Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 18 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Същата, която се направи че е над нещата, предната година със самодоволен хилеж заяви: "Стеф, преди да дойда тук ти ми каза - Мамо, разбий ги и вземи всички награди! Ами, Стефче, мама почти обра всички награди хаха ..."

Пълен катил!

Защо да е катил? Всичко казано беше истина и беше казано в момент на еуфория. Да забраним на хората да изразяват емоциите си, че кака ти Кели от Рамания е нервна!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Starboy каза:

Грях е това, че Преси не го направи направо официален!

Грях и ужас!

Не знам за теб, но на мен "Умирам" ми е в топ 5 на най-силните песни на Прес като емоционалност, послание, съдържание, текст и изпълнение. Някъде в категорията с "Не съм ангел", "Лъжа е", "Ако утре ме губиш", "Феномен".

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Ако не друго, явно добри съветници има Преслава, за да си направи такава реклама. Напълно убеден съм, че тоталната прилика с Галена е търсена. Абсолютно убеден съм. Особено сега този кадър от клипа е изваден точно такъв, за да предизвика цял ден полемики и утре да търчат всички да отварят клипа да видят какво е копирала още. 

• Like 1
  • Dislike 2
Сподели в други сайтове

@Cally-Pressyfan' пускай мигом на 2:12, погледът е толкова реален, сякаш наистина я оглежда тая и се сравнява с нея за този мъж... а може би е вярно?

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза:

Грях и ужас!

Не знам за теб, но на мен "Умирам" ми е в топ 5 на най-силните песни на Прес като емоционалност, послание, съдържание, текст и изпълнение. Някъде в категорията с "Не съм ангел", "Лъжа е", "Ако утре ме губиш", "Феномен".

Помня, че като бях на 12 надувах "Не съм ангел" на mp3-ката си и плаках с часове на една люлка!

• Haha 2
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Starboy каза:

@Cally-Pressyfan' пускай мигом на 2:12, погледът е толкова реален, сякаш наистина я оглежда тая и се сравнява с нея за този мъж... а може би е вярно?

На мен обаче кадърът на 03:13 ми е още по-любим! СКАНДАЛЕН КАДЪР!

• Love 1

Сподели в други сайтове

Тази и следващата седмица са празник за всеки чалгар. Осмислени дни, пълни с емоции, хубави дискусии и готини песни. Амин! 

Обхваща ни паника и ставаме пияни от вълнение. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, dan!el каза:

Ако не друго, явно добри съветници има Преслава, за да си направи такава реклама. Напълно убеден съм, че тоталната прилика с Галена е търсена. Абсолютно убеден съм. Особено сега този кадър от клипа е изваден точно такъв, за да предизвика цял ден полемики и утре да търчат всички да отварят клипа да видят какво е копирала още. 

Maybe, но защо точно Преслава да си прави лоша реклама? Стартирала е с 500к и е най-следваната певица. Може да има малко повече интерес сега, но със сигурност няма да е положителен. Подобни реклами може да си прави Юнона. Няма смисъл!

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Cally-Pressyfan' каза:

На мен обаче кадърът на 03:13 ми е още по-любим! СКАНДАЛЕН КАДЪР!

Паметен кадър, определено! 

Спекулира се, че в СУ си влезнал и си надул този трак, дори не си показал книжка на охраната, а направо си ги подминал като мегастар.. вярно ли е?

Цитат

Сподели в други сайтове

Паметен кадър, определено! 

Спекулира се, че в СУ си влезнал и си надул този трак, дори не си показал книжка на охраната, а направо си ги подминал като мегастар.. вярно ли е?

Не съвсем, бях надул и крещях - "И ОХРАНАТА НЕ НИ ТАРАШИ".

• Haha 1

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Willy каза:

Maybe, но защо точно Преслава да си прави лоша реклама? Стартирала е с 500к и е най-следваната певица. Може да има малко повече интерес сега, но със сигурност няма да е положителен. Подобни реклами може да си прави Юнона. Няма смисъл!

Всеки търси нещо ново, с което да изпъкне. Сменят се тактики, идеи, стратегии...

Един Азис колко пъти тръгваше по различни пътища и провокираше все с различни неща. Според мен Преслава е усетила някакъв отлив и търси нов начин да обере вниманието. След премахването на наградите именно тя е най-губещата и като е усетила заплахата да се слее с всички останали, е предприела отчая ход, който на свой ред пък я сля със същата тази тълпа визуално.

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Willy каза:

Какво maybe, бе човек? Преслава е твърде глупава, за да измисли подобно нещо и твърде страхлива, за да послуша свой съветник, ако й е казал да го направи.

Тя е лабилна, емоционираща се кукувейка. След всички статии, коментари и въобще след последните два месеца, съм сигурен, че е с много разклатена психика.

Сподели в други сайтове

Току що, Cally-Pressyfan' каза:

Не съвсем, бях надул и крещях - "И ОХРАНАТА НЕ НИ ТАРАШИ".

А мен за жалост винаги ме тараши тая охрана, дори е имало случаи, в които излизам да пуша и след като тръгна да влизам да ми я търсят ОТНОВО.. съвсем не са в час тия. 

Цитат

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Starboy каза:

А мен за жалост винаги ме тараши тая охрана, дори е имало случаи, в които излизам да пуша и след като тръгна да влизам да ми я търсят ОТНОВО.. съвсем не са в час тия. 

Ужас! Сетих се за вцеплението, в което изпаднах, когато видях Весо Фена да охранява Централния вход!

• Haha 2

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, dan!el каза:

Всеки търси нещо ново, с което да изпъкне. Сменят се тактики, идеи, стратегии...

Един Азис колко пъти тръгваше по различни пътища и провокираше все с различни неща. Според мен Преслава е усетила някакъв отлив и търси нов начин да обере вниманието. След премахването на наградите именно тя е най-губещата и като е усетила заплахата да се слее с всички останали, е предприела отчая ход, който на свой ред пък я сля със същата тази тълпа визуално.

Стига глупости! Какъв отлив? Не виждаш ли по участия какви мини концерти прави, какви бисове... Това е певица, когато никога няма да омръзне, каквото и да комнетираме ние тук в тоя форум и още 100 човека във фб!

• Like 1
Сподели в други сайтове

Ужас! Сетих се за сцеплението, в което изпаднах, когато видях Весо Фена да охранява Централния вход!

Е, тоя период беше ужасен.. а аз тогава бях в първи курс, представяш ли си СТРЕСА и ШОКА от това да го виждаш всяка сутрин? Едва не рухнах.... Добре, че го изритаха бързо. 

В СУ ... коня пази!

• Haha 1
Цитат

Сподели в други сайтове

Е, тоя период беше ужасен.. а аз тогава бях в първи курс, представяш ли си СТРЕСА и ШОКА от това да го виждаш всяка сутрин? Едва не рухнах.... Добре, че го изритаха бързо. 

В СУ ... коня пази!

Помня, че първия ден като го видях валеше много силно и аз влязох в 7 сутринта с чадър в Ректората - в момента в който го дърпам надолу да го изтръскам зад черния плат се подава една конска мутра! Колабирах! После всяка сутрин се чудех като влизам накъде да гледам, за да не му засека физиономията. Даже от взиране в земята запомних наизуст пукнатините на малките стълби зад кафявата врата!

• Haha 6

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза:

Помня, че първия ден като го видях валеше много силно и аз влязох в 7 сутринта с чадър в Ректората - в момента в който го дърпам надолу да го изтръскам зад черния плат се подава една конска мутра! Колабирах! После всяка сутрин се чудех като влизам накъде да гледам, за да не му засека физиономията. Даже от взиране в земята запомних наизуст пукнатините на малките стълби зад кафявата врата!

:roll1: :roll1: :roll1:

Припаднах на тоя комент, честно!

• Haha 1
Цитат

Сподели в други сайтове

Ти мани, ами аз преди няколко дни се качвам в трамвая и тръгвам напред, понеже обичам там да седя. И изведнъж виждам една конска мутра се подава. Мигом се обърнах и отидох назад и седнах с гръб.

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Putin каза:

Ти мани, ами аз преди няколко дни се качвам в трамвая и тръгвам напред, понеже обичам там да седя. И изведнъж виждам една конска мутра се подава. Мигом се обърнах и отидох назад и седнах с гръб.

Вие не бяхте ли дружки по едно време?

@Starboy Ако беше на мое място щеше да припаднеш директно на стълбите!

• Like 1
  • Haha 2

Сподели в други сайтове

Вие не бяхте ли дружки по едно време?

@Starboy Ако беше на мое място щеше да припаднеш директно на стълбите!

Не, разбира се. Току-що ми подариха календар на Галена, коментирай.

Сподели в други сайтове

@Donatella

Не е нужно да си даваш зор дори. Агитката им - тези, които могат да мислят, са тотално сломени, а другата част са като от дом за дебили. Победихме, миличка! Тази година направо са разбити. ;)

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Putin каза:

Не, разбира се. Току-що ми подариха календар на Галена, коментирай.

Аз бих го изгорил.

• Haha 3

Сподели в други сайтове

• Starboy locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...