Senhor Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Ами не знам, ама мен така чалга песен не ме е кефила тази година като Паника. Не очаквах изобщо да ме изкефи толкова. А това примиране по претоплената Ганева манджа Пиян не го разбирам. Слаба песен, по подобен начин не разбирах и хайпа по Да гори в любов, но поне ми хареса с времето. Това е толкова скучно е пято, не знам. Изтрезняваш ли ми е в топ 5 за годината, но Пиян не върви. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 За 1 седмица "Пиян" мина "Вторник беше", който излезе преди близо 3 месеца. Много приятен трак от Деса, нямам идея защо така флопна. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 1 час, PreslavaIsTheQueen каза: И във фб, Пиян доминира двойно над Паника... Язък за хубавата песен! Знаех си, че ще стартират като Да гори и Феноменален. Само че тука Пиян е още по-голям комерс. Иначе Да гори прави по 8/9к на ден, а феноменален чука по 25к. Нещо за двойно/тройно ли говореше или бъркам?🤭 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Сега пуснах на чужденците тук Паника и се впечатлиха повече отколкото от Пиян. Явно Галена наистина държи ниво какво се очаква ако иска да е най - добрата. Аз си предпочитам тая на Преса, ма тя си е една от многото. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 6 минути, WindWalkerMonk каза: Сега пуснах на чужденците тук Паника и се впечатлиха повече отколкото от Пиян. Явно Галена наистина държи ниво какво се очаква ако иска да е най - добрата. Аз си предпочитам тая на Преса, ма тя си е една от многото. Галя не трябва да прави това, което се харесва в чужбина, а това, което се харесва в рамките на нашата страна! За нейното име много малко хора са чували навън... Няма как да стане световно известна, защото тя едва стана известна в БГ през не толкова далечната 2009! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Гледанията да не са зациклили? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 аа почва да ме кефи песента.. 00:56 - 01:20 БРУТАЛНА МУЗИКА !!! !!! 1000% САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ КОМЕНТАРИ!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 1 минута, PHILIPP PLEIN каза: Гледанията да не са зациклили? Транзакцията на Донтела още се обработва, изчакайте малко. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 1 минута, retr0 каза: Транзакцията на Донтела още се обработва, изчакайте малко. Дали и нашата Джен не е направила някоя транзакция? Белким и е дошло до гуша и си казала АМАН 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Току що, Starboy каза: Дали и нашата Джен не е направила някоя транзакция? Белким и е дошло до гуша и си казала АМАН Кралица Джен не пазарува гледания. Направо си ги прави колкото - толкоз. На нея й стига да има повече от орк. Канарите, за да се чувства звездата вкъщи и да натрива носа на свекървата. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Току що, retr0 каза: Кралица Джен не пазарува гледания. Направо си ги прави колкото - толкоз. На нея й стига да има повече от орк. Канарите, за да се чувства звездата вкъщи и да натрива носа на свекървата. Четох някъде спелулации, че в момента орк. Канарите правят фолклорна версия на “Горкото момиче”, Джен може да ремиксира малко текста за по-фолклорен ефект.. да развие още повече историята. 3 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 1 минута, Starboy каза: Четох някъде спелулации, че в момента орк. Канарите правят фолклорна версия на “Горкото момиче”, Джен може да ремиксира малко текста за по-фолклорен ефект.. да развие още повече историята. Някъде изтече референ от текста - “запалил си колата дебреледе и тръгнал за студентски град и центъра - ибребе, па горкото момиче айдеее отново пак сама, иииииху.” 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 23 минути, WindWalkerMonk каза: Сега пуснах на чужденците тук Паника и се впечатлиха повече отколкото от Пиян. Явно Галена наистина държи ниво какво се очаква ако иска да е най - добрата. Аз си предпочитам тая на Преса, ма тя си е една от многото. И не мога да повярвам, че такива като нея са много 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 2 минути, retr0 каза: Някъде изтече референ от текста - “запалил си колата дебреледе и тръгнал за студентски град и центъра - ибребе, па горкото момиче айдеее отново пак сама, иииииху.” Имаше и още май.. “вчера виждам се с дружката, почваме да си думаме и край няма. По лицето и капят момини сълзи - край нямат...” 5 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 1 минута, Starboy каза: Имаше и още май.. “вчера виждам се с дружката, почваме да си думаме и край няма. По лицето и капят момини сълзи - край нямат...” Аз за себе си какво да ви приказвам. Аз съм си добре, ала душманите. А на заранта отново сам-сама... 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Току що, Starboy каза: Имаше и още май.. “вчера виждам се с дружката, почваме да си думаме и край няма. По лицето и капят момини сълзи - край нямат...” Дочух, че песента започва с въпрос “ Джена?” И завършва с отговор - “Джена!” 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 24 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Галя не трябва да прави това, което се харесва в чужбина, а това, което се харесва в рамките на нашата страна! За нейното име много малко хора са чували навън... Няма как да стане световно известна, защото тя едва стана известна в БГ през не толкова далечната 2009! Не се опитвай да даваш акъл. Галена не прави нещата за да се хареса на масата в чужбина, а за да е модната икона, която хора като Филип Плейн ще поканят в имението си. Деми Ловато или Нета ще похвалят. Тя иска да е нещо като Дженифър Лопез, да я канят и да я осоциират с модни тенденции и лукс. Не е решила да пробива в чужбина. И между другото, самият факт, че горе споменаните са я чували говори достатъчно. Със сигурност е най - признатата ни певица от новото време и друга дори няма да се доближи до това. Тя го прави защото това й чеше егото. Иначе и без усилия ще кърти по кръчметата пред родните студенти както и Преслава, която апропо се цели само там. То затова й втората, която изкарваш нещо голямо сигурно е занесла снимка на хирурга и е казала, искам да съм като нея. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Когато си скромен мисловно, не се опитвай да даваш акъл. Галена не прави нещата за да се хареса на масата в чужбина, а за да е модната икона, която хора като Филип Плейн ще поканят в имението си. Деми Ловато или Нета ще похвалят. Тя иска да е нещо като Дженифър Лопез, да я канят и да я осоциират с модни тенденции и лукс. Не е решила да пробива в чужбина. И между другото, самият факт, че горе споменаните са я чували говори достатъчно. Със сигурност е най - признатата ни певица от новото време и друга дори няма да се доближи до това. Тя го прави защото това й чеше егото. Иначе и без усилия ще кърти по кръчметата пред родните студенти както и Преслава, която апропо се цели само там. То затова й втората, която изкарваш нещо голямо сигурно е занесла снимка на хирурга и е казала, искам да съм като нея. Аз мисля, че и Джен е силно призната в чужбина. Преди два месеца, докато тешече Евровизия, един от участниците Конан, беше пуснал стори в инста как слуша “Да ти бъда корона”, а сега съм сигурен, че слуша и “Горкото момиче”, като скоро и във фоклорна версия “Клетото моме”! 4 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Галена доказа с “Шефката” и “Феноменален”, че ако иска може да е клубен терминатор. За щастие на нас обаче, хората които я харесваме, тя прави разнообразна музика. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Току що, Starboy каза: Аз мисля, че и Джен е силно призната в чужбина. Преди два месеца, докато тешече Евровизия, един от участниците Конан, беше пуснал стори в инста как слуша “Да ти бъда корона”, а сега съм сигурен, че слуша и “Горкото момиче”, като скоро и във фоклорна версия “Клетото моме”! Тя е като поетеса. Това е друго, то я наричат съвременната попадия на Българската литература. Само дядо Вазов дето се е гътнал, иначе щеше да й го даде да се покръсти. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Тя е като поетеса. Това е друго, то я наричат съвременната попадия на Българската литература. Само дядо Вазов дето се е гътнал, иначе щеше да й го даде да се покръсти. А като издаде “Горкото момиче” в самостоятелен диск с текста в книжно тяло ще спечели Вазовата награда, то е ясно. 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 СТУДИЙНАТА ПАЧАВРА ПРЕСЛАВА КОГА ЩЕ ПУСКА КЛИП НА СВЕТОВНО НИВО ? ПРЕСА ПРОДЪЛЖАВА ДА ПУСКА СЕЗОННИ КОМЕРС БОКЛУЦИ боже господи няма нито един негативен коментаррррррррррррррр 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 9 минути, Donatella каза: СТУДИЙНАТА ПАЧАВРА ПРЕСЛАВА КОГА ЩЕ ПУСКА КЛИП НА СВЕТОВНО НИВО ? ПРЕСА ПРОДЪЛЖАВА ДА ПУСКА СЕЗОННИ КОМЕРС БОКЛУЦИ боже господи няма нито един негативен коментаррррррррррррррр 4 А Галя и сезонни няма... Язък за хубавата песен, която е на ниво “Чуплива и влюбена”. Хилядарките в коша... Жалко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 7 минути, PreslavaIsTheQueen каза: А Галя и сезонни няма... Язък за хубавата песен, която е на ниво “Чуплива и влюбена”. Хилядарките в коша... Жалко! Из размислите и разсъжденията на PrеslavaisTheQueen. Мерси. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Нищо няма да стане от песента на Галена. Пак излишни изхвърляния. На нивото на Дъ бос и Просто шоу. 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари