Willy Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 То не може да се определи от тоя кадар. Надуваме ли този хит докато не излезе #panic?! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 2 минути, Willy каза: То не може да се определи от тоя кадар. Надуваме ли този хит докато не излезе #panic?! Аз си представям от този кадър как е вързала кукла, която прилича на Преслава и я хвърля от върха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Някой би ли ми разяснил това "аз съм си добре, но хората" откъде идва? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 9 минути, DarkChild каза: Някой би ли ми разяснил това "аз съм си добре, но хората" откъде идва? Абе, стана си направо за смях. Как може да не знаеш? Не мога да повярвам, че такива като тебе са много. Фразата идва от хитовата текстописка - Джена, която написа мегахита "Горкото момиче". пусни от: 0:22 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Заслужаваше скандален клип! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Мен вече като някой ме попита как съм, отговарям с "Аз съм си добре, но хората.", всички просто остават потресени! Този текст ще се дешифрира поколения напред, жалко, че сега всичко, което можем да кажем са догадки, истината е някъде там, може би дори под носа ни.. 4 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Вие се ебавате ама на мен песента на Джени наистина много ме е зарибила. Сега вместо да си пусна Пепа и Тита,написах в търсачката "аз съм си добре,но хората.." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 03:00 Само още 12ч. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 3 часа , Starboy каза: Мен вече като някой ме попита как съм, отговарям с "Аз съм си добре, но хората.", всички просто остават потресени! Този текст ще се дешифрира поколения напред, жалко, че сега всичко, което можем да кажем са догадки, истината е някъде там, може би дори под носа ни.. За който има нос е добре - че Преси вече почти няма такъв, а за кратко не е имала изобщо. Джена си е добре, но Преси. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Итсдрото закрива канала си 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 5 минути, DarkChild каза: Итсдрото закрива канала си Ааа.защо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 9 часа , pechenko каза: Знаех си, че ще кажеш това и ще се хванеш за кокаин-а в песента. Язък, че си учител/ка по География. (самоумнитещеразбераттова) Ама аз не съм .. не знам откъде имаш тази информация, но си я актуализирай, защото не е вярна. Виждам, че сте обсъждали невероятната Джени - липсва ми времето когато се обличаше с пера и тюрбан пред джамията и пееше "аман". Но пък точно тогава мачкаше с мегахитове. 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Тъкмо си изпих кафето под звуците на Пиян, доста освежаващо ми подейства, благодаря на @-A. за идеята! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 7 часа , Starboy каза: Мен вече като някой ме попита как съм, отговарям с "Аз съм си добре, но хората.", всички просто остават потресени! Този текст ще се дешифрира поколения напред, жалко, че сега всичко, което можем да кажем са догадки, истината е някъде там, може би дори под носа ни.. "Аз съм си добре, но хората" ще замени модернистични жаргони като "Чук съм", "Всичко е ток и жица". преди 7 часа , DarkChild каза: Някой би ли ми разяснил това "аз съм си добре, но хората" откъде идва? И си мислиш, че си як тарикат... преди 6 часа , xroflx9 каза: Вие се ебавате ама на мен песента на Джени наистина много ме е зарибила. Сега вместо да си пусна Пепа и Тита,написах в търсачката "аз съм си добре,но хората.." Никой не се ебава. Песента си е супер отвсякъде - музика, аранжимент, подканя за лудешки танци. И клипът е цветен. Джена за първи път изглежда толкова добре и дългокрака. Прилича ми на черна Луна, която се слави с най-дългите крака и конска опашка. И също си пише сама текстовете. Няма нищо случайно. Джена се готви да й вземе престола! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Payner Summer Hits 2019 е излязла: https://www.deezer.com/en/album/104711422 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Смяхте се на Глория, ама и вашата любимка Галя трие коментари. Някой беше написал нещо от сорта, че след “Пиян” песента трудно ще се забележи, и тя го изтрила. Даже този коментар беше най-лайкван... СМЕШНИЦА 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Те повечето трият. При Глория случаят е, че псува и се дърви. И не мога да повярвам, че такива като нея са много... Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 За да заредите деня си с доброта и позитивизъм, започнете утрото с траковете на Тони Дачева. @-A. Това е моето специално предложение към теб! 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 4 минути, Cally-Pressyfan' каза: За да заредите деня си с доброта и позитивизъм, започнете утрото с траковете на Тони Дачева. @-A. Това е моето специално предложение към теб! А това е моето към теб! По-позитивно от това няма накъде! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 8 минути, Cally-Pressyfan' каза: За да заредите деня си с доброта и позитивизъм, започнете утрото с траковете на Тони Дачева. @-A. Това е моето специално предложение към теб! Супер трак! Пусни си този ретро хит със сертификат х9 Platinum. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 56 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Смяхте се на Глория, ама и вашата любимка Галя трие коментари. Някой беше написал нещо от сорта, че след “Пиян” песента трудно ще се забележи, и тя го изтрила. Даже този коментар беше най-лайкван... СМЕШНИЦА 😂 А тя Преса хич не беше смешна с нейните изцепки, блокирания, триене и плезене като 11 годишна тинейджърка взела се за някоя богиня... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 1 час, payner_tv каза: Payner Summer Hits 2019 е излязла: https://www.deezer.com/en/album/104711422 Много слабо тоя път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 7 минути, zai4eto82 каза: Много слабо тоя път. Не е зле - тоталните хитове на Емануела и Илиян, Юнона, Ани Хоанг и Малката са вътре. Джордан и Яница също вървят. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 14 минути, asylum каза: Не е зле - тоталните хитове на Емануела и Илиян, Юнона, Ани Хоанг и Малката са вътре. Джордан и Яница също вървят. На Юнона и Ани Хоанг какви хитове са пък? Много по-силна е била в годините тази компилация. Дано пуснат и Бикините и да са по-добре. Липсва ми Коцето в тези компилации вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Има фрагменти от "ТИХО МИ ПАЗИ" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари