Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Току що, WindWalkerMonk каза:

Екстра си е Пиян. Но Преслава трябваше да изпее Паника, щот тя е фенка на белото, Галушка пияндушка Пиян защото е системен алкохолик. Въобще жени за пример!

Разбира се, че си е екстра, но нека има провокация! 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Никога България не й е била в краката, но песента е чудесна! Много пъти съм я слушал в захлас в студени зимни следобеди и вечери. ❤️

Беше и още как. Ти сама си го признавала, скъпа! С “Гасне пламък” и “По-добре” беше наравно на върха с ГИК, което за млада певица тогава беше шок!

Сподели в други сайтове

Току що, MrKidGSA каза:

Беше и още как. Ти сама си го признавала, скъпа! С “Гасне пламък” и “По-добре” беше наравно на върха с ГИК, което за млада певица тогава беше шок!

Никога не е била милинката. Дори в топ 5 не е била. ГИК са били + там още некви парцалушки, но Райнето макс до топ 10 се е пробутвала покрай историите с Константин. Бяха ГИК + Деса + Ана / Ема / Гера, дори баба Мумия Мала е била по - топ от Райнето.

• Like 3
Сподели в други сайтове

Невероятни са последните коменти!

0395B7FE-0A4A-42C5-99C3-AB0E02045FD1.jpeg.5c8ef418d5dbe5ed04a261afce83038d.jpeg

• Like 1
  • Haha 1
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , asylum каза:

Таня Боева и Пепа Петрова - Секса?

Да, точно те са.

Поздрав с любима сръбска песен на Пепа

https://youtu.be/h6kylnmoY6g

• Love 1

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

Току що, чушка. каза:

На нея целта й да се говори за Райна, дори за 5 минути. Явно са й достатъчни.

Ми няма лошо. Поне се говори макар за 5 минути, както казвам 5 минути са си 5 минути. Един бърз кекс. Райна си добре, но Симона Загорова... милинката, пусна 50 песни и ни една не излезе от дома й. Поне мама и баба си я слушат, било то й на сила.

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, MrKidGSA каза:

Сори, но никога не е била наравно с ГИК.
Била е наравно с Гергана, Емилия, Малина, Мария и др. в техните пикови периоди, но не и с ГИК.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, WindWalkerMonk каза:

Никога не е била милинката. Дори в топ 5 не е била. ГИК са били + там още некви парцалушки, но Райнето макс до топ 10 се е пробутвала покрай историите с Константин. Бяха ГИК + Деса + Ана / Ема / Гера, дори баба Мумия Мала е била по - топ от Райнето.

Затова е била номинирана за Певица 3-4 пъти през годините. Истината боли но е фактите сочат друго! 

• Haha 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

Току що, MrKidGSA каза:

Затова е била номинирана за Певица 3-4 пъти през годините. Истината боли но е фактите сочат друго! 

Ама миличка, тва нищо не значи. Глория до преди три години все беше там, а единственото първо място е било отзад напред. Номинираха я, защото нямаше къде другаде да я бутнат. И недей сега с лошо, аз го казвам като факт. Мене Райнето не ми пречи, а единственото нещо което ме боли мина. Винаги има болка веднъж месечно.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, MrKidGSA каза:

В топ 5 може да е била само през 2007/2008 и то защото ГИК и доста други от старата генерация рязко сдадоха багажа, а поколението на Джена, Елена, Галена и Андреа беше още доста младо и неутвърдено. Тогава водеха Преслава и Анелия и след тях се получи за кратко една дупка, която още в края на 2008 и през 2009 се запълни с младите. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Сори, но никога не е била наравно с ГИК.
Била е наравно с Гергана, Емилия, Малина, Мария и др. в техните пикови периоди, но не и с ГИК.

Нека не вадя статиите от 2002 за Райна ТВ - Планета ТВ, когато песните и течаха от чешмата + класация, където “По-добре” е номер 1, над песните на въпросните! 

Знам, че не ви изнася, но признавайте и чуждите успехи!

• Haha 2
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

Дали сериозно ще разправяте коя песен беше по-голям хит през годината когато бях роден🤣

Квато певицата такива и хитовете - НАФТАЛИННИ 

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, MrKidGSA каза:

Нека не вадя статиите от 2002 за Райна ТВ - Планета ТВ, когато песните и течаха от чешмата + класация, където “По-добре” е номер 1, над песните на въпросните! 

2002 имаме Азис (Обичам те), Камелия (Залеза и зората), ДесиСлава(Две сърца), Анелия (Само мене нямаш), Глория (Любовен дъжд), Ивана (Убиец на любов). Я пак ?

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, MrKidGSA каза:

Никой не отрича успехите на Райна, но никога не е била някакъв значим фактор. Даже на турнетата все помня, че я слагаха да открива заедно с Гергана.

Сподели в други сайтове

Милите, скочихте като опарени от 2 поста. Кралицата се завръща другия месец да ви припомни коя е! До тогава слушайте тотални хитове като “Тежко мина” и “Зле те чувам”. Благодаря ви!

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Сега се сетих че номинираха Глория за певица през 2013 година а и в топ 15 не влизаше.

И пак, Глория може и да кажеш иди/дойди, ма Райна... в смисъл - Райна има интересни проекти, може да танцува, може да пее горе долу и дотам. Няма грандиозни успехи, но то й не може всеки да има.

Сподели в други сайтове

режисьор: Salih Sali

сценарист: Salih Sali

оператор: Bruno Amaral

И Янева, и Галена работят с тези. Какви са по националност, може ли други техни клипове някой да сподели.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, pacho каза:

режисьор: Salih Sali

сценарист: Salih Sali

оператор: Bruno Amaral

И Янева, и Галена работят с тези. Какви са по националност, може ли други техни клипове някой да сподели.

Всички клипове на Райна са негови.

• Haha 7
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

В знак на защита към Райна ще кажа, че все пак името й е по - голямо от реалните постижения, които има въпросната.

Което до голяма степен се дължи на Вип Брадър и участието им с Константин. Където впрочем за първи път си пролича каква неуравновесена невротичка е.

Сподели в други сайтове

Райна си е пиче отдето и да я погледнеш. Нищо, че главата не я слуша. Не знам какво сте я подхванали.

То я тя вече с тези години кариера може да се нарече доайен.😀

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

Току що, Cally-Pressyfan' каза:

Което до голяма степен се дължи на Вип Брадър и участието им с Константин. Където впрочем за първи път си пролича каква неуравновесена невротичка е.

И на Денсинг Старс. Но дори със всичките тях не можем да я сложим до Мария като популярност, актуалност или дори присъствие в жанра. Давам за пример Мара, защото е един вид златната среда.

Сподели в други сайтове

• Starboy locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...