Kriminal Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Интересно ми е кой поръчва такъв тип статии, какъв човек трябва да си, че да измисляш толкова гнусни неща. За тоя вманиачен фен сефте чувам, но ми се струва че е от сорта на весо фена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 2 часа , Willy каза: Павел е като Али Ръза 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 А верни ли са слуховете, че П. се е скарала и с Джена, ако е вярно - много жалко! Очаквах втори дует, дори по-скандален от този... Тук Преслава пазиииии.... И Джена и Джена пази! 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 5 минути, Donatella каза: А Галена се снима с всеки .. с дебели,грозни,травестити,гейове,изроди,цигани,изнасилвачи,бедни,богати,престъпници и тн. ГАЛЕНА НЕ ДЕЛИ ХОРАТА!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Галс изглежда като световна звезда, но си е смядовка по душа, нормално! ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Верно е. На последния РД на Планета Джена е искала да се снима с Преслава, Павел я бутнал на земята. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 11 минути, WindWalkerMonk каза: Не знам дали беше Христо, не го познавам, но въпросния блъсна некво момче и то падна. Преди години пак охраната на Плаза мисля пък би студенти там - отново бях без коментар. И всички дебили гледаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 8 минути, Donatella каза: А Галена се снима с всеки .. с дебели,грозни,травестити,гейове,изроди,цигани,изнасилвачи,бедни,богати,престъпници и тн. ГАЛЕНА НЕ ДЕЛИ ХОРАТА!!! Всъщност сега се замислих, че Преслава има снимка с Гринго, така че и тя се е снимала с всички категории от изброените. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Брутални са хаха ахха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 6 минути, pechenko каза: Преслава и Павел дали пият Аспирин, като дядо Али? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Страхотни анализи!🤣 Клипът към Дай ми най много да е вдъхновил някой да си пребие жената. То 90% от сцените са такива. Може и Павел го е гледал и е счупил старото носче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 Изобщо не трябва да се обръща прекалено внимание на статии, в които действащи лица са Весо Фена, Могилански, Учителя и компания. В техния култ е кръвна обида известна личност да им откаже снимка, и това е начинът им да си "отмъщават" защото имат контакти в жълтата преса. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Искаме по възможно най-бързият начин авторски албум от Джена с изцяло нови сингли а ля "Горкото момиче"! Тя нали беше казала, че много държи на текстовете си, личи си! Едни от любимите ми фрази: Аз за себе си какво да ви говоря аз съм си добре, но хората. Много му били, цени, скъпи абе, стана си направо за смях и не можеш нищо да го питаш само лъже или е у тях. Гледам го оная вечер тръгнал ама те всичките го знаят изкарал си колата, щял да ходи по Студентски град и в центъра. Представете си на какво още е способна, невероятна е.. деня, в който пуска песен е празник! 5 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 19 минути, Starboy каза: Тук Преслава пазиииии.... И Джена и Джена пази! + и това - От малка да ми пипат моето мразя! - И аз мразя!! И през цялото време я гледа мега странно. Джена не обича да си дава spotlight-a на други. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 Павел сам си гърми патроните, като ходи с Преслава на всяко участие. Лишава я от лично пространство, и в един момент ще и писне от цялата тази ревност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 5 минути, Fast каза: Павел сам си гърми патроните, като ходи с Преслава на всяко участие. Лишава я от лично пространство, и в един момент ще и писне от цялата тази ревност. #вечнозагрижениязапреслава Може да я крие за да не плаши хората.. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 5 минути, Fast каза: Павел сам си гърми патроните, като ходи с Преслава на всяко участие. Лишава я от лично пространство, и в един момент ще и писне от цялата тази ревност. Няма. Познавам такива жени - кеф им е мъжът до тях да ги ревнува, да е постоянно с тях, да ги удря от време навреме ако са си позволили поглед с друг мъж или нещо такова. Не им писва на такива, драго им е. Ако Преслава и Павел се разделят ще е защото на него му е писнало, не на нея. Виж на тая Лидия новата песен как пее колко й е хубаво мъжа й да я шамаросва вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 45 минути, Fast каза: Изобщо не трябва да се обръща прекалено внимание на статии, в които действащи лица са Весо Фена, Могилански, Учителя и компания. В техния култ е кръвна обида известна личност да им откаже снимка, и това е начинът им да си "отмъщават" защото имат контакти в жълтата преса. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Черпя ви с това отсвирче: Тъкмо щях да напиша, че на Лидия много щеше да й отива да си търка минджата в клипа, и видях, че на корицата ръката й вече е там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 @Stela Чано, имаме първата асъл лятнa избухвация за сезона. На Цеца Янева Болката току-що замина в небитието. Преслава сигурно ще се изложи с новата си песен, предвид в какъв период се намира. Остава Галена да видим. Лида и Галя ще праскат това лято. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 преди 36 минути, retr0 каза: Виж на тая Лидия новата песен как пее колко й е хубаво мъжа й да я шамаросва вечер. Смешно е в 21ви век да се популяризира токсично мъжкарство и неравенство между половете и то сред млади момичета. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 @Stela Мислех да лягам, но след тая песен ми се припи. Ногу якааа. Пък днес играх и на гоненица. Зема да ги пия нещата-добрите-с-парите? 🤪 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 11 минути, TSARvul каза: @Stela Чано, имаме първата асъл лятнa избухвация за сезона. На Цеца Янева Болката току-що замина в небитието. Преслава сигурно ще се изложи с новата си песен, предвид в какъв период се намира. Остава Галена да видим. Лида и Галя ще праскат това лято. Още като я чух и се зарибих на първите секунди. Малко не ми харесва гласа на Лидия, но заради готиния текст и отсвир не ми прави впечатление. Не съм я спирала. На Цвета ме кефи, но не ми е предизвиквала такава тръпка честно казано. По-качествен и изпипан проект е, но това на Лидия те кара да дивееш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари