asylum Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 10 часа , DarkChild каза: Помним ли това? Искаше на Евровизия с тази песен. Asylum, ти си. Май й беше последната популярна хесен, преди да напусне Пайнер. Или пък Паднал ангел беше. После изтрещя с кофти песни като Грамофона и Нещо против. Сега Деса е в същата криза. Тя и с Температура кандидатствува. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Къде са летните предложения на Камелия, Глория, Райна и Ивана? Защо още де мотаят, лятото свърши... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Тази вечер в Apple Music, Прес е отишла на първо място с “Пиян”, а Гален от 12 се качва на 4-то. Дали ще се добере до първо? С това темпо на напредък, със сигурност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Андреа и Пулев са заедно ? Що за тъп пиар? Чудно ми е как Кубрат се е съгласил .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 10 минути, PHILIPP PLEIN каза: Андреа и Пулев са заедно ? Що за тъп пиар? Чудно ми е как Кубрат се е съгласил .. Според мен си играят някаква игричка. Видях я оня ден в Южния парк, разхождаше си псето, още живее при него. Според мен се е заинатила да кеси там и му е приела новата връзка. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 минута, asylum каза: Според мен си играят някаква игричка. Видях я оня ден в Южния парк, разхождаше си псето, още живее при него. Според мен се е заинатила да кеси там и му е приела новата връзка. Всичко ми звучи като Горкото момиче. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 24 минути, retr0 каза: Тази вечер в Apple Music, Прес е отишла на първо място с “Пиян”, а Гален от 12 се качва на 4-то. Дали ще се добере до първо? С това темпо на напредък, със сигурност. Аз пък изобщо не виждам Галя в класацията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 5 минути, asylum каза: Според мен си играят някаква игричка. Видях я оня ден в Южния парк, разхождаше си псето, още живее при него. Според мен се е заинатила да кеси там и му е приела новата връзка. Тя нещо като резерва ще бъде на Кобрата 😁 Да си ги менка .. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 минута, PreslavaIsTheQueen каза: Аз пък изобщо не виждам Галя в класацията. Не знам къде гледаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 минута, retr0 каза: Не знам къде гледаш. Ами в самото приложение Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Ако си с iPhone отиди в Настройки > Потребител > Режим “Не безпокой” > и махни отметката на “Да не ми се показва нищо хубаво свързано с Галена” Вече трябва да я виждаш. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 час, asylum каза: Май й беше последната популярна хесен, преди да напусне Пайнер. Или пък Паднал ангел беше. После изтрещя с кофти песни като Грамофона и Нещо против. Сега Деса е в същата криза. Тя и с Температура кандидатствува. Тази "Щастлив финал" за сефте я чувам. Изобщо не помня някога да е пускана по "Планета". Последната й известна песен беше "Паднал ангел" - излезе ноември или декември 2007 г. Преди това имаше "Три години", "Мъжко момиче" и дуета с Бобан - "Отказвам да приема", мисля че са от 2005 г. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 10 минути, Cally-Pressyfan' каза: Тази "Щастлив финал" за сефте я чувам. Изобщо не помня някога да е пускана по "Планета". Последната й известна песен беше "Паднал ангел" - излезе ноември или декември 2007 г. Преди това имаше "Три години", "Мъжко момиче" и дуета с Бобан - "Отказвам да приема", мисля че са от 2005 г. Еееее, и "Любовница". Жестока! ❤️ Чудех се на какво ми напомня "проектът" на Галена. И това "Ееееее еееее"😂😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Бавно, но славно този сингъл се превръща в любимият ми за 2019-та! 3 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Бутнете едно рамо на този чудесен трак, че има смешно малко гледания. 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 28 минути, Cally-Pressyfan' каза: Тази "Щастлив финал" за сефте я чувам. Изобщо не помня някога да е пускана по "Планета". Последната й известна песен беше "Паднал ангел" - излезе ноември или декември 2007 г. Преди това имаше "Три години", "Мъжко момиче" и дуета с Бобан - "Отказвам да приема", мисля че са от 2005 г. Бая я въртяха Как люблю цяло лято 😂 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 16 часа , pacho каза: Абе и двете са излезли вчера, ама не си ли приличат малко? ПОСЛЕ НЕ Е БИЛА НОВАТОРКА, НЕ САМО В БГ ДИКТУВА МОДАТА А И В БАЛК.-П-В !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 20 минути, asylum каза: Бая я въртяха Как люблю цяло лято 😂 Тогава помня, че въртяха приоритетно песните на певиците, които са на турнето. От останалите най-ротирани бяха "Точка на кипене" на Мая и Живко Микс, "Не така" и "Без коментар" на Вероника, "Усмихната ме запомни" на Магда, дуета на Есил Дюран и Люси, "Аз ли да те уча" на Яница, "Пак ме преследваш" на Димана, "Така ще те целуна" на Борис Дали, "Невъзможна любов" на Полина, "Ще полудея" на Татяна, "Ти и аз" на Тони Дачева и Найден Милков ... и други май не помня от лятото на 2006 "Как люблю" ми се губи някъде. Помня, че по едно време слагаха вечерен час на Екстрата, след като почна да пее щуротии - имаше една много глупава песен "спалнята ще срутим". Тази фолклорна песен има НАЙ-ДОБРОТО СЪОТНОШЕНИЕ ЛАЙКОВЕ/ДИСЛАЙКОВЕ, КОЕТО НЯКОГА СЪМ ВИЖДАЛ !!!! 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 5 минути, Cally-Pressyfan' каза: Тогава помня, че въртяха приоритетно песните на певиците, които са на турнето. От останалите най-ротирани бяха "Точка на кипене" на Мая и Живко Микс, "Не така" и "Без коментар" на Вероника, "Усмихната ме запомни" на Магда, дуета на Есил Дюран и Люси, "Аз ли да те уча" на Яница, "Пак ме преследваш" на Димана, "Така ще те целуна" на Борис Дали, "Невъзможна любов" на Полина, "Ще полудея" на Татяна, "Ти и аз" на Тони Дачева и Найден Милков ... и други май не помня от лятото на 2006 "Как люблю" ми се губи някъде. Помня, че по едно време слагаха вечерен час на Екстрата, след като почна да пее щуротии - имаше една много глупава песен "спалнята ще срутим". Тази фолклорна песен има НАЙ-ДОБРОТО СЪОТНОШЕНИЕ ЛАЙКОВЕ/ДИСЛАЙКОВЕ, КОЕТО НЯКОГА СЪМ ВИЖДАЛ !!!! Да, излъчваха Грамофона след 23 ч. А сега посред бял ден се пее за кока и ебане 😂 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 минута, asylum каза: Да, излъчваха Грамофона след 23 ч. А сега посред бял ден се пее за кока и ебане 😂 Голям разврат настъпи. Станаха си направо за смях. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 45 минути, mitak_94 каза: Еееее, и "Любовница". Жестока! ❤️ Чудех се на какво ми напомня "проектът" на Галена. И това "Ееееее еееее"😂😂 Аз доста се смях в колата слушайки “Паника” , че към края помислих ,че слушам самата Екстра Нина “ееее,ееее” хахахахаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Правим ли милиончето до довечера? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Галена се движи слабо за второто денонощие - до момента има 278 хиляди. Най-много 300 да стигне до 15:00 ч. 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Това не са малко гледания. Най-гледания клип в канала ня “Планета” да е имал 200 хиляди за първото денонощие. Важното е да се задържат над 100.000 за дълго време. Да не забравяме, че тепърва ще влиза в трейдинга. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 20 минути, retr0 каза: Това не са малко гледания. Най-гледания клип в канала ня “Планета” да е имал 200 хиляди за първото денонощие. Важното е да се задържат над 100.000 за дълго време. Да не забравяме, че тепърва ще влиза в трейдинга. Няма как да стане, заради нецензурните думи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари