Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 3 минути, retr0 каза:

Но имат ли летен хит? Нямат.

Ами до момента никой няма летен хит. Джена и Емануела флопнаха, Галин също не върви много силно. Друг изобщо пускал ли е нещо?

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Ами до момента никой няма летен хит. Джена и Емануела флопнаха, Галин също не върви много силно. Друг изобщо пускал ли е нещо?

Цветелина Янева??? Тотален! 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, retr0 каза:

Цветелина Янева??? Тотален! 

Тази хич я не броя за жива, как я пропуснах. :D Добре, имаме 1 безспорен хит от Цура и две-три временно популярни песнички. Само миналото лято беше по-трагично.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза:

Тази хич я не броя за жива, как я пропуснах. :D Добре, имаме 1 безспорен хит от Цура и две-три временно популярни песнички. Само миналото лято беше по-трагично.

Е не ти ли харесва “Болка моя”? На мен много ми напомня на “Да гори” и като музика, и вокала, мъжкия. 

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Песента на Теди Алексадрова също се очертава като хит, колкото и да не ме кефи самата тя.

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, retr0 каза:

Е не ти ли харесва “Болка моя”? На мен много ми напомня на “Да гори” и като музика, и вокала, мъжкия. 

Кефи ме, просто изключих Цура от графата с топ имената. :D 

Ще видим Галена и Преслава какво ще пуснат. Там най-малкото заради имената ще има поне сезонни хитове.

Сподели в други сайтове

Макар че сега видях гледанията на Цура са само 3,7 млн. за малко повече от месец, което не е чак толкова много. Хитовете на сезона обикновено правят 5-6 млн. първия месец.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза:

Макар че сега видях гледанията на Цура са само 3,7 млн. за малко повече от месец, което не е чак толкова много. Хитовете на сезона обикновено правят 5-6 млн. първия месец.

Цура няма слабо след раждането... Честито - още се пуска, Грешка беше - няма нужда от коментар, сега и Болка моя - много силна песен, Анелия и Деса се разбиваха на нея на РД на първата хах

Сподели в други сайтове

Много е жалко, че Цура не ходи по участия и реално не е певица, а просто човек който прави песни и клипове за собствено удоволствие. 

Не й ли се иска да отиде на участие, да ги изпее, да види хората как се дерат? 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Кефи ме, просто изключих Цура от графата с топ имената. :D 

На Цветелина й липсват само участия, за да се нареди в пълния смисъл на думата до ТОП имената. Поради тази причина, не може да се нареди до имена като Галена, Преслава и тн.

Сподели в други сайтове

Помните ли как на първото турне, в което я включиха тъкмо беше тръгнала с Пеевски и тук се почна един лек хейт по неин адрес че е набутана с връзки там. Имаше репортаж с нея зад кулисите след първия концерт на турнето: "В един форум казаха, че нямам място на този концерт. Там ме наричат Цура .... " :lol:

• Haha 7

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, retr0 каза:

Много е жалко, че Цура не ходи по участия и реално не е певица, а просто човек който прави песни и клипове за собствено удоволствие. 

Не й ли се иска да отиде на участие, да ги изпее, да види хората как се дерат? 

Преди месец пя на няколко концерта на ДПС.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Помните ли как на първото турне, в което я включиха тъкмо беше тръгнала с Пеевски и тук се почна един лек хейт по неин адрес че е набутана с връзки там. Имаше репортаж с нея зад кулисите след първия концерт на турнето: "В един форум казаха, че нямам място на този концерт. Там ме наричат Цура .... " :lol:

Помня как се оплакваше, че е очаквала, че "За контакти" ше бъде провал и плакала в студиото на Кости. Как е могъл да прави хитове за Андреа, Мария и тн., а за нея да е дал някаква тъпа песен...

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, чушка. каза:

Помня как се оплакваше, че е очаквала, че "За контакти" ше бъде провал и плакала в студиото на Кости. Как е могъл да прави хитове за Андреа, Мария и тн., а за нея да е дал някаква тъпа песен...

Много е зле горката. Песента беше супер яка и свежа, а след това смаза България с "Влез".

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, чушка. каза:

Сериозно ли? 😂😂😂😂😂😂

Тя явно не разчита на собствен нюх, а на композиторски.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Много е зле горката. Песента беше супер яка и свежа, а след това смаза България с "Влез".

Мило, помниш ли как след това смазаха на галактическо ниво с "Кво праим са" и целият Фейс беше залят със страници по песента.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, чушка. каза:

Мило, помниш ли как след това смазаха на галактическо ниво с "Кво праим са" и целият Фейс беше залят със страници по песента.

Боже, това беше един от най-големите потреси в поп-фолка. Голяма тъпня, която и два пъти не съм слушал. Помня само как излязоха да я пеят на онези награди, дето стана скандала с Галена и Преслава, тогава на сцената Мария беше 1.30 м. миньонче, а Цура 1.90 м. кобила.

• Haha 5

Сподели в други сайтове

преди 53 минути, WindWalkerMonk каза:

Как сте милички ? Галена и Преслава са си номер 1 бе! Всеки който мисли различно да ми каже и ще го насоля! КАЗАХ!

Аз мисля различно! Ай да видя какво ще ми направиш

Сподели в други сайтове

• Starboy locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...