена поне. 

А какво друго и въртят. Тръгвай си по 2-3 пъти ли я бичат все още. 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Slavi каза:

А как се беше настроила преди да се прибереш в БГ към песента и към Ема като цяло. 

Иначе очаквах Акула да те зариби. Тръгвай си е малко повече към така любимите ти балади😆

Ама не е някаква провлачена поне. 

А какво друго и въртят. Тръгвай си по 2-3 пъти ли я бичат все още. 

То и ти си настроен срещу владетелката Емануела. Иди на диско и се разбий на нейните хитачки разгеле!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

То и ти си настроен срещу владетелката Емануела. Иди на диско и се разбий на нейните хитачки разгеле!

На мен ми е ясно, че песни, които тук водим за провали, се пускат по клубовете. И на Анелия и на Емануела последните са така. Въпроса е, че от топ имена се очакват по големи и масови хитове. Такива шитни въртят из чалга дупките, но това не го прави хитове от ранга на Дай ми още или Пей сърце. 

Иначе тая ми е много противна последните години. Във Фен ме кефеше. Бях на друг акъл, а и песните и бяха далеч пи добри и запомнящи се. Непоносима ми е. Феновете на Галош могат да са спокойни - Емануела, Кали и други са ми далеч по неприятни от Смядово. Просто няма фенове и някак не се забелязват опитите ми за жлъч и хейт по нея🤣

image.png

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Fast каза:

Ако си склонен да я намразиш заради една операция, замисли се дали наистина си и бил фен.

Аз Преслава никога не мога да я намразя. Подарила ми е страшно много и силни незабравими емоции и моменти. И ме е вълнувала така, както никоя друга бг певица. Но през годините е имало периоди, в които ме е разочаровала. Имало е моменти, в които не съм разбирал действията й... И сега не мога да я разбера ... и не мога да я възприема.

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Vancho каза:

Аз Преслава никога не мога да я намразя. Подарила ми е страшно много и силни незабравими емоции и моменти. И ме е вълнувала така, както никоя друга бг певица. Но през годините е имало периоди, в които ме е разочаровала. Имало е моменти, в които не съм разбирал действията й... И сега не мога да я разбера ... и не мога да я възприема

Дано поне да кършим тело на новия трак, че ако и той не ни хареса разочарованието ще е пълно.

• Love 2

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Slavi каза:

Много  ми е смешно като започнеш с празните си обяснения, без нукойбда ги е търсил. 

Кога съм искал клипчета с приеми на която и да е песен на Галена? Предполагам визираш мен, тъй като аз коментирах незначителността на подобни клипчета. Кога съм отричал успеха на Феноменален или Добре ли си? Кога някой от антифеновете на Галена е отрякъл присъствието и в топ 3 на чалгата? Да, имаше спад, но още след  Шефката и Феноменален Галоша си възвърна позициите.

Наистина Галеновите сте способни да си измислите какво ли не само и само, за да се пише за Галена. Никой гък не е казал за успехите и, те теъгнали да доказват обратното. 

Много моля, придържайте се към носа на Преслава. Там поне има какво да кажете, макар и там да е вечв досадно и банално..

И разбирабсе, че повечето хора там не са фенове на Галена. Кой е твърдял подобно нещо. Не случайно на въпросните клипчета има и екзалтирани фенове, но и такива, които просто разпускат,без да изглеждат екзалтирани. 

Пускали сте в миналото доста по  внушителни клипчета с приеми. Тези не могат да впечатлят с нищо. Особено този, в който пее ДъБос. Аз от срам дорижне бих го качил. Толкова да е вяло. 

Иначе преди няколко месеца бяха качвали клипове на Деса, в които пее фолклор и целия клуб се дере с нея. Фен на Емилия сподели, че на ретро хитовете и хората също се дерат. Това не променя факта, че позициите и не са никак цветущи... Мисълта ми е, че изпълнителите ако са адекватни могат на участие да накарат хората да откачат и на по умрелите си неща, стига да знаят как да го правят. Това също си е умение. Камелия в този реджна мисли го прави вече 10 години, без значение дали песните и са били хитове или не. Просто го може жената и толкова. Галена е следващата клубна кралица. Нещо, за което на дали някой ще търгнежда спори. 

Излез вече от филма, че всеки се опитва да омаловажи смядовския клоун, защото вие сами си го създавате и сами си участвате в него. Галена е топ в много отношения. Но Преславя винаги ще е над нея. Дори в момент, в който феновете я плюят. Сама видя клипа от дискотеката, в който публиката я вика на бис и тя пее Жива рана. Буквално е като на концертите на Планета, които са ви създали доста травми от ридаенето на публиката - ПРЕСЛАВА. 

Самия факт, че и във фб и в инста е с повече почитатели от Галоша, е красноречив коя къде е. Галена може да е Голяма, но винаги ще е след Преслава и никое малоумно клипче не може да промени това. 

Да съм те споменала и да съм казала, че ти си искал клипчета? Ти излез от филма, че всеки коментар визира теб по някакъв начин. Ако сам се разпознаваш в написаното е отделен въпрос.

Как ще не са отричали топ 3 за Галена, като по едно време смееха да твърдят, че дори е извън топ 5...

Нищо не си измисляме за Галена, а показваме реални неща. Тези които си измисляха класации за да набутат Преслава на първото място не сме ние.

И стига вече с тази "Жива рана". Това е златна песен и която и друга да я изпее ще има да викат и да пеят. Това не е заради Преслава, а заради песента. По същата логика сега и аз мога да кажа, че я викат на бис и пеят, защото са нейни фенове отишли на участието й. Скоро ходил ли си на участие на Галена? Защо си мислиш, че тя няма бисове?

Сподели в други сайтове

преди 57 минути, TSARvul каза:

Ти смятай само какъв аргумент беше даден от фенчето на Преслава: "Изтрезняваш ли" не се пеела от хората, защото Преслава досега никога не била подавала микрофона към публиката, докато я пее. :roll1:Тези са водещи в класацията по IQ, но от долу нагоре. 

Аргументи да искаш само... :1000(29)::roll1:

Та ние не бяхме виждали да я пее на живо, те за подаване говорят. Просто това е от този тип съмнително успешни песни, от които Преслава има страх да парадира с тях. Бях гледала едно клипче от участие в което Преслава казва "сега искам да пеете много, защото ще ви снимам за фейсбук". Жената се раздава когато се снима - това е.

Микрофона не е подала, но вече може да подава на хората стария си нос.

Между другото, наистина ли вярвате, че бяха хакнали профила на Преслава? И после й го върнаха ей така изведнъж, непокътнат без да е изтрито нищо от него. Снимките си стоят както си бяха, коментарите, всичко. Ако наистина някой недоброжелател и беше хакнал профила щеше да го затрие напълно. Смятам, че депресираната си го е деактивирала сега покрай целия този шум за да се направи на жертва и да се смилят хората.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Danger. каза:

Горката Преслава, феновете й ли я направиха да ни стане противна?

Съмнявам се, но вие направихте Галена да ни стане още по-противна.

Ето това е истинската "Паника" ❤️

https://www.vbox7.com/play:b05a43de

Сподели в други сайтове

Току що, DarkChild каза:

Галош демонстрира...гостоприемност.

И мебели със селско-бабешки дизайн.

Сподели в други сайтове

Носовете на Галена от подписа на Стела и на Преса от този на Фаст, са еднакви, с този на Майкъл Джексън. На подписа на Стела обаче акцентът е площад "Сан Марко", а в този на Фаст, само носа на Преса. Фаст, смени си подписа. Никой не гледа публиката отзад, а само фейса на Пресли.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, foxy_vd каза:

Носовете на Галена от подписа на Стела и на Преса ос този на Фаст, са еднакви, с този на Майкъл Джексън. На нодписа на Стела обаче акцентът е площад "Сан Марко", а в този на Фаст само носа на Преса. Фаст, смени си подписа, никой не гледа публиката отзад, а само фейса на Пресли.

Нямам подпис.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Stela каза:

Да съм те споменала и да съм казала, че ти си искал клипчета? Ти излез от филма, че всеки коментар визира теб по някакъв начин. Ако сам се разпознаваш в написаното е отделен въпрос.

Как ще не са отричали топ 3 за Галена, като по едно време смееха да твърдят, че дори е извън топ 5...

Нищо не си измисляме за Галена, а показваме реални неща. Тези които си измисляха класации за да набутат Преслава на първото място не сме ние.

И стига вече с тази "Жива рана". Това е златна песен и която и друга да я изпее ще има да викат и да пеят. Това не е заради Преслава, а заради песента. По същата логика сега и аз мога да кажа, че я викат на бис и пеят, защото са нейни фенове отишли на участието й. Скоро ходил ли си на участие на Галена? Защо си мислиш, че тя няма бисове?

Ами аз коментирах въпросната незначителнист на клипчетата и ти след мен се захвана точно как първо някой ги бил искал, а после били незначителни. След като това е мое изказване, нормално е да се припозная в коментара. Като не искаш такива грешки, бъди пи конкретна към потребителите, които визираш. 

Преди Шефката и Феноменален имаше период, в който Галена беше извън топ 3. После си оправи положенито. Защо изобщо споменаваш нещо казано преди 1 година в други обстоятелства? Баш си измисляш. Освен рофл не мисля, че друг е писал, че Галена е извън топ 3 за последните 6 месеца. Пак се вкарваш във филми. Успокой се. Коментираме просто чалгаджийки, а не казуси с обществена важност и значение. 

Вие сте точно онези, готови с цената на всичко да набутате Галена на първо място, дори и в категории и класации, в които не трябва да се споменава името и.

Преслава получи биса преди Жива рана. Жива рана е последствие от биса. Ако Галена имаше подобни босове отдавна да сте ни ги навряли в лицата, както правите с всяко успехче на Прехвалена. Това клипче на Преса обаче показа много повече от просто бис. Показа, че колкото и да я хейтите тук за носа, на участията и такива настроения не се усещат. Хората са екзалтирани и не се впепатляват от операциите, които толкова са ви притеснили вас. Клипчето показа лъжите ви за участията на Преслава, които минавали вяло и на плейбек. Когато пак започнете с редовния реперъоар, ще ви преплясквам с това клипче. 

• Love 1

image.png

Сподели в други сайтове

Мерете си приказките !, лъжите вече не минават.

Топ 5 Галена:

1.Пей, сърце = 27,7 млн

2.В твоите очи = 27,1 млн.

3.Кой = 27 млн

4.Пантера = 22,8 млн

5.Боже прости = 22,8 млн

––––––––––––––––––––––––––––––

Топ 5 Преслава:

1.Не се Изтриваш = 18,7 млн

2.Да гори в любов = 17,7 млн

3.На тебе не отказвам = 15,3 млн

4. С теб или с никой = 15 млн

5.Няма да ти пиша = 13,7 млн

!!!!

Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Danger. каза:

Горката Преслава, феновете й ли я направиха да ни стане противна?

Не. Противна ви е, защото е най  призната и успяла в жанра си. Не само фенове на Галена ви е мъчно. Феновете на други ощетени пайнерки също още не могат да забравят раните. Още от преди Новата ти я обявявате за сгромолясана и и залязла. Никакви фенове не може да са ви виновни. А ако все пак са, това говори за лабилбост. 

• Love 2

image.png

Сподели в други сайтове

• Starboy locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...