Fast Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Отново е работила с него. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, THE IIconic каза: Готви се! Хита на лятото! Сериозен ли си? Това, ако е вярно, ние тука направо предизвикваме съдбата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 9 минути, Cally-Pressyfan' каза: Какво мислиш за това изпълнение НА ЖИВО? Много любим трак. "Жената паяк съм сега, опитам мъжките сърца..." ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Дойде време набор 1963 да се завърне в поп-фолка! Първа беше Екстра Нина, сега ще я последва Петра! 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 @Western @Willy Помните ли колко направи "Болка моя" през първия ден? В нейбъла е имало бъг и влиза в чарта на 9-ти юни с гледанията от 8-ми (втори пълен ден) = 205К. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 2 минути, TSARvul каза: Сериозен ли си? Това, ако е вярно, ние тука направо предизвикваме съдбата! Не, шегува се, ама ще я питам сега Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Дойде време набор 1963 да се завърне в поп-фолка! Първа беше Екстра Нина, сега ще я последва Петра! Да, но на Нина й правим път за сектор "Комунални услуги", а Петра я чакаме с интерес. Тя е мачкаторка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Преслава се държи като мутреса, докато пее в полупразни кръчми, а Павел млати феновете й (Шокиращ разказ на очевидец) Грозни сцени се разиграха по време и след участието на Преслава в столично заведение в събота вечерта, споделя пред HotArena очевидец на случката. В полупразното заведение отчаяната от все по-намаляващите хора по нейни участия Преслава проявява невероятна агресия задно с нейния любим Павел. Страстите се разгорещили, когато известният ловец на автографи Христо Могилански поискал снимка от изпълнителката. В отговор получил ругатни и обиди от нея и Павел пред погледите на малцината посетители на заведението. Тя се изгаврила публично с него като му казала: “В хороскопа ти пише, че днес не ти е ден”. Случката не приключва до тук. Грозните сцени се пренесли след участието пред заведението, когато Павел се нахвърлил с юмруци да раздава правосъдие пред погледите на Христо и неговата компания, които изпаднали в стрес. Обидите и ругатните продължили със заплахи за физическа саморазправа. Петимата охрани от заведението едва удържали разбеснелия се Павел. Павел и Преслава продължили да преследват Христо и неговите приятели по улиците на София. Припомняме, че това не е първия случай на саморазправа на Павел с фенове на Преслава. Преди 2 години Павел посегна на фен, защото поискал снимка от Преслава, а преди година в гаражите на зала Колодрума в Пловдив срита друг почитател и дори му счупил чисто новия мобилен телефон. Заради агресивното му поведение всички фенове на Преслава престават да посещават участията на певицата. По същия начин той се отнасял и с предишните си приятелки - Златка Райкова, Мария Цветкова, като проявявал агресия при всеки опит на фен, поискал снимка от тях, а самите те треперили от страх от него, споделя нашият читател. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Това го дискутирахме вчера, и се оказа че не е вярно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, Fast каза: Това го дискутирахме вчера, и се оказа че не е вярно. вярно е, писах на Христо и той потвърди ! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, Donatella каза: вярно е, писах на Христо и той потвърди ! Един мой приятел е гадже на Христо. Той каза, че няма такова нещо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, TSARvul каза: Един мой приятел е гадже на Христо. Той каза, че няма такова нещо! Да си пусне кръвен пакет за венерически болести. 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Ето тема, която вчера не се обсъди подобаващо. https://fakti.bg/life/395778-preslava-si-operirala-nosa-zaradi-grozni-obidi-ot-pavel Не беше правилно толкова бързо да я набеждавате в комплексарщина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Хайде и на двете кокошки песните да излизат, че да скандализират лятото. Преслава изглежда брутално на снимката, много искам клип като на "Не се изтриваш" и още повече такава песен. Галена също много я чакам, изобщо каквото и да става, това са си най-чаканите проекти, да видим кой кого този път, че в псоледно време всичко е на кантар между тях. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Не отива на звезда на ранга на Преслава да се държи по подобен начин дори с хейтъри. Верно почна да изпатква нещо и тя... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, Fast каза: Ето тема, която вчера не се обсъди подобаващо. https://fakti.bg/life/395778-preslava-si-operirala-nosa-zaradi-grozni-obidi-ot-pavel Защо ни буташ едно и също нещо? Опитваш да се изкараш Преслава жертвата, за да я ожалим. Само една глупачка може да се раздели изцяло със себе си и цялото си излъчване, което й донесе шеметна кариера и хиляди фенове, заради някакъв селянин-золумаджия. Имала дете от него, ми тя го е допуснала, не аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 5 минути, Fast каза: Ето тема, която вчера не се обсъди подобаващо. https://fakti.bg/life/395778-preslava-si-operirala-nosa-zaradi-grozni-obidi-ot-pavel Не беше правилно толкова бързо да я набеждавате в комплексарщина. Ами то тази статия съвсем потвърждава комплексите и. Да се резне заради нечие мнение... Изобщо с какъв акъл ще избере този плужек, за да възпитава деца с него и на какво си мисли, че този може да ги научи.. . Чакат я тежки години. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 2 минути, TSARvul каза: Защо ни буташ едно и също нещо? Опитваш да се изкараш Преслава жертвата, за да я ожалим. Само една глупачка може да се раздели изцяло със себе си и цялото си излъчване, което й донесе шеметна кариера и хиляди фенове, заради някакъв селянин-золумаджия. Имала дете от него, ми тя го е допуснала, не аз. коментирайте тази снимка... тука изглежда като Албена Вулева.. пардон Бейза Ходжа 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 2 минути, Donatella каза: коментирайте тази снимка... тука изглежда като Албена Вулева.. пардон Бейза Ходжа Нямам думи аз. Опитват се разни потребители да я изкарат "сладка" и не знам си каква, но на самите тях им е зор и допускам, че не го вярват съвсем. Тотална излагация, може да влезе в някоя книга със заглавие "Некадърни пластични хирурзи". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 34 минути, -A. каза: Свежарски изглежда! За първи път очаквам клип на Преслава. Ами то това си е направо Галена. Преслава е фалшификат. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Ами то това си е направо Галена. Преслава е фалшификат. Опъна ли Коцето или още не си? Внимавай, предава папиломи. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 2 минути, TSARvul каза: Нямам думи аз. Опитват се разни потребители да я изкарат "сладка" и не знам си каква, но на самите тях им е зор и допускам, че не го вярват съвсем. Тотална излагация, може да влезе в някоя книга със заглавие "Некадърни пластични хирурзи". Напълно си прав. Как може да карат хората да я харесват, като самите те не са сигурни дали ще я харесат. 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, THE IIconic каза: Напълно си прав. Как може да карат хората да я харесват, като самите те не са сигурни дали ще я харесат. 😂 Нарича се "да кажеш на черното - бяло". Не съм фен на такова житейско верую. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 9 минути, TSARvul каза: Защо ни буташ едно и също нещо? Опитваш да се изкараш Преслава жертвата, за да я ожалим. Само една глупачка може да се раздели изцяло със себе си и цялото си излъчване, което й донесе шеметна кариера и хиляди фенове, заради някакъв селянин-золумаджия. Имала дете от него, ми тя го е допуснала, не аз. Не излъчването, а гласът и тоталните хитове през годините я направиха това, което е, за разлика от други нейни колежки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 https://pik.bg/към-дъното-носът-на-преслава-й-съсипа-кариерата---пайнера-й-реже-хонорара-губи-купища-пари-news852143.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари