foxy_vd Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 4 минути, Fast каза: Нямам подпис. Да, вярно, объркал съм. Донатела била с този подпис... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Току що, Donatella каза: Мерете си приказките !, лъжите вече не минават. Топ 5 Галена: 1.Пей, сърце = 27,7 млн 2.В твоите очи = 27,1 млн. 3.Кой = 27 млн 4.Пантера = 22,8 млн 5.Боже прости = 22,8 млн –––––––––––––––––––––––––––––– Топ 5 Преслава: 1.Не се Изтриваш = 18,7 млн 2.Да гори в любов = 17,7 млн 3.На тебе не отказвам = 15,3 млн 4. С теб или с никой = 15 млн 5.Няма да ти пиша = 13,7 млн !!!! Песните на Галена са до средата на 2016. А песните на Преславя в топ 5 са все последните и хитове. Тоест към днешна дата Преслава е най актуална! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 2 минути, Donatella каза: Мерете си приказките !, лъжите вече не минават. Топ 5 Галена: 1.Пей, сърце = 27,7 млн 2.В твоите очи = 27,1 млн. 3.Кой = 27 млн 4.Пантера = 22,8 млн 5.Боже прости = 22,8 млн –––––––––––––––––––––––––––––– Топ 5 Преслава: 1.Не се Изтриваш = 18,7 млн 2.Да гори в любов = 17,7 млн 3.На тебе не отказвам = 15,3 млн 4. С теб или с никой = 15 млн 5.Няма да ти пиша = 13,7 млн !!!! Галена: 1. Дует 2. Дует 3. Дует 4. Дует 5. Дует Преслава: 1. Самостоятелна 2. Самостоятелна 3. Самостоятелна 4. Дует 5. Самостоятелна 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 24 минути, Cally-Pressyfan' каза: И мебели със селско-бабешки дизайн. Тази снимка не е от дома на Галена, а от въпросната Вила Чинка. Дори и тук не се сдържа да не кажеш нещо лошо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Гледах лайфа на Роксана от снощи. Някъде към деветата минута се включи и Рашия с думите : "Роксана здравей. Пиши на лично, искам да ти кажа нещо спешно". И Роксана го навря в кучи гъз! 😂😂😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 16 минути, Slavi каза: Никакви фенове не може да са ви виновни. А ако все пак са, това говори за лабилбост. Това да си го запишат всички които обвиняват феновете на Галена, че заради нас са я намразили. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 6 минути, Stela каза: Тази снимка не е от дома на Галена, а от въпросната Вила Чинка. Дори и тук не се сдържа да не кажеш нещо лошо. Важното е, че хралупата е на показ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Раздялата на Андреа и Кубрат е отразена и от Нова телевизия. Усещам как тази седмица Андрю отново ще е най-коментираната чалгарка.🤭 Само че този път като гледам извлича предимно позитиви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 18 минути, Donatella каза: Мерете си приказките !, лъжите вече не минават. Топ 5 Галена: 1.Пей, сърце = 27,7 млн 2.В твоите очи = 27,1 млн. 3.Кой = 27 млн 4.Пантера = 22,8 млн 5.Боже прости = 22,8 млн –––––––––––––––––––––––––––––– Топ 5 Преслава: 1.Не се Изтриваш = 18,7 млн 2.Да гори в любов = 17,7 млн 3.На тебе не отказвам = 15,3 млн 4. С теб или с никой = 15 млн 5.Няма да ти пиша = 13,7 млн !!!! И един милиард да има, пак си остава една никаквица. Андреа 2. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 7 минути, THE IIconic каза: Гледах лайфа на Роксана от снощи. Някъде към деветата минута се включи и Рашия с думите : "Роксана здравей. Пиши на лично, искам да ти кажа нещо спешно". И Роксана го навря в кучи гъз! 😂😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 @Slavi коя мин. ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 1 минута, Donatella каза: @Slavi коя мин. ? 10:40 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Току що, DarkChild каза: 10:40 ХАхахахахахаа Евала на Рокса 🤪 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Рокса е симпатична и приятна тук на лайв чата. Иначе в песни и клипове винаги ми е била крайно противна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Браво на Роксана,най-сетне някой да му го каже на тоя педераст. Беше забавно 1-2 дена,но вече е досадно и дразнещо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Абе, Роксана принципно е права, но какво толкова? Рашко си прави шоуто, забавлява аудиторията, това е шоубизнес все пак. Рокса като някой стар мъдрец дава наклон в живота на хората, забрави всичките "Ай-джумла-джумла", които е изпяла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Прави шоу на чужд гръб. Макар че, като си известна личност няма как да си застрахован срещу шеги на твой гръб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Ох тази Роксана не може да е по лицемерна и неприятна. А мъжа й като плюе колежките й по интервюта и тя се смее отстрани, не е нередно нали? Мангалка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 1 минута, DarkChild каза: Прави шоу на чужд гръб. Макар че, като си известна личност няма как да си застрахован срещу шеги на твой гръб. Да, така е. И си поема рисковете. Теофиков, ако е толкова засегнат да го съди или пребие. Но, ако е тарикат, нищо няма да направи - колкото повече шум, толкова по-добре. А ако е баш тарикат, дори ще го покани за дует. Тогава да видите какви рекорди ще валят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 1 минута, Western каза: Ох тази Роксана не може да е по лицемерна и неприятна. А мъжа й като плюе колежките й по интервюта и тя се смее отстрани, не е нередно нали? Мангалка. Точно! И аз долових позьорско лицемерие. Сигурно сънува и тя дуети с Теофиков. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Много добра реакция от Роксана, като да не повярваш. Аз не знам кой намира нещата, които този индивид прави за смешни и забавни, толкова е жалко и трагично, че няма накъде повече. Очевидно има някакви отклонения, за жалост интернет е платформата, където ги показва.. а за хората, които ги намират за забавление, по-добре да си замълча. 5 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 1 минута, Starboy каза: Много добра реакция от Роксана, като да не повярваш. Аз не знам кой намира нещата, които този индивид прави за смешни и забавни, толкова е жалко и трагично, че няма накъде повече. Очевидно има някакви отклонения, за жалост интернет е платформата, където ги показва.. а за хората, които ги намират за забавление, по-добре да си замълча. Ми въпрос на гледна точка. На теб настроението ти по принцип, като е минорно и клони към депресивност, ще го намериш за тъжно. Други хора - веселяци, ще се смеят. Но ти не издържа и трябваше да дойдеш да раздаваш мълчанки тип "Без коментар!" за хората, които се забавлявали. Като цяло имаш много сериозен проблем с променливост в настроенията. Аз какво да кажа за такива хора - по-добре да замълча. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 6 минути, Starboy каза: Много добра реакция от Роксана, като да не повярваш. Аз не знам кой намира нещата, които този индивид прави за смешни и забавни, толкова е жалко и трагично, че няма накъде повече. Очевидно има някакви отклонения, за жалост интернет е платформата, където ги показва.. а за хората, които ги намират за забавление, по-добре да си замълча. Абсолютно. Изобщо да се смееш на болестта на друг говори много лошо за теб самия. Защото очевидно, че момчето има нужда от специализирана помощ. А някои си правят деня по лек и забавен с това... Чак пък и го следват, че и се чудят как да се направят на интересни, вкарвайки го в постовете си, в които се коментират чалга величия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 3 минути, Slavi каза: Абсолютно. Изобщо да се смееш на болестта на друг говори много лошо за теб самия. Защото очевидно, че момчето има нужда от специализирана помощ. А някои си правят деня по лек и забавен с това... Чак пък и го следват, че и се чудят как да се направят на интересни, вкарвайки го в постовете си, в които се коментират чалга величия. Аз съм наясно, че винаги ще има хора, които ще намират какво ли не за забавно. Предполагам е от различното чувство за хумор, но определено смятам, че е показател. Едно е примерно Бети, която също стана много вайръл, но тя беше наистина забавна и сладка, друго е това, което е отблъскващо и противно, далеч от смешно и нещо, на което да се радваш. 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Каква болест, бе, това един необразован мангал-травестит, който се прави на шут и е жаден за слава. По-здрав е от 1/3 от пишещите тук, но те го обявиха за болен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари