WindWalkerMonk Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 2 минути, meleto каза: Щото Преси е капарирала място за по-дълго. Мисля, че тези дни от Планета ще я пуснат в Трендинг. И без това с Пресито вече не са на първо място. Може и така да е. Нагла е! Иска да бие нечестно! Според мен е заради Кокаин думичката. Много е подло това, много я наебаха. Ето защо Преса направи повече гледания... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Интересно ми е да чуя вас, защо тези песни са с еднакви гледания. Знаем коя е 10 пъти по голям хит.😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Защото когато първата излезе беше мегахит колкото втората. Просто не остана във времето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 На Гален не й е нужен треЙдинг, за да мачка. Песента вече звучи по стадиони, боксови рингове и боулинг игрища. Нека всички сведат глави пред успеха й!!! 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Според мен заради думата "кокаин" може да не влезе в Трендинг. По телевизията са я цензурирали. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Според мен заради думата "кокаин" може да не влезе в Трендинг. По телевизията са я цензурирали. Според мен Преслава и швестероподобната й армия имат пръст в това нещо. Аман от нейните долни интриги, макар, че една страна от мен много й се кефи. Обичам колко е долна, но пак е грозно! Планета трябва да направят нещо. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Според мен заради думата "кокаин" може да не влезе в Трендинг. По телевизията са я цензурирали. Не се надявай. С Донтела сме си дали последните стотинки на когото трябва, за да стигнем до трендинг, да не говорим, че и Маг Вили направи муска това да се случи. Очаквайте!!! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Според мен Преслава и швестероподобната й армия имат пръст в това нещо. Аман от нейните долни интриги, макар, че една страна от мен много й се кефи. Обичам колко е долна, но пак е грозно! Планета трябва да направят нещо. Не мисля. Фиклена как саботираше Преслава с докладвания за нередност, но си влезе в Трендинг. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 2 часа , Cally-Pressyfan' каза: "Пиян" звучи само в Пордим, Бойчиновци, Опака и Полски Тръмбеш. И най-вече в Подгумер. 😂 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 9 минути, Cally-Pressyfan' каза: Според мен заради думата "кокаин" може да не влезе в Трендинг. По телевизията са я цензурирали. Емануела възпя ":)", по тв е цензурирана, ама влезе в трендинг няколко дни по-късно. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 33 минути, Starboy каза: Комплексарка. преди 49 минути, чушка. каза: Емилия е безлична и не представлява интерес у никого. Факт е, че тази година направи два хита, благодарение на Денис Теофиков и парите на мъжа си, но самостоятелно издиша и няма вечен хит. Сякаш Галина има вечен хит. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 50 минути, Starboy каза: "Не и утре" също е нейна. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 56 минути, Willy каза: Интересно ми е да чуя вас, защо тези песни са с еднакви гледания. Знаем коя е 10 пъти по голям хит.😃 Кога са качени Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 9 минути, Sisa каза: "Не и утре" също е нейна. Една от най-любимите ми нейни песни. 9 годишното ми аз слушайки я: 4 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 27 Author Report Share Публикувано Юли 27 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 4 минути, Starboy каза: Една от най-любимите ми нейни песни. 9 годишното ми аз слушайки я: 20+ годишното ми аз, слушайки я, е същото. ❤️ 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 PeriodT 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 минута, Starboy каза: PeriodT Много лъже 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 минута, Donatella каза: Много лъже В Инстаграм е добра, но гърмяща змия. 4 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 минута, Starboy каза: В Инстаграм е добра, но гърмяща змия. Инстаграм си е добре, но Преслава. 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Покрай въпросника на Прес тази вечер, пренебрегнахме Джен. Защо??? Коментирайте “Горкото момиче”. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 5 минути, retr0 каза: Покрай въпросника на Прес тази вечер, пренебрегнахме Джен. Защо??? Коментирайте “Горкото момиче”. Джен: Разбрах, че колежка пуснала въпросник в Инстаграм. На мен ми е под нивото да пускам лайфове и подобни въпросници и лексикони! С моите фенове общуваме телепатично - те задават въпроса мисловно, по същия начин получават отговор от самата мен! Просто го усещат. 6 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Моля да не се измества фокуса от лидерката. Поздрав за Кели, с която тресяхме морни тела а плажа в Мичурин на този скандален хит: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Току що, MrKidGSA каза: Моля да не се измества фокуса от лидерката. Поздрав за Кели, с която тресяхме морни тела а плажа в Мичурин на този скандален хит: РайнЕър може да се нареди на опашка зад Джен, Прес и Гален, ако обича. Да не й посочим пътя набързо за студентски град. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари