FikLena Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Нищо няма да стане от песента на Галена. Пак излишни изхвърляния. На нивото на Дъ бос и Просто шоу. Галена: “Нямам време да бъда еднаква!” http://planeta.tv/news/view/galena_niamam_vreme_kalendar 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Нищо няма да стане от песента на Галена. Пак излишни изхвърляния. На нивото на Дъ бос и Просто шоу. То пък щото посочените песни от теб са слаби или не са хитове. Наистина що се отнася до Галена, живееш в някой утопичен свят, далеч от реалността. И идея си нямаш какво се случва, когато пуснат тези песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 2 минути, чушка. каза: То пък щото посочените песни от теб са слаби или не са хитове. Наистина що се отнася до Галена, живееш в някой утопичен свят, далеч от реалността. И идея си нямаш какво се случва, когато пуснат тези песни. Явно не се пускат често, обаче. Няма какво да се лъжем, последния УАУ проект на Галена беше “Моро му”. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Току що, Starboy каза: Явно не се пускат често, иначе. Няма какво да се лъжем, последния УАУ проект на Галена беше “Моро му”. Твоето мнение не е всеобщо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 1 минута, Starboy каза: Явно не се пускат често, обаче. Няма какво да се лъжем, последния УАУ проект на Галена беше “Моро му”. ФЕНОМЕНАЛЕН А Преса изобщо има ли проект 'УоУ' Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Току що, чушка. каза: Твоето мнение не е всеобщо. Факт, но си личи, че е точно така от всеобщата публика също. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Току що, Donatella каза: ФЕНОМЕНАЛЕН А Преса изобщо има ли проект 'УоУ' Аз за Преслава не говоря изобщо, при нея никога не съм чакал с интерес клип. Но не може да се отрече, че Галена вече не е това, което беше преди 2 години. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Току що, Starboy каза: Факт, но си личи, че е точно така от всеобщата публика също. Галена си има собствена публика и тези проекти, които пуска ги прави точно за нас, най-верните й почитатели. Далеч съм от идеята, че песните като тази, Просто шоу, МамаУраган и тн., ще се харесат на всички. Това не е Въртележката, все пак, която да е за всеобща консумация. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Голямо плюене по тая песен на Галя във фб. Какво толкова е изпяла-един кокайн? Не мога и да разбера защо не се харесва... Страхотна е! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Сравненията между "Феноменален" и "Да гори.." са доста неуместни. Все пак първата е на половин година,а втората след 2 месеца ще направи 1 година. Една бърза справка в попнейбъла показва,че и когато "Да гори.." е била на половин година е правила почти 25к. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Току що, чушка. каза: Галена си има собствена публика и тези проекти, които пуска ги прави точно за нас, най-верните й почитатели. Далеч съм от идеята, че песните като тази, Просто шоу, МамаУраган и тн., ще се харесат на всички. Това не е Въртележката, все пак, която да е за всеобща консумация. Еми по тая логика да ги пуска прайвът и само най-верните й почитатели да получават линк хъ хъ 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 1 час, чушка. каза: То пък щото посочените песни от теб са слаби или не са хитове. Наистина що се отнася до Галена, живееш в някой утопичен свят, далеч от реалността. И идея си нямаш какво се случва, когато пуснат тези песни. Хич не ме интересува. Преси е мачкаторка и доминаторка - това е най-важното. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Току що, Starboy каза: Еми по тая логика да ги пуска прайвът и само най-верните й почитатели да получават линк хъ хъ Нека има материал за хейт и обсъждане във форума, иначе е скука. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Лесно е да си фен на Галена - пусне песен която не харесваш и си викаш “Ок, какво толкова, следващата ще е яка”. Обаче да си фен на Преслава е съвсем друга бира. Не харесаш ли песента, която й е станала голям хит - край, значи няма да харесваш творчестсото й в следващите 3 години докато копието на успешния хит най-накрая не флопне, за да потърси нова формула. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 59 минути, чушка. каза: Галена си има собствена публика и тези проекти, които пуска ги прави точно за нас, най-верните й почитатели. Далеч съм от идеята, че песните като тази, Просто шоу, МамаУраган и тн., ще се харесат на всички. Това не е Въртележката, все пак, която да е за всеобща консумация. Никаква публика няма Галена - чалгарка като всички. Това да не ти е Лили Иванова? Слезте на земята - ако направи концерт, никой няма да иде. Консумират я пияндури и тийнове и до там. Както и всички останали чалгарки. 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Галя пусна хита на годината. Най-различната. 🙊 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Никаква публика няма Галена - чалгарка като всички. Това да не ти е Лили Иванова? Слезте на земята - ако направи концерт, никой няма да иде. Консумират я пияндури и тийнове и до там. Както и всички останали чалгарки. На земята не е интересно, предпочитам да летя. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Току що, Western каза: Галя пусна хита на годината. Най-различната. 🙊 А ти пусна коментара на годината! 😂😂😂 Смях в залата... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 57 минути, Western каза: Галя пусна хита на годината. Най-различната. 🙊 Не знам като се самонавивате в собствен свят, какво печелите? Преси я издухва, за пореден път. Фиклено, ако станеш фен на сладура Графа, ще ми станеш една идея по-симпатичен. 4 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 5 минути, retr0 каза: Лесно е да си фен на Галена - пусне песен която не харесваш и си викаш “Ок, какво толкова, следващата ще е яка”. Обаче да си фен на Преслава е съвсем друга бира. Не харесаш ли песента, която й е станала голям хит - край, значи няма да харесваш творчестсото й в следващите 3 години докато копието на успешния хит най-накрая не флопне, за да потърси нова формула. Пълни глупости! Всеки проект на Преса в годините е бил различен. От последните, които е пуснала само между “Да гори в любов” и “Изтрезняваш ли”, може да се намери някаква прилика, но това е защото авторите са едни и същи! ПП: Галя е пускала вече песни подобни на тази днес-Просто Шоу, Дъ Бос, Мам Ураган-всичките са в един стил! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Не знам като се самонавивате в собствен свят, какво печелите? Преси я издухва, за пореден път. Фиклено, ако станеш фен на сладура Графа, ще ми станеш една идея по-симпатичен. Мило, знам че ще медитираш под звуците на Паника ала Галя в клипа. Не преигравай! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Не знам като се самонавивате в собствен свят, какво печелите? Преси я издухва, за пореден път. За какво й е на Галена да си го мери, бе човек? Ти сериозно ли сравняваш една комерсиално от-до певица с най- иновативната и различна певица в България? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 1 минута, чушка. каза: За какво й е на Галена да си го мери, бе човек? Ти сериозно ли сравняваш една комерсиално от-до певица с най- иновативната и различна певица в България? Да, както и цяла България. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 57 минути, чушка. каза: За какво й е на Галена да си го мери, бе човек? Ти сериозно ли сравняваш една комерсиално от-до певица с най- иновативната и различна певица в България? Твое мнение. Според мен от 2 години е зациклила и безидейна. Не беше случайно това отлагане на премиерата след "Пиян". 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Няма как да се сравни iOS (Галена) и Андроид (Преслава). Двете нямат нищо общо. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари