WindWalkerMonk Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 1 час, THE IIconic каза: Мило за кой говориш За Мис Пиги разбира се:D Напрао ми е жал за Кубрат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Зърната на Андреа тук са обработени защото от инстаграм могат да свалят снимката ако показва експлицитна голота, когато няма зърна случая не е такъв Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Като сме на вълна Андреа, това беше доста зарибяващо. Сладурка е, бе. Ще й мине кофти периода. М/д тва е една от певиците, които са си естествено красиви. Не са й били нужни операции и корекции за да заприлича на нещо. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 39 минути, WindWalkerMonk каза: За Мис Пиги разбира се:D Напрао ми е жал за Кубрат. Тъпачка е! Барем да се беше опрасила да го върже. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Най-смешното беше като написа, че била млада да се омъжва. За 18-годишна ли се смята? Теодоро, гониш 35 години и 150 кг., ако не си го разбрала още. 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 1 час , Willy каза: Хита на лятото с 2 милиона за 9 дни. Теди смаза! Доста нетипични цифри за най-слабия сезон откъм гледания в музиката. Историята от миналата година показа, че "Шефката" и "Купих ти сърце" се движиха около 120-190К на ден, а бяха много големи хитове. Тези цифри са нетипични и за последните сингли на самата Александрова. Май не е имала такъв хит от "От София до Банско" насам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 5 месеца ❤️ 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 35 минути, TSARvul каза: Доста нетипични цифри за най-слабия сезон откъм гледания в музиката. Историята от миналата година показа, че "Шефката" и "Купих ти сърце" се движиха около 120-190К на ден, а бяха много големи хитове. Тези цифри са нетипични и за последните сингли на самата Александрова. Май не е имала такъв хит от "От София до Банско" насам. Kупува мангалката. Популярността на тази песен изобщо не отговаря на гледанията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 4 часа , Willy каза: Така се прави реклама!😋 Прибрала е поне 2-3 бона за тая реклама с 9 снимки. На къде-къде по-малко следвани им плащат по 200 лева на стори, камо ли на Галена. Иначе как да има туристи на нашето черноморие, 500 лева е най-евтината нощувка в тази вила... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 29 минути, Jouey каза: Kупува мангалката. Популярността на тази песен изобщо не отговаря на гледанията. Изобщо не е вярно това. Снощи я пуснаха 4 пъти, и 4те реакцията беше смазваща 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 4 минути, Blueberry каза: Прибрала е поне 2-3 бона за тая реклама с 9 снимки. На къде-къде по-малко следвани им плащат по 200 лева на стори, камо ли на Галена. Иначе как да има туристи на нашето черноморие, 500 лева е най-евтината нощувка в тази вила... Какво общо има вилата с остатъка от Черноморието? Сезонът е толкова слаб, че Шулевна се уреди в правителствена резиденция в Созопол за има няма 20-30 лв. на вечер. Прави сметка колко е нощувката при разните бабички, дето чакат с табелка "Свободни квартири" по автогарите. И това в Созопол... В Приморско ще е още по-евтино, Синеморец, Ахтопол и Козлудуй пък да не говорим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 30 минути, Jouey каза: Kупува мангалката. Популярността на тази песен изобщо не отговаря на гледанията. Ако беше Преса или друга, нямаше да обвинявате. То друг хит няма в момента, така или иначе. Само това става за слушане. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 1 минута, asylum каза: Ако беше Преса или друга, нямаше да обвинявате. То друг хит няма в момента, така или иначе. Само това става за слушане. Знам, че я харесваш и звучи от всяка къща в южните софийски предградия, но това прави драстично повече от "Шефката" през миналото лято, а от тогава населението е намаляло с 40-50К души. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 (редактирано) преди 9 минути, TSARvul каза: Какво общо има вилата с остатъка от Черноморието? Сезонът е толкова слаб, че Шулевна се уреди в правителствена резиденция в Созопол за има няма 20-30 лв. на вечер. Прави сметка колко е нощувката при разните бабички, дето чакат с табелка "Свободни квартири" по автогарите. И това в Созопол... В Приморско ще е още по-евтино, Синеморец, Ахтопол и Козлудуй пък да не говорим. В подобни резиденции и почивни станции на държавните институции нощувките са много евтини, но трудно се уреждат (дори и за служители, които принципно имат право). Ама със сигурност е слаб де, луксозна вила във Варна да се бръкне в разгара на сезона да плаща на известна личност с много последователи за 9 (!!!) последователни снимки... би трябвало да е резервирано с месеци по-рано. ... или пък вилата е на Гальо Редакция: сега видях, че и Преси и Алисия са рекламирали, никакъв шанс да е на Гальо Редактирано Юли 14 от Blueberry 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 2 минути, TSARvul каза: Знам, че я харесваш и звучи от всяка къща в южните софийски предградия, но това прави драстично повече от "Шефката" през миналото лято, а от тогава населението е намаляло с 40-50К души. В интерес на истината, тук само Арти и Емануела чувам напоследък 🤣 миналото лято имаше и други хитове, а и Шефката не гръмна от раз. Все тая - всички купуват. Не се втелясвайте с Теда. Дано купи още Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 3 минути, asylum каза: В интерес на истината, тук само Арти и Емануела чувам напоследък 🤣 миналото лято имаше и други хитове, а и Шефката не гръмна от раз. Все тая - всички купуват. Не се втелясвайте с Теда. Дано купи още Дано Джулия изкара песен и купи повече от Теда, да я навре в кучи дивак таА мангалка. Базикам се. Пред TheWHO? предпочитам и Рашии, и Александрови. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Току що, TSARvul каза: Дано Джулия изкара песен и купи повече от Теда, да я навре в кучи дивак таА мангалка. Базикам се. Пред TheWHO? предпочитам и Рашии и Александрови. Дали Татяна няма да направи нещо с Рашия, както с оня клошар за Малкото коте? 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 2 минути, asylum каза: Дали Татяна няма да направи нещо с Рашия, както с оня клошар за Малкото коте? Оле даноо! Някой трябва да й даде идеята!!! Сериозно, това ще е фурор, а Татяна за малко слава е готова на всичко. Един римейк на Brandy и Monica - "The boy is mine" ще е топ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Току що, TSARvul каза: Оле даноо! Някой трябва да й даде идеята!!! Сериозно, това ще е фурор, а Татяна за малко слава е готова на всичко. Един римейк на Brandy и Monica - "The boy is mine" ще е топ. Одма да й бъде предадено! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 14 минути, Гальо каза: Изобщо не е вярно това. Снощи я пуснаха 4 пъти, и 4те реакцията беше смазваща Абсолютно. Песента гърми навсякъде. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Хора, песента на Теда е тотален хит. Нито стария скокондрил Сашо Роман ме кефи, нито текста на самата песен, който е под всякаква критика с тва псуване, нямам абсолютно никакви пристрастия, за да преувеличавам и 1%, но я чувам отвсякъде. Неоспорим тотален хит, за мен напълно отговаря на гледанията! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 3 минути, retr0 каза: Хора, песента на Теда е тотален хит. Нито стария скокондрил Сашо Роман ме кефи, нито текста на самата песен, който е под всякаква критика с тва псуване, нямам абсолютно никакви пристрастия, за да преувеличавам и 1%, но я чувам отвсякъде. Неоспорим тотален хит, за мен напълно отговаря на гледанията! Добре, приемаме ги за реални! Но да й за последно на тази, че... де да знам - време е да става диструбутор на Oriflame в родния Лом. За втора работа съм й измислил - промоутърка - ще раздава флайери на площада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Дават Есил Тюрбан по Планета, хем излезе официално, че е напОснала. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Текста на тази песен има много повече смисъл сега, когато вече знаем за случващото се около любовния живот на Теодора Андреева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари