Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Току що, Donatella каза:

Мерете си приказките !, лъжите вече не минават.

Топ 5 Галена:

1.Пей, сърце = 27,7 млн

2.В твоите очи = 27,1 млн.

3.Кой = 27 млн

4.Пантера = 22,8 млн

5.Боже прости = 22,8 млн

––––––––––––––––––––––––––––––

Топ 5 Преслава:

1.Не се Изтриваш = 18,7 млн

2.Да гори в любов = 17,7 млн

3.На тебе не отказвам = 15,3 млн

4. С теб или с никой = 15 млн

5.Няма да ти пиша = 13,7 млн

!!!!

Песните на Галена са до средата на 2016. А песните на Преславя в топ 5 са все последните и хитове. Тоест към днешна дата Преслава е най актуална! 

• Love 1

image.png

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Donatella каза:

Топ 5 Галена:

1.Пей, сърце = 27,7 млн

3.Кой = 27 млн

4.Пантера = 22,8 млн

5.Боже прости = 22,8 млн

Топ 5 Преслава:

!!!!

Галена:

1. Дует
2. Дует
3. Дует
4. Дует
5. Дует

Преслава:

1. Самостоятелна
2. Самостоятелна
3. Самостоятелна
4. Дует
5. Самостоятелна

• Love 2

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Cally-Pressyfan' каза:

И мебели със селско-бабешки дизайн.

Тази снимка не е от дома на Галена, а от въпросната Вила Чинка. Дори и тук не се сдържа да не кажеш нещо лошо. :1000(29):

Сподели в други сайтове

Гледах лайфа на Роксана от снощи. Някъде към деветата минута се включи и Рашия с думите : "Роксана здравей. Пиши на лично, искам да ти кажа нещо спешно". И Роксана го навря в кучи гъз! 😂😂😂

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Slavi каза:

Никакви фенове не може да са ви виновни. А ако все пак са, това говори за лабилбост. 

:roll1::roll1::roll1:

Това да си го запишат всички които обвиняват феновете на Галена, че заради нас са я намразили.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Stela каза:

Тази снимка не е от дома на Галена, а от въпросната Вила Чинка. Дори и тук не се сдържа да не кажеш нещо лошо. :1000(29):

Важното е, че хралупата е на показ.

Сподели в други сайтове

Раздялата на Андреа и Кубрат е отразена и от Нова телевизия. Усещам как тази седмица Андрю отново ще е най-коментираната чалгарка.🤭 Само че този път като гледам извлича предимно позитиви.

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Donatella каза:

Топ 5 Галена:

1.Пей, сърце = 27,7 млн

3.Кой = 27 млн

4.Пантера = 22,8 млн

5.Боже прости = 22,8 млн

Топ 5 Преслава:

!!!!

И един милиард да има, пак си остава една никаквица. Андреа 2.

• Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, THE IIconic каза:

Гледах лайфа на Роксана от снощи. Някъде към деветата минута се включи и Рашия с думите : "Роксана здравей. Пиши на лично, искам да ти кажа нещо спешно". И Роксана го навря в кучи гъз! 😂😂😂

• Haha 1

image.png

Сподели в други сайтове

Абе, Роксана принципно е права, но какво толкова? Рашко си прави шоуто, забавлява аудиторията, това е шоубизнес все пак. Рокса като някой стар мъдрец дава наклон в живота на хората, забрави всичките "Ай-джумла-джумла", които е изпяла.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DarkChild каза:

Прави шоу на чужд гръб. Макар че, като си известна личност няма как да си застрахован срещу шеги на твой гръб.

Да, така е. И си поема рисковете. Теофиков, ако е толкова засегнат да го съди или пребие. Но, ако е тарикат, нищо няма да направи - колкото повече шум, толкова по-добре. А ако е баш тарикат, дори ще го покани за дует. Тогава да видите какви рекорди ще валят.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Western каза:

Ох тази Роксана не може да е по лицемерна и неприятна. А мъжа й като плюе колежките й по интервюта и тя се смее отстрани, не е нередно нали? Мангалка.

Точно! И аз долових позьорско лицемерие. Сигурно сънува и тя дуети с Теофиков.

Сподели в други сайтове

Много добра реакция от Роксана, като да не повярваш. Аз не знам кой намира нещата, които този индивид прави за смешни и забавни, толкова е жалко и трагично, че няма накъде повече. Очевидно има някакви отклонения, за жалост интернет е платформата, където ги показва.. а за хората, които ги намират за забавление, по-добре да си замълча. 

• Love 5
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Starboy каза:

Много добра реакция от Роксана, като да не повярваш. Аз не знам кой намира нещата, които този индивид прави за смешни и забавни, толкова е жалко и трагично, че няма накъде повече. Очевидно има някакви отклонения, за жалост интернет е платформата, където ги показва.. а за хората, които ги намират за забавление, по-добре да си замълча. 

Ми въпрос на гледна точка. На теб настроението ти по принцип, като е минорно и клони към депресивност, ще го намериш за тъжно. Други хора - веселяци, ще се смеят. Но ти не издържа и трябваше да дойдеш да раздаваш мълчанки тип "Без коментар!" за хората, които се забавлявали.

Като цяло имаш много сериозен проблем с променливост в настроенията. Аз какво да кажа за такива хора - по-добре да замълча.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Starboy каза:

Абсолютно. Изобщо да се смееш на болестта на друг говори много лошо за теб самия. Защото очевидно, че момчето има нужда от специализирана помощ. А някои си правят деня по лек и забавен с това... 

Чак пък и го следват, че и се чудят как да се направят на интересни, вкарвайки го в постовете си, в които се коментират чалга величия. 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Slavi каза:

Абсолютно. Изобщо да се смееш на болестта на друг говори много лошо за теб самия. Защото очевидно, че момчето има нужда от специализирана помощ. А някои си правят деня по лек и забавен с това... 

Чак пък и го следват, че и се чудят как да се направят на интересни, вкарвайки го в постовете си, в които се коментират чалга величия. 

Аз съм наясно, че винаги ще има хора, които ще намират какво ли не за забавно. Предполагам е от различното чувство за хумор, но определено смятам, че е показател.

Едно е примерно Бети, която също стана много вайръл, но тя беше наистина забавна и сладка, друго е това, което е отблъскващо и противно, далеч от смешно и нещо, на което да се радваш.

• Love 2
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Каква болест, бе, това един необразован мангал-травестит, който се прави на шут и е жаден за слава. По-здрав е от 1/3 от пишещите тук, но те го обявиха за болен.

Сподели в други сайтове

• Starboy locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...