Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 3 минути, retr0 каза: Но имат ли летен хит? Нямат. Ами до момента никой няма летен хит. Джена и Емануела флопнаха, Галин също не върви много силно. Друг изобщо пускал ли е нещо? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Ами до момента никой няма летен хит. Джена и Емануела флопнаха, Галин също не върви много силно. Друг изобщо пускал ли е нещо? Цветелина Янева??? Тотален! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 1 минута, retr0 каза: Цветелина Янева??? Тотален! Тази хич я не броя за жива, как я пропуснах. Добре, имаме 1 безспорен хит от Цура и две-три временно популярни песнички. Само миналото лято беше по-трагично. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Тази хич я не броя за жива, как я пропуснах. Добре, имаме 1 безспорен хит от Цура и две-три временно популярни песнички. Само миналото лято беше по-трагично. Е не ти ли харесва “Болка моя”? На мен много ми напомня на “Да гори” и като музика, и вокала, мъжкия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 5 минути, Cally-Pressyfan' каза: Ами до момента никой няма летен хит. Джена и Емануела флопнаха, Галин също не върви много силно. Друг изобщо пускал ли е нещо? Песента на Теди Алексадрова също се очертава като хит, колкото и да не ме кефи самата тя. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Преса няма как да е секси като Галена 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 10 млн 😲 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 3 минути, retr0 каза: Е не ти ли харесва “Болка моя”? На мен много ми напомня на “Да гори” и като музика, и вокала, мъжкия. Кефи ме, просто изключих Цура от графата с топ имената. Ще видим Галена и Преслава какво ще пуснат. Там най-малкото заради имената ще има поне сезонни хитове. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Макар че сега видях гледанията на Цура са само 3,7 млн. за малко повече от месец, което не е чак толкова много. Хитовете на сезона обикновено правят 5-6 млн. първия месец. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Макар че сега видях гледанията на Цура са само 3,7 млн. за малко повече от месец, което не е чак толкова много. Хитовете на сезона обикновено правят 5-6 млн. първия месец. Цура няма слабо след раждането... Честито - още се пуска, Грешка беше - няма нужда от коментар, сега и Болка моя - много силна песен, Анелия и Деса се разбиваха на нея на РД на първата хах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 7 минути, Donatella каза: Преса няма как да е секси като Галена Ким Кардашиян от Алиекспрес ли как беше лафчето 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Много е жалко, че Цура не ходи по участия и реално не е певица, а просто човек който прави песни и клипове за собствено удоволствие. Не й ли се иска да отиде на участие, да ги изпее, да види хората как се дерат? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 8 минути, Cally-Pressyfan' каза: Кефи ме, просто изключих Цура от графата с топ имената. На Цветелина й липсват само участия, за да се нареди в пълния смисъл на думата до ТОП имената. Поради тази причина, не може да се нареди до имена като Галена, Преслава и тн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Вярно ли е, че Цура и Фики имат дует? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Помните ли как на първото турне, в което я включиха тъкмо беше тръгнала с Пеевски и тук се почна един лек хейт по неин адрес че е набутана с връзки там. Имаше репортаж с нея зад кулисите след първия концерт на турнето: "В един форум казаха, че нямам място на този концерт. Там ме наричат Цура .... " 7 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 2 минути, retr0 каза: Много е жалко, че Цура не ходи по участия и реално не е певица, а просто човек който прави песни и клипове за собствено удоволствие. Не й ли се иска да отиде на участие, да ги изпее, да види хората как се дерат? Преди месец пя на няколко концерта на ДПС. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 3 минути, Cally-Pressyfan' каза: Помните ли как на първото турне, в което я включиха тъкмо беше тръгнала с Пеевски и тук се почна един лек хейт по неин адрес че е набутана с връзки там. Имаше репортаж с нея зад кулисите след първия концерт на турнето: "В един форум казаха, че нямам място на този концерт. Там ме наричат Цура .... " Помня как се оплакваше, че е очаквала, че "За контакти" ше бъде провал и плакала в студиото на Кости. Как е могъл да прави хитове за Андреа, Мария и тн., а за нея да е дал някаква тъпа песен... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 1 минута, чушка. каза: Помня как се оплакваше, че е очаквала, че "За контакти" ше бъде провал и плакала в студиото на Кости. Как е могъл да прави хитове за Андреа, Мария и тн., а за нея да е дал някаква тъпа песен... Много е зле горката. Песента беше супер яка и свежа, а след това смаза България с "Влез". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 2 минути, чушка. каза: Помня как се оплакваше, че е очаквала, че "За контакти" ше бъде провал и плакала в студиото на Кости. Как е могъл да прави хитове за Андреа, Мария и тн., а за нея да е дал някаква тъпа песен... Сериозно ли? 😂😂😂😂😂😂 Тя явно не разчита на собствен нюх, а на композиторски. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Преси и Галин отново се следват в инстаграм. Той дори й е коментирал последната снимка. Какво се случва там - да не готвят нещо общо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Много е зле горката. Песента беше супер яка и свежа, а след това смаза България с "Влез". Мило, помниш ли как след това смазаха на галактическо ниво с "Кво праим са" и целият Фейс беше залят със страници по песента. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 2 минути, чушка. каза: Мило, помниш ли как след това смазаха на галактическо ниво с "Кво праим са" и целият Фейс беше залят със страници по песента. Боже, това беше един от най-големите потреси в поп-фолка. Голяма тъпня, която и два пъти не съм слушал. Помня само как излязоха да я пеят на онези награди, дето стана скандала с Галена и Преслава, тогава на сцената Мария беше 1.30 м. миньонче, а Цура 1.90 м. кобила. 5 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 13 Author Report Share Публикувано Юли 13 преди 22 минути, pechenko каза: Преди месец пя на няколко концерта на ДПС. Все пак е кукла на конци на Прасчо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 53 минути, WindWalkerMonk каза: Как сте милички ? Галена и Преслава са си номер 1 бе! Всеки който мисли различно да ми каже и ще го насоля! КАЗАХ! Аз мисля различно! Ай да видя какво ще ми направиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари