retr0 Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Току що, PHILIPP PLEIN каза: Питах Преслава дали слуша песни на Галена,да не ме блокира сега ? 😁 Дано ти отговори с нещо от сорта на “Какво е Галена?” 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 27 Author Report Share Публикувано Юли 27 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 16 минути, retr0 каза: Дано ти отговори с нещо от сорта на “Какво е Галена?” 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 минута, Fast каза: Пак ще отговаря на удобни за нея въпроси. Както ти правиш... от нея си се научил. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Аз и писах, че искаме още един дует с Джен, дано ме послуша. 1 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Не знам аз ли свикнах с новия нос на Прес или вече изглежда по-добре. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 3 минути, Starboy каза: Аз и писах, че искаме още един дует с Джен, дано ме послуша. Трябва да настоявате Джен да е авторка на текста. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Паника вече е световен хит. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 минута, gogo каза: Не знам аз ли свикнах с новия нос на Прес или вече изглежда по-добре. И аз се чудех същото между другото. Май по-скоро свикнахме. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Току що, Putin каза: Паника вече е световен хит. Чух, че Джей Ло поръчала да се свържат с нашата Гален да я уговаря за дует. Разбира се, Гален е твърде заета, за да отговаря на подобни мини предложенийца. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 2 минути, Putin каза: Паника вече е световен хит. Прогнозите са да дебютира в ТОП 1 в класацията на Билборд хот 100, като най-накрая детронира “Old Town Road”. 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 - Пс: Защо изображенията ми се показват само като линк? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Страхотна е Прес. Видя, че “Паника” върви добре и реши да пусне въпросник в инстаграма си, за да симулира доброта, невинност и скромнотия. ❤️ 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 4 минути, Kriminal каза: ХАХАХАХАХХАХА винаги така отговарят "ъъ ъъ имах здравословен проблем" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Като ги питат защо са сложили силикон вече ще отговарят, че им открили бучка и така или иначе се налагало операция на гърдите, що да не турнем 300 кубика? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 4 минути, retr0 каза: Страхотна е Прес. Видя, че “Паника” върви добре и реши да пусне въпросник в инстаграма си, за да симулира доброта, невинност и скромнотия. ❤️ Представям си само как отговаря на някой въпрос и препрочита и преправя 10 пъти отговора си да изглежда по-скромна и добричка. ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Току що, gogo каза: Представям си само как отговаря на някой въпрос и препрочита и преправя 10 пъти отговора си да изглежда по-скромна и добричка. ❤️ На въпрос “Какво мислиш за Галена? Първичен отговор: мама й ше еб... трие Вторичен: мръсна курв.... трие Краен отговор: Уважавам я като колега и професионалист, но нямаме отношения. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 27 Author Report Share Публикувано Юли 27 преди 11 минути, gogo каза: - Пс: Защо изображенията ми се показват само като линк? Качвай ги в хост, който има HTTPS като imgur. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Кралицата и принцесата на попфолка! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 час, Blueberry каза: Големи подценявания на Преслава от страна на феновете на Галена. Защо? Какви са тези глупости за новия нос и прочие. Ако не искаш да слушаш песента, а просто да я видиш, ще го направиш в инстаграм или пък само за секунди - такива гледания не се отчитат. Освен това когато Галена изкара песен, която не е рекордьор, веднага се почва с оправданията. Това, че не всичко е рекорд, не значи, че е слабо, че е загубила форма, а най-малко пък че песента не струва. И макар "Паника" да ми харесва, хитът определено е при Преслава и това си личи по истериите на противниците на Преслава тук. То това е ясно бе миличка. При Преслава припева е избухващ и има кулминация. При Галена поне според мен е мъртва история. Но куплетите са много яки в Паника. Но не мога да се съглася, че само противницте на Преслава. Преславови лекуват рани сега след Феноменален и Добре ли си. Те не очакваха, че Феноменален ще убие така Да гори, която пламна и угасна докат мигнем с теб и вече не помним, че такава песен е имало. А и Добре ли си помете изтрезняваш ли. Беше време и Преслава да удари. Но Джена ги удари и двете, недей промоутва Преслава, че ще си станеш за смях. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Андреа,Моника Валериева,Анджелина Атанасова и Мони Делчев (дружка на Преслава) са заедно на почивка. 🤔🤔🤔 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Феновете на сериала "Приятели" ще разберат какво имам предвид, но.. текстовете на Джен не ви ли напомнят на тези на Фийби? Носят еднакъв вайб и емусион! 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 час, PHILIPP PLEIN каза: Андреа,Моника Валериева,Анджелина Атанасова и Мони Делчев (дружка на Преслава) са заедно на почивка. 🤔🤔🤔 Все измет утайки. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Паднах, смаза с отговор! 1 5 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари