Guest TSARvul Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 минута, retr0 каза: Хубав коментар, но за съжаление дори в носа на Прсеслава има повече истина. Напротив - истина е. "Шефката" беше най-гледаната песен на Нова година, а излезна в началото на юли месец. "Феноменален" излезе ноември и пребори всички песни от този период, както и рекордьори от февруари следващата година. "Пей сърце", "В твоите очи", "Стара Каравана" са едни от най-дълготрайните хитове на последните години, не знам на какви хапчета си днес, но... глътни още една шепа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Стораро е в хотела в който през 2004 г. Вероника засне клип на "Грешен сън". Чудна певица! Чуден трак! 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 9 часа , Cally-Pressyfan' каза: Там на опашката с червеното е много зле наистина. Цялата уста заедно със зъбите изглеждат странно. Не само, че е с изпъната уста, но като че ли има голямо вътрешно разстояние между зъбите и горната устна. П.с. 400 000 гледания за 15 часа, без да е влязла в Трейдинг при това. На стоковата борса ли? 😨 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Стораро е в хотела в който през 2004 г. Вероника засне клип на "Грешен сън". Чудна певица! Чуден трак! Легендарна. Беше сложила Ивана в джоба си по кавъри тогава. 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 58 минути, DarkChild каза: На стоковата борса ли? 😨 Тъпия редактор на телефона го изписва така. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 “Сърце” е скучновата песен. Хитовете са “Феноменален” и “Добре ли си”. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 3 минути, Cally-Pressyfan' каза: Стораро е в хотела в който през 2004 г. Вероника засне клип на "Грешен сън". Чудна певица! Чуден трак! Хит! ''Искам те завинаги'' е в топ 10 на най-добрите албуми в чалгата! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Кога се очаква новия хит на Ивана “Ало, учинайке”? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 58 минути, Putin каза: Кога се очаква новия хит на Ивана “Ало, учинайке”? На 15 септември - учинайката е възпитателка в училището в Съдиево. 1 3 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 3 минути, Putin каза: Кога се очаква новия хит на Ивана “Ало, учинайке”? Като ми изплатят хонорар за заглавието. Тая Кела се насра да ми копира и тя мислите и идеите, аман! Това retr0 снощи също ми копира постовете, направих го на въпрос и преди малко се изцепи, че в новия нос на Преслава имало повече истина от твърдението, че песните на Галена оставали по-дълго във времето. Егати хората, човек! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 час , retr0 каза: Ноздрите й се виждат дори когато гледа право напред, много са й вдигнали носа и от там идва цялата покъртителна визия. На никой нормален нос, загледайте се, не се виждат толкова ноздрите когато гледаш лицето отпред. Може да е фенка на Волдемор и да е отнесла негова снимка за мостра: - Доктор ефенди, искам такъв нос! - Ще ти отива, но да го направим 2 см по-голям, та да можеш поне да носиш слънчеви очила! 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 24 минути, чушка. каза: Фактор не е в главата ти. Груб си. Това, че по участията и е с добър прием, не я прави хит. Аз веднъж съм излизал за последните 3 месеца и дори не се пусна. Какъв хит може да е. А имай впредвид, че и Маракеш и още по стари тупалки и звучаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 минута, DrAkO каза: Може да е фенка на Волдемор и да е отнесла негова снимка за мостра: - Доктор ефенди, искам такъв нос! - Ще ти отива, но да го направим 2 см по-голям, та да можеш поне да носиш слънчеви очила! А аз ако съм фенка на Дъмбълдор ще занеса нейна стара. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 час, Slavi каза: Груб си. Това, че по участията и е с добър прием, не я прави хит. Аз веднъж съм излизал за последните 3 месеца и дори не се пусна. Какъв хит може да е. А имай впредвид, че и Маракеш и още по стари тупалки и звучаха. Нататък спрях да чета. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 31 минути, DarkChild каза: Освен това е много по-красива и естествена от чалга-клишето Десита. Имаш предвид клишета Лида, нали? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Направете пак някакви класации топ 10-20 на различни певици. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 50 минути, Fast каза: Да, много подмолно от тяхна страна. Ето колко споделяния имат 10те най-гледани попфолк песни за годината Азис ft. Азис Груп - Жено бягай | 33336 Галин и Лидия - Няма да ми мине | 21781 Преслава - Изтрезняваш ли | 23982 Годжи, Гацо Бацов и Сашо Роман - Г-н Директоре | 20643 Галена и Миле Китич - Добре ли си | 33349 Галена - Сърце | 22693 Емилия и Денис Теофиков - Тръгвай си | 18851 Емилия и Денис Теофиков - Акула | 15963 Малката - Не ме занимавай | 7485 Десита и Лидия - Боже мой | 6337 И ето, че Галена е с цели две песни в Топ 4. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 @чушка. в “Паник-атака” ли сме? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 час, Danger. каза: @чушка. в “Паник-атака” ли сме? Сърце, душа, кожа, целият съм в Паника! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Вчера Алисия, Мария, Бони и още бяха на участието на Галена в The 1. Забелязвам, че на доста фолк певици им е интересно да посещават участията й. Смени цели две визии и пя два часа на живо. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Голям резил за Галена и Галените ще е ако направи по-малко гледания от Преса. Никога не са били в толкова директно съревнование с 5 дневна разлика в премиерите. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 час, Cally-Pressyfan' каза: Голям резил за Галена и Галените ще е ако направи по-малко гледания от Преса. Никога не са били в толкова директно съревнование с 5 дневна разлика в премиерите. Една силна премиера, не означава и не е равно на хит. Единственият критерий е време. След една седмица ще си проличи на къде върви Преслава и какво ще се случи с Галя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Голям резил за вас дето се изхвърлихте, че ще направи 600/700k на тази боза. Дори и надписваш гледанията за 24 часа. Много сте тихи нещо, преди да излезе песента яко се тупахте, че ще смаже. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Довечера ще ви пусна клипче от пиян. А Калин е жесток и безсрамен. Това което причини на горкото мече е чудовищно! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 15 часа , TSARvul каза: @Сашо, здравей! Кажи на Славката-манипулатима да ме отблокира в Рама. Куцузката нещо й дойдоха в повече моите постове, вече няма сили да ги чете, горката! Често й се драйфало напоследък. Дай й нещо, бее, нещо за драйфня. Тя нали ти пише във фейса да клюкари, злоради и да те привиква тук, за да има комбина с някой. Онзи куцуз Янева си терепевтира шундата, някакви образувания й били излезли, та за Славча - подкрепа ЙОК. Между другото този домус Янева много те ревнуваше от мен. Ти нали й беше форумната любов и въздишаше по очертанията на (х)анцунга ти. Тя не можеше да издържи факта, че сме толкова близки и на всичкото отгоре редовно я слагам на мястото й. Та........ в този ред на мисли искам да ти кажа, че на Янева нещата не й бяха чисти, а напоследък пък съвсем - погрижил съм се за това - второто. Здравей. Още ли се карате за глупости? Време е да заровите томахавката. От както не пиша в тоя форум си спестих сума ти и нерви негативна енергия. Не отричам обаче, че от време на време ви чета и се забавлявам, но като цяло прекалявате понякога. За бога това е просто форум и общо взето нервите и клетвите дето се хвърлят заради едни чалгакри, не си струват. А като се сетя и аз какъв бях Поздрави на всички, след някой друг месец пак ще се включа. Иначе по темата. Преса е страхотна. Изглежда адски секси в клипа, а песента е БРУТАЛНА. Хит от всякъде. Очаквам предложенията на Галена и Камелия. Камелия вече е снимла, не знам защо чака още. Хайде до нови срещи и готино лято на всички! 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари