Slavi Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 4 минути, zai4eto82 каза: Тя от години си го заслужава. В началото не я знаех каква е. С годините като пораснеш, го разбираш. В началото колко съм я слушала с първите й албуми, турнетата. После като видях какви ги върши, вече те отблъсква, а постъпката й с Галена е върха. Коя постъпка визираш. И двете не са цветя за мирисане. Готови са на всичко за титли и желязо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 20 минути, Cally-Pressyfan' каза: Преслава не знам какво е копирала, но предвид че на Галена 80% от визиите и клиповете са крадени, не виждам за какви сравнения може да се говори. Вземи и се скрий. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 3 минути, Starboy каза: Нека оставим Преси на страна до утре в 16:00, до тогава нека се насладим на този невероятен сингъл ❤️ Любима и до днес. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, xroflx9 каза: Колкото и да ми е дразнеща Галена,не може да се отрече,че дори и да не сменя авторите на песните си като преди,поне предлага разнообразие откъм тектове. Да се надяваме,че това ще е последната песен на Преслава свързана с алкохол. Списък на Преслините песни, свързани с алкохол. /Не претендирам за изчерпателност и не включвам деветте видеоклипа, в които държи чаша вино/: - Предай се на желанието - Водка с утеха - Силните мъже - Пет промила любов - Червена точка - Пия за тебе - От мен питието - Добрини - Режим Неприлична - Не се изтриваш - Обратно в играта - Изтрезняваш ли - Пиян 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Обаче тази песен няма омръзване, когато и да си я пусна и се кефя, сякаш е излезнала вчера.. абсолютен топ! 6 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 2 минути, Slavi каза: Коя постъпка визираш. И двете не са цветя за мирисане. Готови са на всичко за титли и желязо. То се вижда кой ламти. И как всичко дойде от Преслава. Не се забравят и униженията на Галена от Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 ДЪЪЪННООООО !! а феновете я изкарват най най най хахаха аз не виждам разлика. 1:1 1 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Току що, Donatella каза: ДЪЪЪННООООО !! а феновете на изкарват най най най хахаха 1:1 като тема Още не си видял клипа и почваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, Donatella каза: ДЪЪЪННООООО !! а феновете я изкарват най най най хахаха 1:1 Мила, почни да изкарваш всеки клип с кола вътре, само заради един кадър... старт! 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Тотална деградация при двете. Време е да потънат към дъното заедно с дуетче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Списък на Преслините песни, свързани с алкохол. /Не претендирам за изчерпателност и не включвам деветте видеоклипа, в които държи чаша вино/: - Предай се на желанието - Водка с утеха - Силните мъже - Пет промила любов - Червена точка - Пия за тебе - От мен питието - Добрини - Режим Неприлична - Не се изтриваш - Обратно в играта - Изтрезняваш ли - Пиян Да,може би трябваше да уточня,че става въпрос за последните 2 години. От "Не се изтриваш" насам май само "Да гори в любов" е на различна тематика Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, xroflx9 каза: Да,може би трябваше да уточня,че става въпрос за последните 2 години. От "Не се изтриваш" насам май само "Да гори в любов" е на различна тематика Както и невероятната "Због тебе веруйем". ❤️ 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 3 минути, Starboy каза: Обаче тази песен няма омръзване, когато и да си я пусна и се кефя, сякаш е излезнала вчера.. абсолютен топ! Абсолютно! Мога да твърдя, че вече се превърна в любимата ми песен на Галена евър. Тотален хит! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, zai4eto82 каза: То се вижда кой ламти. И как всичко дойде от Преслава. Не се забравят и униженията на Галена от Преслава. Галоша и тя така ламтя, че 5 награди и дадоха, но тя не успя да преживее, че певица не е сред тях. Митко Пайнера заради тях двете спря и церемонии. И дветв ламтяха. Смешно е да се отрича. Дори при Галена на мен ми идваше в повече... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Както и невероятната "Због тебе веруйем". ❤️ Никога не съм я слушал.🙅♂️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 4 минути, Slavi каза: Галоша и тя така ламтя, че 5 награди и дадоха, но тя не успя да преживее, че певица не е сред тях. Митко Пайнера заради тях двете спря и церемонии. И дветв ламтяха. Смешно е да се отрича. Дори при Галена на мен ми идваше в повече... Същата, която се направи че е над нещата, предната година със самодоволен хилеж заяви: "Стеф, преди да дойда тук ти ми каза - Мамо, разбий ги и вземи всички награди! Ами, Стефче, мама почти обра всички награди хаха ..." Пълен катил! 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, xroflx9 каза: Никога не съм я слушал.🙅♂️ Никога не е късно да поправиш тази грешка! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 6 минути, Donatella каза: ДЪЪЪННООООО !! а феновете я изкарват най най най хахаха аз не виждам разлика. 1:1 Утре като излезе клипа ще се разбере, но няма да е нещо невиждано със сигурност. Само Галена прави яки клипове, не и Преслава. Преслава няма мозък. 1 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Само мен ли зариби тази песен? За първи път се кефя на песен на Алисия.. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, чушка. каза: Само мен ли зариби тази песен? Да. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 4 минути, Willy каза: Тотална деградация при двете. Време е да потънат към дъното заедно с дуетче. Направи така пред другите флопове, направо си е хит Сърцето ми за балада си е с добри гледания. Добър проект е като цяло. При Анелия поне има разнообразие. Всичко едно от друго и е различно. Мен и Шампион си ме кефи. И дуета с Ави е приятен. Докато при другия скурбут Емица една и съща песен си пее откакто е в пАйнер. Текстовете и са на една тематика. С всеки следвсщ опит става по зле и по зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 12 минути, zai4eto82 каза: Изобшо. Копирала визия, която сме виждали вече. Галена е една! Тази е фалшива. Да бе, къде сме виждали пък тази визия точно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 5 минути, Willy каза: Абсолютно! Мога да твърдя, че вече се превърна в любимата ми песен на Галена евър. Тотален хит! Чак пък тотален. Клубен терминатор е, но извън клубовете тази песен не е фактор. Както и повечето големи чалга хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 9 минути, Starboy каза: Обаче тази песен няма омръзване, когато и да си я пусна и се кефя, сякаш е излезнала вчера.. абсолютен топ! Хита на века, само Спри ме и Хавана са по-яки. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 4 минути, чушка. каза: Само мен ли зариби тази песен? За първи път се кефя на песен на Алисия.. ами Да 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари