Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 4 минути, zai4eto82 каза:

Тя от години си го заслужава. В началото не я знаех каква е. С годините като пораснеш, го разбираш. 

В началото колко съм я слушала с първите й албуми, турнетата. После като видях какви ги върши, вече те отблъсква, а постъпката й с Галена е върха. 

Коя постъпка визираш. И двете не са цветя за мирисане. Готови са на всичко за титли и желязо. 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Преслава не знам какво е копирала, но предвид че на Галена 80% от визиите и клиповете са крадени, не виждам за какви сравнения може да се говори. Вземи и се скрий.

910cf6fe970.jpg

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Starboy каза:

Нека оставим Преси на страна до утре в 16:00, до тогава нека се насладим на този невероятен сингъл ❤️ 

Любима и до днес. 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, xroflx9 каза:

Колкото и да ми е дразнеща Галена,не може да се отрече,че дори и да не сменя авторите на песните си като преди,поне предлага разнообразие откъм тектове. Да се надяваме,че това ще е последната песен на Преслава свързана с алкохол.

Списък на Преслините песни, свързани с алкохол. /Не претендирам за изчерпателност и не включвам деветте видеоклипа, в които държи чаша вино/:

- Предай се на желанието
- Водка с утеха
- Силните мъже
- Пет промила любов
- Червена точка
- Пия за тебе
- От мен питието
- Добрини
- Режим Неприлична
- Не се изтриваш
- Обратно в играта
- Изтрезняваш ли
- Пиян

• Haha 1

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Обаче тази песен няма омръзване, когато и да си я пусна и се кефя, сякаш е излезнала вчера.. абсолютен топ! 

• Love 6
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Slavi каза:

Коя постъпка визираш. И двете не са цветя за мирисане. Готови са на всичко за титли и желязо. 

То се вижда кой ламти. И как всичко дойде от Преслава.  Не се забравят и униженията на Галена от Преслава. 

Сподели в други сайтове

Току що, Donatella каза:

ДЪЪЪННООООО !! а феновете я изкарват най най най хахаха

1:1 

A5816171-C334-4746-A0CC-D497CDC7F4D0.jpeg

Мила, почни да изкарваш всеки клип с кола вътре, само заради един кадър... старт!

• Haha 2
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза:

Списък на Преслините песни, свързани с алкохол. /Не претендирам за изчерпателност и не включвам деветте видеоклипа, в които държи чаша вино/:

- Предай се на желанието
- Водка с утеха
- Силните мъже
- Пет промила любов
- Червена точка
- Пия за тебе
- От мен питието
- Добрини
- Режим Неприлична
- Не се изтриваш
- Обратно в играта
- Изтрезняваш ли
- Пиян

Да,може би трябваше да уточня,че става въпрос за последните 2 години. От "Не се изтриваш" насам май само "Да гори в любов" е на различна тематика

Сподели в други сайтове

Да,може би трябваше да уточня,че става въпрос за последните 2 години. От "Не се изтриваш" насам май само "Да гори в любов" е на различна тематика

Както и невероятната "Због тебе веруйем". ❤️

• Haha 1
  • Love 1

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Starboy каза:

Обаче тази песен няма омръзване, когато и да си я пусна и се кефя, сякаш е излезнала вчера.. абсолютен топ! 

Абсолютно! Мога да твърдя, че вече се превърна в любимата ми песен на Галена евър. Тотален хит!

• Love 1

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, zai4eto82 каза:

То се вижда кой ламти. И как всичко дойде от Преслава.  Не се забравят и униженията на Галена от Преслава. 

Галоша и тя така ламтя, че 5 награди и дадоха, но тя не успя да преживее, че певица не е сред тях. Митко Пайнера заради тях двете спря и церемонии. И дветв ламтяха. Смешно е да се отрича. Дори при Галена на мен ми идваше в повече... 

• Like 1

image.png

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Slavi каза:

Галоша и тя така ламтя, че 5 награди и дадоха, но тя не успя да преживее, че певица не е сред тях. Митко Пайнера заради тях двете спря и церемонии. И дветв ламтяха. Смешно е да се отрича. Дори при Галена на мен ми идваше в повече... 

Същата, която се направи че е над нещата, предната година със самодоволен хилеж заяви: "Стеф, преди да дойда тук ти ми каза - Мамо, разбий ги и вземи всички награди! Ами, Стефче, мама почти обра всички награди хаха ..."

Пълен катил!

• Like 1
  • Haha 1

Сподели в други сайтове

Никога не съм я слушал.🙅‍♂️

Никога не е късно да поправиш тази грешка!

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Donatella каза:

ДЪЪЪННООООО !! а феновете я изкарват най най най хахаха

аз не виждам разлика.

1:1 
x1080

A5816171-C334-4746-A0CC-D497CDC7F4D0.jpeg

Утре като излезе клипа ще се разбере, но няма да е нещо невиждано със сигурност. Само Галена прави яки клипове, не и Преслава. Преслава няма мозък. 

• Haha 1
  • Love 1
  • Dislike 5
Сподели в други сайтове

Току що, чушка. каза:

Само мен ли зариби тази песен? 

Да.

• Angry 1
Цитат

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Willy каза:

Screenshot-20190718-213534-You-Tube.jpg

Screenshot-20190718-213619-You-Tube.jpg

Screenshot-20190718-213703-You-Tube.jpg

Screenshot-20190718-213713-You-Tube.jpg

Тотална деградация при двете. Време е да потънат към дъното заедно с дуетче.

Направи така пред другите флопове, направо си е хит

Сърцето ми за балада си е с добри гледания. Добър проект е като цяло. При Анелия поне има разнообразие. Всичко едно от друго и е различно. Мен и Шампион си ме кефи. И дуета с Ави е приятен. Докато при другия скурбут Емица една и съща песен си пее откакто е в пАйнер. Текстовете и са на една тематика. С всеки следвсщ опит става по зле и по зле. 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Willy каза:

Абсолютно! Мога да твърдя, че вече се превърна в любимата ми песен на Галена евър. Тотален хит!

Чак пък тотален. Клубен терминатор е, но извън клубовете тази песен не е фактор. Както и повечето големи чалга хитове. 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Starboy каза:

Хита на века, само Спри ме и Хавана са по-яки.

• Love 2
Сподели в други сайтове

• Starboy locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...