pechenko Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Брутален трак! Ще има яко избухване на "Паниката хвана ме, след като заряза ме" и "Действат ли ти аналгин, никотин, кокаинннннн:. Да не говорим за бруталната част на 2:14 Да си тръгваш ти от мен, не ней, ней, ней.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 7 минути, Starboy каза: Паднах, смаза с отговор! Галена не харесва това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Преси - невероятна лисица и кралица! Сега ще изкара операцията на носа, че е по здравословни причини и ще се изкара миловидна и невинна жертва! Смазва със стратегии! 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Абе защо Преслава и Галена плащат за отрицателни коментари за Джена ? Вместо да помолят и на тях да им напише текст, те злоба демонстрират. Толкова негативни коментари... нямам думи! Абе стана си направо за смях ситуацията. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Абе защо Преслава и Галена плащат за отрицателни коментари за Джена ? Вместо да помолят и на тях да им напише текст, те злоба демонстрират. Толкова негативни коментари... нямам думи! Абе стана си направо за смях ситуацията. Защото в съвременния свят се толерира да си КУЧКА или ТАРИКАТ. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Току що, xroflx9 каза: Защото в съвременния свят се толерира да си КУЧКА или ТАРИКАТ. Ма то си е така де, поне в това не е излъгала. А и самата тя правилно се е оринтирала ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 27 Author Report Share Публикувано Юли 27 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 PRESLAVA - KUCHKA ILI TARIKAT / Преслава - Кучка или тарикат, 2019 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 27 Author Report Share Публикувано Юли 27 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Току що, retr0 каза: PRESLAVA - KUCHKA ILI TARIKAT / Преслава - Кучка или тарикат, 2019 Текст : Джена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Много са ми смешни с тея оправдания за операциите си, па кажи си не се харесвах и толкова. И на мен заради запек ми се наложи да си уголемя устните (тези на главата де). 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Преслава: Павел имаше брадавица на члена и ме дразнеше когато се любихме. Паралелно с махането на брадавицата, решихме да уголемим размера, защото и без това беше малък, след като ще търпи дискомфорт, нека да не е напразно. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Надявам се кралицата на бъдещето - Гален да отвърне на удара и също да пусне въпросник. На въпрос “Вярваш ли в истинското приятелство?” Очаквам отговор “Да, смятам, че има истинско приятелство, но с АНОРЕКСИЧКИ, МИНДИЛИ, КВАЧКИ и ПРОСТАЧКИ няма как да се получи” 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 44 минути, PHILIPP PLEIN каза: Андреа,Моника Валериева,Анджелина Атанасова и Мони Делчев (дружка на Преслава) са заедно на почивка. 🤔🤔🤔 Не мислите ли че им е платено да промотират low budget версията на Вила Чинка? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Преслава снощи е имала участие в Слънчев бряг. Гледах на стори пяла е "Обратно в играта". Най любимата ми нейна песен последните години... Беше на живо и цялата дискотека се дереше, ама тоя НОС? Пред разпадане! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Ванче тази година е по-добре от Ани Хоанг. Браво! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Песента й с Кали чували ли сте я? В нея се пее "по-красива ще е без коса"... останалото е история Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 17 минути, THE IIconic каза: Преслава снощи е имала участие в Слънчев бряг. Гледах на стори пяла е "Обратно в играта". Най любимата ми нейна песен последните години... Беше на живо и цялата дискотека се дереше, ама тоя НОС? Пред разпадане! Къде е пяла "Обратно в играта"? В сторитата на Лидия не я откривам. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Много ясно, че сме я чували. Ти в кой свят живееш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Галя кога щe влезе в трендинга?! Не че и без него не върви страхотно. 80к за 4ч и 30мин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Готова си е за годината! "в май е заснет клип в Венеция на една песен от Ганев... оператор Крум Родригез.. а режисьор е Георги Манов!" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 час , Starboy каза: Аз и писах, че искаме още един дует с Джен, дано ме послуша. В никакъв случай. Откадя накадя Джуна ще съживява нефелни кариери! преди 1 час , Kriminal каза: Кралицата и принцесата на попфолка! Таня Боева и Пепа Петрова - Секса? 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 3 минути, pechenko каза: Клетичката, за главата се е хванала вече от тоя.. 4 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Треперяяяяя..в Пловдив съм навсякъде звучи КОКАИНННН 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари