Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Току що, TSARvul каза: @Cally-Pressyfan' Беше тъжен ден, цялата горях, беше смъртен грях, радост и мечтааа Невероятен трак! Това твоя версия на текста ли е? (рофл) Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 17 минути, xroflx9 каза: Къде видя да признавам нещо за Василена скъпа? Само изтъкнах неоспорим факт и нищо повече. Спирам с офтопика тук,очаквам в чат мания да ми кажеш на кого съм искал да се харесам тук,че предния път така и не получих отговор.😀 С чакането ще си останеш. Няма да получиш внимание. Стамена изглежда една идея по-малко противна от Рашия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Яко сипала на Роксана 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Невероятен трак! Това твоя версия на текста ли е? (рофл) Всеки път го променям, но ти винаги знаеш за коя песен иде реч. Между другото наскоро ударих чене в земята, когато се оказа, че помниш точно на коя дата е излезнала на Анелия "Добрата-лошата". Това са 10 години, брат! А ти дори не си й фен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 2 минути, Stela каза: С чакането ще си останеш. Няма да получиш внимание. Стамена изглежда една идея по-малко противна от Рашия. Аз вече го получих и без да го търся.😂 Песните на Стамена,макар и да звучат като демо изобщо не са чак толкова лоши.Даже ме бяха зарибили.😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 2 минути, pechenko каза: Яко сипала на Роксана 😂 Той бил по-талантлив от всички попфолк звезди, а Роксана е животно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 1 минута, TSARvul каза: Всеки път го променям, но ти винаги знаеш за коя песен иде реч. Между другото наскоро ударих чене в земята, когато се оказа, че помниш точно на коя дата е излезнала на Анелия "Добрата-лошата". Това са 10 години, брат! А ти дори не си й фен. Моята памет е безгранична, драги! А днес юбилей има този крайно незабелязан и недооценен трак на лелча! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 3 минути, TSARvul каза: Той бил по-талантлив от всички попфолк звезди, а Роксана е животно! :ХУБАВО ЧЕ ИВАНА Я ВКАРА В ПАЙНЕР ОЩЕ ЩЕШЕ ДА ПЕЕ САМО ЦИГАНСКИТЕ СВАТБИ, ДА ГЛЕДА СЕБЕ СИ АНЕ ДА МИ ЗАВИЖДАТ ВСИЧКИ ПОП ФОЛК ЗВЕЗДИ ЧЕ СЪМ ПО ТАЛАНТЛИВ ОТ ТЯХ, СРАМОТА МИСЛИХ ЧЕ РОКСАНА Е ДОБЪР ЧОВЕК АПЪК ТЯ СЕ УКАЗА ЖИВОТНО! П.С. Някой да му пише, че е голяма звезда тук и да се регистрира. Цирка ще е пълен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Една от малкото песни, излезли тази година и която още не ми е писнала, макар да я слушам почти всеки ден. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Току що, чушка. каза: Една от малкото песни, излезли тази година и която още не ми е писнала, макар да я слушам почти всеки ден. Мен дори сега ме кефи повече отколкото като излезна. От онези песни е, в които винаги намирам по нещо ново. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 4 минути, Slavi каза: Мен дори сега ме кефи повече отколкото като излезна. От онези песни е, в които винаги намирам по нещо ново. Имам чувството, че Емилия никога не е била толкова популярна, колкото е в момента. Никога не е пускала толкова високобюджетни проекти, както прави сега. Очевидно новият й мъж, инвестира в нея, в което няма нищо лошо. Много съм любопитен каква ще й бъде новата самостоятелна песен. Силно се надявам да запази нивото си и да влага в клипове, защото ефектът така наистина е по-голям. Също искам да отбележа, досега не се е избухвало на нейни , както на Акула и Тръгвай си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 14 минути, чушка. каза: Имам чувството, че Емилия никога не е била толкова популярна, колкото е в момента. Никога не е пускала толкова високобюджетни проекти, както прави сега. Очевидно новият й мъж, инвестира в нея, в което няма нищо лошо. Много съм любопитен каква ще й бъде новата самостоятелна песен. Силно се надявам да запази нивото си и да влага в клипове, защото ефектът така наистина е по-голям. Също искам да отбележа, досега не се е избухвало на нейни , както на Акула и Тръгвай си. Още от както е с Башур се усеща, че много налива във визия и проекти, но този път просто и се получи. И въпреки, че е с 20 години по стара от Денис, някак си в проектите им това не се усеща така фрапантно. Иначе успя да събуди любопитство в мен какво предстои от тук на сетне, а за толкова години, не е успявала да го провокира в мен. Винаги ми е била скучна. Вероятно и за други е било така. Изживява един мини пик 20 години след старта си. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Да послушаме истЕнски хит! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 4 минути, asylum каза: Да послушаме истЕнски хит! Бейби, как успяваш винаги да харесаш най-големите бози и доячки? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 9 минути, Donatella каза: Това сестра ти ли е? Виждам, че си приличате доста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 13 минути, Donatella каза: Ее, това е старата Преслава - с циците и носа, запазени марки! преди 2 минути, pechenko каза: Това сестра ти ли е? Виждам, че си приличате доста. Тамън си я припявах в банята. Зарибила ме и от няколко дни. Липсват ми лелятиАн и Янева! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 1 минута, asylum каза: Ее, това е старата Преслава - с циците и носа, запазени марки! Тамън си я припявах в банята. Зарибила ме и от няколко дни. Липсват ми лелятиАн и Янева! Аз трябва да направя признание, че и мен много ме зариби, матрицата ме засмука обратно. LelqtiAn липсва много. Другата видя, че играта няма да й стане и отиде да плачка по санаториумите. Не я щем обратно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 14 минути, TSARvul каза: Аз трябва да направя признание, че и мен много ме зариби, матрицата ме засмука обратно. LelqtiAn липсва много. Другата видя, че играта няма да й стане и отиде да плачка по санаториумите. Не я щем обратно! Ама като я няма Янева, ако не съм аз чат-пат да спомена леля ти Калудка, друг не се сеща да го направи! Виж я каква мацка е станала. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Ако някой има контакт с леляни, да му каже да се връща веднага! Ще се самоубия! Или ще почна да хваля Преслава, което е същото! 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 2 минути, asylum каза: Ако някой има контакт с леляни, да му каже да се връща веднага! Ще се самоубия! Или ще почна да хваля Преслава, което е същото! Ще се опитам да установя контакт с него. Онази, на която пожелах тумори в путката, пусна негова снимка да му се подиграва, бетер-психоложката и голяма разбирачка на хорските психики. Много гадно му беше станало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Как сте милички ? Галена и Преслава са си номер 1 бе! Всеки който мисли различно да ми каже и ще го насоля! КАЗАХ! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Как сте милички ? Галена и Преслава са си номер 1 бе! Всеки който мисли различно да ми каже и ще го насоля! КАЗАХ! Но имат ли летен хит? Нямат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 2 минути, retr0 каза: Но имат ли летен хит? Нямат. Заради Рашия го бавят! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари