Slavi Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 час , PreslavaIsTheQueen каза: R U Ready? Преслава-Пиян Утре-16:00 Зверското пиче. Но песента само по заглавието става ясно, че ще е поредната, в която ще пее за алкохолни подвизи. 1/2 от песните и последните години са посветени на спиртните напитки. И аз очаквам да забие над 600 ка утре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, Slavi каза: И аз очаквам да забие над 600 ка утре. Ще забие единствено новия си нос в земята и ще заоре с него 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 5 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Не излъчването, а гласът и тоталните хитове през годините я направиха това, което е, за разлика от други нейни колежки Комбинация от фактори е. Излъчването и силният й чар също изиграха роля. Сега това отиде по дяволите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, Wild_Style каза: Ще забие единствено новия си нос в земята и ще заоре с него То почти нямя такъв. Ще вземе да го изгуби в почвата и малкото останал и нос😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Някой казваше, че днес излиза на Галена? Кфо стана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 2 минути, Wild_Style каза: Ще забие единствено новия си нос в земята и ще заоре с него Галена дали ще види някога такива цифри със самостоятелно парче? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 3 минути, Wild_Style каза: Ще забие единствено новия си нос в земята и ще заоре с него Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Галеновите пак нервничат нещо. Преси тепърва ви е подготвила есенни изненади ;* 3 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 колко дислайка ще има ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, Гальо каза: Галена дали ще види някога такива цифри със самостоятелно парче? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 4 минути, Гальо каза: Галена дали ще види някога такива цифри със самостоятелно парче? А Преслава дали някога ще спре да пее за чашката? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 5 минути, gioksy каза: Някой казваше, че днес излиза на Галена? Кфо стана? другата седмица. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Преслава ще мачка. Виждам я с 600k и дори 700k. И клипа ми се струва по-добър от снимката, но да не избързваме. Wtf какво ми става тази година, това аз ли съм... Толкова да се кефя на Преслава... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, Donatella каза: другата седмица. Няма да е тогава. Може би през август. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 спорден мен за първите 24 ч. ще направи 3к дислайка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, Donatella каза: спорден мен за първите 24 ч. ще направи 3к дислайка От които 2,5 к ще са купени от теб. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 преди 7 минути, Slavi каза: Ами то тази статия съвсем потвърждава комплексите и. Да се резне заради нечие мнение... Изобщо с какъв акъл ще избере този плужек, за да възпитава деца. Чакат я тежки години. Те са непрекъснато заедно и със сигурност му е казвала преди това, че и е неприятно да я обижда, но подобни хора не разбират от дума и се видяла принудена да се оперира за да живее комфортно в обкръжението му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, Fast каза: Те са непрекъснато заедно и със сигурност му е казвала преди това, че и е неприятно да я обижда, но подобни хора не разбират от дума и се видяла принудена да се оперира за да живее комфортно в обкръжението му. Говориш глупости. Преслава е успяла жена, а не смачкан от живота парцал. Една жена с нейните успехи и самочувствие е немислимо да позволи на един мъж да и говори така, а още по малко да свива любовно гнездо с него. Иначе точно той да говори за визия, при все че прилича на селски ерген... Така или иначе гласа и звучи по добре с операцията. Все някаква файдс има Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 13 минути, Donatella каза: колко дислайка ще има ? То пък все едно нещо става като ѝ пуснеш 2-3К дислайка? Обратно в играта си стана хит и с тях. Твърде детинско... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 час, Cally-Pressyfan' каза: Няма да е тогава. Може би през август. Мило, да не си си хванал гадже от Пайнер, че имаш инфо за подобни неша? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Мен пък този кадър на Преслава не ме впечатлява с нищо. Тая кола Веселин Маринов я е карал в поне 3 клипа. Визията също не ми уау, заглавието и авторския колектив изобщо няма да ги коментирам. Банално до припадък. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 9 минути, Cally-Pressyfan' каза: Няма да е тогава. Може би през август. Анелия кога??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 16 минути, Cally-Pressyfan' каза: Галеновите пак нервничат нещо. Преси тепърва ви е подготвила есенни изненади ;* По-точно дубликата на Галена- фалшификата на Галена. Толкова е долна и комплексирана. Завижда на Галена само. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 2 минути, чушка. каза: Мило, да не си си хванал гадже от Пайнер, че имаш инфо за подобни неша? Не е изключено, мило. ❤️ Допада ми новия трак на Марчелис. От "Сто нюанса розово" не е имала приятна песен. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 час, Western каза: Мен пък този кадър на Преслава не ме впечатлява с нищо. Тая кола Веселин Маринов я е карал в поне 3 клипа. Визията също не ми уау, заглавието и авторския колектив изобщо няма да ги коментирам. Банално до припадък. Когато излезе "Лудата дойде" , те го изкараха клип на годината, ти затова се учудваш.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари