pechenko Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 1 минута, PreslavaIsTheQueen каза: И нея да смени, пак всички ще я обичат. Все пак тя не пее с нея. Гласът, покорил толкова сърца си остава! Скоро и той ще изчезне като динозаврите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Току що, pechenko каза: Скоро и той ще изчезне като динозаврите. Динозаврите не са изчезнали! Галя и още като нея все още се мяркат тук-там, но малко им остана! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 2 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Динозаврите не са изчезнали! Галя и още като нея все още се мяркат тук-там, но малко им остана! Отивай да ядеш носле чорба при Преса и НМЗ. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Време за създаване на песен и видео посветени на брака и любовта - 3 месеца и 8 дни. Продължитленост на брака - 2 месеца и 17 часа. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Отново различна! Обяви със снимка на скала.... 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 2 минути, Danger. каза: Отново различна! Обяви със снимка на скала.... Разбра, че Преса ще пуска и албум, и си е казала: Така или иначе ще ме смаже за пореден път, по-добре да я пускам! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 7 минути, petya1 каза: Кои са авторите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Утре ще ви скъсааа! Пригответе си памперсите! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 9 минути, petya1 каза: Снимката трябва да подсказва на феновете на Преслава откъде да се хврълят ако песента е силна ли? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 8 минути, retr0 каза: Снимката трябва да подсказва на феновете на Преслава откъде да се хврълят ако песента е силна ли? Тази локация е показвана в сто клипа до момента! Кападокия е до болка позната на всички ни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Офффффф колко пъти вече гледахме Кападокия ;@;@;@ не й отива на Галена.. тя беши новаторка 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 По душата ми, навсякъде - Паника! Скандално обявяване на сингъла, чакаме с трепет, имаме нужда от хитове! 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 2 минути, Starboy каза: По душата ми, навсякъде - Паника! Скандално обявяване на сингъла, чакаме с трепет, имаме нужда от хитове! Не съм готов! Страх ме е ако направи под 400к 24ч ??? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Току що, Donatella каза: Не съм готов! Страх ме е ако направи под 400к 24ч ??? Ще направи 600К, миличка. Приготви всичките си налични устройства и рефрешвай максимално, както направи с "Маракеш"! 3 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 3 минути, Donatella каза: Не съм готов! Страх ме е ако направи под 400к 24ч ??? И какво от това? Трябва да разбереш, че гледанията са ЕДИН от факторите за това дали една песен е хит, а не цялостният показател за това! ПП: Според мен Галя избързва с тази песен. Трябваше да изчака поне още един месец и тогава да пусне! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 58 минути, Fast каза: Преслава дава всичко от себе си тази година. Не може да се отрече. Мда, буквално даде най-ценното си, носът си. 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Галена - жалка копирачка, както винаги. Анелия снима клип там само преди месеци, преди нея имаше още 10 подобни. Тръпнем за албума на Пресчето - дано го пусне септември с клип на една от новите песни. Мачкай, Пресии < 3 2 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Утре Галена ще разкаже играта на Преслава. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Утре Галена ще разкаже играта на Преслава. А Преслава ѝ я разказа още преди 15 години и ще продължава да ѝ я разказва с 5 поредни тупалки. Успех, Гале! 😂 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Не се заканвайте, че да не пусне някой бозав трак като "Маракеш", който даже и клипа не може да го спаси. 1 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Не се заканвайте, че да не пусне някой бозав трак като "Маракеш", който даже и клипа не може да го спаси. Тук няма даже нужда от клип, за да спаси положението. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 57 минути, чушка. каза: Тук няма даже нужда от клип, за да спаси положението. Това само при Преси и тракове ала "Моето слабо място" може да бъде валидно! 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Това само при Преси и тракове ала "Моето слабо място" може да бъде валидно! Ми Галена при всеки избор на песен, държи да има качествен поднесен клип. Не е някоя мързеливка, която ламти за желязо и пари само. Естествено, че при нея това няма да бъде валидно, защото няма да си го позволи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 58 минути, чушка. каза: Ми Галена при всеки избор на песен, държи да има качествен поднесен клип. Не е някоя мързеливка, която ламти за желязо и пари само. Естествено, че при нея това няма да бъде валидно, защото няма да си го позволи. И въпреки това са наравно. Ако се засили да прави скъпи клипове съвсем ще я прати в миша дупка. 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари