Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 час, pechenko каза: Голям резил за вас дето се изхвърлихте, че ще направи 600/700k на тази боза. Дори и надписваш гледанията за 24 часа. Много сте тихи нещо, преди да излезе песента яко се тупахте, че ще смаже. Защото много се забави с влизането в Трендинг. Иначе пак подобри рекорда (собствения си) за най-гледана самостоятелна чалга песен. И няма за какво ние да се излагаме - вие по цял ден изтъквате Галена. Ако беше такава лидерка хич нямаше да е нужно да ни се напомня ежедневно, а щеше да е очевидно за всички, както беше с Ивана през 2005 или с Преслава през 2008. 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Обаче от коментарите за новата фаца на Преса става ясно, че Галош е нарицателно за изкуственост и синоним на Майкъл Джексън. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 час, Cally-Pressyfan' каза: Голям резил за Галена и Галените ще е ако направи по-малко гледания от Преса. Никога не са били в толкова директно съревнование с 5 дневна разлика в премиерите. И ти не си вярваш обаче. Много добре знаеш, че в последствие се разбира кое е по-голям хит и кое не, една силна премиера е показател, но не е фактор. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Пресли давала ли е интервюта последните месеци. За топ име май доста е ограничила медийните си изяви. А точно в момента наистина има и какво да каже. Но по принцип тя се покрива, когато има скандали около нея. Палава хитруша. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 6 минути, DarkChild каза: Обаче от коментарите за новата фаца на Преса става ясно, че Галош е нарицателно за изкуственост и синоним на Майкъл Джексън. Всъщност не случайно 2 години я водихме смядовския Майкъл, но Пресли и отне и тази титла. Извън шегата обаче е обидно да се сравнява икона като Майкъл с бесни чалгаджийки. А и на мен ми харесваше Майкъл до едно време. Може би до средата на 90те. Вече след това си опропасти лицето. В Earth song e брутално красив. А гледал ли си интервюто, в което отрича операциите на носа си. Икона🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Какво нещо е живота... Преди 10-тина години обявиха Галя за певица на годината, а пълна зала скандираше името на Преслава. Днес в повече от 50% от коментарите за новата песен на Преса я нарит Галена... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 58 минути, fearless` каза: Какво нещо е живота... Преди 10-тина години обявиха Галя за певица на годината, а пълна зала скандираше името на Преслава. Днес в повече от 50% от коментарите за новата песен на Преса я нарит Галена... Те не го правят с хубави подбуди към Галена. Нейното лице е такова също поради операции. Само че ги правеше постепенно и не бяха толкова очебийни. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 2 минути, fearless` каза: Какво нещо е живота... Преди 10-тина години обявиха Галя за певица на годината, а пълна зала скандираше името на Преслава. Днес в повече от 50% от коментарите за новата песен на Преса я нарит Галена... Настръхнах от този коментар, наистина. Не се бях замислил задълбочено, но сякаш съдбата си отмъщава коварно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Те не го правят с хубави подбуди към Галена. Нейното лице е такова също поради операции. Само че ги правеше постепенно и не бяха толкова очебийни. Но Галена от грозна бузеста селянка се превърна наистина в топ мацорана. При Преслава има обратен ефект. Тепърва трябва да пипа и устните и зъбките, за да се докара поне до приличен вид. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 3 минути, Cally-Pressyfan' каза: Те не го правят с хубави подбуди към Галена. Нейното лице е такова също поради операции. Само че ги правеше постепенно и не бяха толкова очебийни. Имах в предвид че всичко се връща рано или късно. Със сигурност обаче не го правят като комплимент към Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 час, retr0 каза: Настръхнах от този коментар, наистина. Не се бях замислил задълбочено, но сякаш съдбата си отмъщава коварно. Галена: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 20 Author Report Share Публикувано Юли 20 От озлобял народ със стадно мислене и лишен от емоционална интелигентност, не може да се очаква нищо добро. 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 2 часа , TSARvul каза: Като ми изплатят хонорар за заглавието. Тая Кела се насра да ми копира и тя мислите и идеите, аман! Това retr0 снощи също ми копира постовете, направих го на въпрос и преди малко се изцепи, че в новия нос на Преслава имало повече истина от твърдението, че песните на Галена оставали по-дълго във времето. Егати хората, човек! Е, няма лошо да те копират, нека се инспирират. А кой е ретр0, някакъв нов или стар с нов ник? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Много е секси. ❤️ http://prikachi.com/images/726/9612726U.jpg Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 45 минути, fearless` каза: Имах в предвид че всичко се връща рано или късно. Със сигурност обаче не го правят като комплимент към Преслава. Галена тепърва има да плаща. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Пресито чукна 600 хиляди. Мачкай, кралице! До утре по това време те искам с милион. Накарай Фиклена да си говори сама. 3 4 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 22 минути, Cally-Pressyfan' каза: Пресито чукна 600 хиляди. Мачкай, кралице! До утре по това време те искам с милион. Накарай Фиклена да си говори сама. Скъпа Кайли не се радвай много Във Вторник Галена ще унижи Преслава (за поредин път) с клип на Световно ниво! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 @Slavi @Donatella @retr0 @TSARvul @xroflx9 Престанете да омазвате темата със спам. Кондомът е с ограничение. А вие продължавате да обсъждате. Няма нищо за обсъждане. Една страница с коментари скрих. Или спамете в Чат Мания, според правилата (без обиди и тн), или ще бъдете пратени в почивка. Някои от вас имаха скорошни провинения. За тези от вас - напомням, че наказанията са х2. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Песента на Преси ме зариби много, това “нали е уникално, че твоята любов търпя” е просто ТОП! 2 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Пишете по темата Поп Фолк Скандали а не да се обиждате един друг.Форума е за забавление а не за лични нападки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 7 минути, Starboy каза: Песента на Преси ме зариби много, това “нали е уникално, че твоята любов търпя” е просто ТОП! Аз изтръпвам като запее: "Капка по капка ....". 1 2 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Помним ли тази скандална балада на Цветелина. А помним ли каква сензация беше 98! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Дива като пантера ставам в ръцете ти, @Starboy 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 3 минути, чушка. каза: Дива като пантера ставам в ръцете ти, @Starboy Няма като теб ... 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 32 минути, Cally-Pressyfan' каза: Аз изтръпвам като запее: "Капка по капка ....". Тя е майсторка в начина на предаване на текста. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари