Putin Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Галя често пее чужди песни по участия. Веднъж заявила да и пуснат песен и тя ще я изпее, те и пуснали “На тебе не отказвам” и тя директно слязла от сцената и си тръгнала. Кралица! 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Пиожелавам Ви да горите в любов, сладки! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 15 минути, чушка. каза: Пиожелавам Ви да горите в любов, сладки! Напоследък Преси импровизира на участия, пеейки "Пожелай му да изгори в любов" или "Пожелай му да се запали от любов". Кралица на сатанинските заклинания! Галена на нищо не е кралица вече. Беше кралица на пришитите лица, но Преси й отне и тази титла 8 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 С над 300К за днес, а има време още... Много ме зариби песничката, жестока е ❤️ 1 6 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Първо слушане хмм ме ме кефи много. Второ слушане няма кулминация, ама тая проклетница така да пее с чувство. Трето слушане... капка по капкаа 🤣🤣🤣🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 ТОП микс, едно от най-добрите ѝ изпълнения! 1 1 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 35 минути, Starboy каза: ТОП микс, едно от най-добрите ѝ изпълнения! Коментирай, че благодарение на ''Пиян'' предния трак пак е почнал да прави по +30к. До 2-3 дни пак ще паднат, но power-a на тази жена е нещо страшно. И ''Да гори в любов'' се е върнала в топ 75 на най-гледаните. Браво, браво. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Павел и Преслава не повлияха добре на сватбата на Софи Маринова и Гринго, не им донесоха късмет и ето, че се разведоха. Преслава ли е, само лоши неща покрай нея. И вярно, че са взели от Шон Мендес в началото на новата й песен. 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Павел и Преслава не повлияха добре на сватбата на Софи Маринова и Гринго, не им донесоха късмет и ето, че се разведоха. Преслава ли е, само лоши неща покрай нея. Да, Преслава е виновна и за глобалното затопляне и замърсяването на околната среда и въздух. Гринго просто си е тъпак, близък човек работи в болница и преди да се оженят още знам, че е постъпвала там заради пребивания, не говори въбоще глупости, прекрасна. 2 4 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 8 минути, zai4eto82 каза: Павел и Преслава не повлияха добре на сватбата на Софи Маринова и Гринго, не им донесоха късмет и ето, че се разведоха. Преслава ли е, само лоши неща покрай нея. И вярно, че са взели от Шон Мендес в началото на новата й песен. Ти пък върви се прегледай или помоли се на Коцето поне веднъж да ти го покаже и се успокой! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 2 минути, presi_fen! каза: Ти пък върви се прегледай или помоли се на Коцето поне веднъж да ти го покаже и се успокой! То бива да си заслепен толкова, ама чак толкова. Едно време беше Преслава каквото беше- сега от години е много зле. Дано дъщеря й не стане като нея, че язък няма да познава майка си истинската. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Идеален тен, идеални крака, коса, нос и аутфит. Ама няма вече. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 9 минути, Starboy каза: Да, Преслава е виновна и за глобалното затопляне и замърсяването на околната среда и въздух. Гринго просто си е тъпак, близък човек работи в болница и преди да се оженят още знам, че е постъпвала там заради пребивания, не говори въбоще глупости, прекрасна. С такива кумове е обречено на провал. Преслава и тя. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 zai4eto82: Права си още на предният коментар.Сега показваме как се цитира за да няма спам във форума. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 И без да пийна, ставам леко психо ... 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 2 часа , Starboy каза: С над 300К за днес, а има време още... Много ме зариби песничката, жестока е ❤️ Абсолютно и мен ме зарибява още повече с всяко следващо слушане! Нацели хит отново кралицата! 🥰 3 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Да ви имам жестоките песни. Някаква обикновена песен е на Преслава- скучна, безлична, с нищо не грабва. Ама нали, защото е Преслава дай да я възхваляваме до небесата. На колоните я пуснах и толкова монотонно звучи, а да не говорим в дискотеката дето е 1000 пъти по-силно и пак е слаба. Да гори в любов- да , не и Изтрезняваш ли, която мина и замина, и тая ще я последва. И това го казват заслепени до болка фенове, защото не гледат по-далече от нея и за тях всяка песен нейна е егати хита. Да, ама не. Слезте малко на земята. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 16 минути, zai4eto82 каза: Да ви имам жестоките песни. Някаква обикновена песен е на Преслава- скучна, безлична, с нищо не грабва. Ама нали, защото е Преслава дай да я възхваляваме до небесата. На колоните я пуснах и толкова монотонно звучи, а да не говорим в дискотеката дето е 1000 пъти по-силно и пак е слаба. Да гори в любов- да , не и Изтрезняваш ли, която мина и замина, и тая ще я последва. И това го казват заслепени до болка фенове, защото не гледат по-далече от нея и за тях всяка песен нейна е егати хита. Да, ама не. Слезте малко на земята. Много си жалка! Константин кога запоследно е имал хит, че аз се сещам за “Не ми пречи” само... Хахаха 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 2 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Много си жалка! Константин кога запоследно е имал хит, че аз се сещам за “Не ми пречи” само... Хахаха 😂 Коцьо чат-пат уцелва хит, а и го обичат като Преса. Но зайка не твърди, че всяка песен му е хит. Просто коментира последни песни на Преса. Между другото, получих прозрение. Преса и Галя приличат на Кати, само дето тя беше естествена, докато бе на върха. Явно им е идол. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 1 минута, PreslavaIsTheQueen каза: Много си жалка! Константин кога запоследно е имал хит, че аз се сещам за “Не ми пречи” само... Хахаха 😂 Като нямаш за какво друго да се хванеш и се хващаш за Константин. Не знам кой е жалкия. първо си виж ника, пък тогава приказвай как не мислиш реално. Тя Галена ще пусне песента и ще видиш колко е жалка Преслава с безличната си песничка и как ще мине и замине. Тук съм забелязала, че има здраво мислещи фенове на Преслава, които мислят трезвено и когато песен на Преслава не е хит си го признават, но има и такива фенове на Преслава като тебе, които изкарват всяка една нейна песен за нещо голямо дори и да не е така, но са толкова заслепени, че по-далеч от нея ти не виждаш. Е ти си от тях дето не могат да мислят и я имат за някакво божество. Толкова е литнала в небесата Преслава и се мисли за много велика, ама то такива фенове като теб я накараха да си мисли, че е много голяма. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 А това изпяване... вижте я тук, да не е по-хубава от сега... голяма селска мацурана е била, сега по-мяза на звезда, макар и окепазена. Песента е трепач Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 2 часа , Starboy каза: Да, Преслава е виновна и за глобалното затопляне и замърсяването на околната среда и въздух. Гринго просто си е тъпак, близък човек работи в болница и преди да се оженят още знам, че е постъпвала там заради пребивания, не говори въбоще глупости, прекрасна. Мило, ти пък навсекъде имаш близки хора и познати. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 1 минута, чушка. каза: Мило, ти пък навсекъде имаш близки хора и познати. Много съм навътре... 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 37 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Много си жалка! Константин кога запоследно е имал хит, че аз се сещам за “Не ми пречи” само... Хахаха 😂 Със сигурност не е по жалка от теб! Разбери, че не всеки е длъжен да харесва това което й ти. Иначе Кома доскоро беше по - голям хит от изтрещяваш ли, гледай след две седмици да не надмине й пиян. Плюс тва забрави, че доскоро на Преслава филцията й беше не ми пречи да му го смуча. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 37 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Много си жалка! Константин кога запоследно е имал хит, че аз се сещам за “Не ми пречи” само... Хахаха 😂 "Усещане за Мерилин" му е най-големият хит, който се помни и до ден днешен. Без тази песен Константин щеше да бъде никой! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари