Willy Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 16 часа , Willy каза: Лудница тотална! Гордеем се с този хит! 9 месеца след премиерата - 30к. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 минута, PreslavaIsTheQueen каза: Няма как да стане, заради нецензурните думи! Това да не ти е национален ефир, бе мило? Тогава как СкандаУ - Кокаина беше там седмици наред? Целувки! @Cally-Pressyfan', правилно ли чувам, въобразявам ли си.. но на 2:54 Джен не казва ли "Млъкни!", след като Прес казва "Аз тепърва имам да пазя"? 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 ❤️❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 31 минути, Cally-Pressyfan' каза: Галена се движи слабо за второто денонощие - до момента има 278 хиляди. Най-много 300 да стигне до 15:00 ч. Което е -150к от вчера. И Преслава беше минус толкова, но с тренда.😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Правим сравнения за 2018 между Феноменален и Да гори, но на върха още си стои тази песен, която и двете трудно ще минат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Поздрав с този летен хит!💞 Между другото тази песен нямаше ли повече гледания? Нещо от порядъка на 10-11 милиона? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 9 часа , WindWalkerMonk каза: 1. Ами ако намерят ? Тогава тя ще е най - губеща. Иначе побоища няма, но ги бута като агресивен бодигард. Това видях с очите си. Той няма място на участията й според мен, но и аз не съм човека който взима тези решения. Относно Цеца, прочетох доста преди да я спомена за пример. Нека започнем защо смятам мъжа й за мафия и престъпник: 1. След бягството си от швейцарския затвор, Желко Ражнатович се връща в Югославия. 2. На 19 март 1986 г. бива арестуван в Белград заради сбиване и нанасяне на телесна повреда. И още малко: На 28 декември 1974 г., след въоръжено нападение в една банка в Брюксел, Белгия, Желко Ражнатович бива арестуван. През 1975 г. е осъден на 12 години затвор, но след четири години, на 4 юли 1979 г. успява да избяга през шестметровата стена на затвора3. На 21 септември 1979 от една съдебна зала в Стокхолм измъква Карло Фабиани, известен като Джовани ди Стефано, като ранява четирима полицаи. След въоръжен обир на бижутерни магазини на 22 октомври1979 г. в Хага и на 24 октомври 1979 г. в Амстердам Желко Ражнатович бива заловен и на 7 май 1980 г. осъден на 7 години затвор. На 8 май 1981 г. избягва от амстердамския затвор3. На 5 юни 1981 г. Желко Ражнатович бива арестуван във Франкфурт, Германия, след като извършва въоръжен грабеж, при който е ранен. На 9 юни 1981 г. избягва от болницата, където е настанен за лечение3. Нека сега се върнем към Цеца: https://www.vesti.bg/sviat/balkani/ceca-velichkovich-s-tri-obvineniia-v-syda-3712151 https://www.sportal.bg/news.php?news=295803 Ако това не е измамница, не знам как да го коментирам. Аз наистина не се вълнувам много, много. Но нито Преслава, нито Цеца имат шанс дори и с най - добрите адвокати на света да осъдят някого, ако той представи такива неща в съда. Павел на Преслава също е разследван и арестуван за хубави неща. Единствения начин и то само на балканите да се оправят тия неща са през подземния свят. Ако това беше в Централна Европа (еле пък в западна) и Цеца, и Преслава нямаше гък да казват. Дори щяха да са на топло за простотиите които са правили. Аз всичко това за Цеца и Аркан знам, затова обичам Цеца още повече, харесва ми имиджа й на ъндърграунд шефка. Повярвай ми, знам доста неща около Цеца, тя се измъкна и за кражбата на мултимилионна сума вместо в затвор, отиде в домашен арест, само и само заради това, че имаше добри адвокати и че след смъртта на Аркан тя дефакто стана новата шефка на белградското подземие. Преслава е мнооого далеч от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 32 минути, Willy каза: Което е -150к от вчера. И Преслава беше минус толкова, но с тренда.😁 Преса влезе в трендинга на другия ден, а Галя ще е с -170К, мило! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 10 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Преса влезе в трендинга на другия ден, а Галя ще е с -170К, мило! Кристиане, спри да злобееш. Насираш се да плюеш Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iraklis Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 7 минути, pechenko каза: Кристиане, спри да злобееш. Насираш се да плюеш Галена Не му е лесно на момчето с това разтройство. Аз му пожелавам успех и да не счупи некой зъб от толкова напъване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 При разстройство не се напъва. Обявим ли любовта ни, принц Аладин ще съм аз! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 22 минути, pechenko каза: Кристиане, спри да злобееш. Насираш се да плюеш Галена Откъде накъде пък Кристиян 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Преслава отвя конкуренцията Преслава е новият победител в най-авторитетната класация за попфолк. Новият сингъл на изпълнителката – „Пиян“, влезе с летящ старт в „50-те Най…“ и оглави чарта тази седмица. На втора позиция слиза колаборацията на Теди Александрова ft. Сашо Роман и DJ Нед – „Най-боли ме“. В челната тройка остава Азис с парчето „Циганче“. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 ДЕН 2: 754 060 показвания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 минута, Donatella каза: ДЕН 2: 754 060 показвания +296k. Супер си е без тренда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 28 Author Report Share Публикувано Юли 28 Галена - Паника | 2 ден YouTube: 753982 (+295790) гледания 24979 (+3744) харесвания 1235 (+140) коментара ------------------------------ Facebook: 18006 (+3956) реакции 1177 (+187) коментара 5301 (+938) споделяния Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Току що, Fast каза: Галена - Паника | 2 ден YouTube: 753982 (+295790 ) гледания 24979 (+3744) харесвания 1235 (+140) коментара ------------------------------ Facebook: 18006 (+3956) реакции 1177 (+187) коментара 5301 (+938) споделяния ЗАЩО НЕ Е В ТРЕНДА ?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Галена - ПАНИКА | 2 ден YouTube: 753 982 (+295 790) гледания 24 986 (+3 749) харесвания 871 (+158) нехаресвания 1233 (+141)коментара ------------------------------ Facebook: 18 012 (+3 953) реакции 1 181 (+189 ) коментара 5 303 (+939) споделяния Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 53 минути, Kriminal каза: Аз всичко това за Цеца и Аркан знам, затова обичам Цеца още повече, харесва ми имиджа й на ъндърграунд шефка. Повярвай ми, знам доста неща около Цеца, тя се измъкна и за кражбата на мултимилионна сума вместо в затвор, отиде в домашен арест, само и само заради това, че имаше добри адвокати и че след смъртта на Аркан тя дефакто стана новата шефка на белградското подземие. Преслава е мнооого далеч от нея. Хехе, тогава защо ме питаш как реших, че е измамница :Д Ми тя и мъжа й са алтернативата на Пеевски и жена му. А това, че съдебните системи и тук и в Сърбия са такива говори много защо хората не ни приемат никъде назапад и защо нямаме една звезда дето да е успяла. Иначе Преслава е далеч от нея, но това не извинява глупостите които прави и тя и мъжа й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 минута, pechenko каза: Галена - ПАНИКА | 2 ден YouTube: 753 982 (+295 790) гледания 24 986 (+3 749) харесвания 871 (+158) нехаресвания 1233 (+141)коментара ------------------------------ Facebook: 18 012 (+3 953) реакции 1 181 (+189 ) коментара 5 303 (+939) споделяния МАЧКА БЕЗ #TRENDING !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 2 минути, Donatella каза: МАЧКА БЕЗ #TRENDING !!! И ти също! Причината да се кефя на Галена толкова отчасти си ти ФикЛена. Няма друг толкова експресивен и запомнящ се почитател Преслава. Всичките й фенове са като лели от махалата, хванали диария. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 6 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Много жени си мечтаят за носа на Галена, дори Преслава се престраши да си направи като нейния. Но има и такива, на които не им стиска да легнат под ножа, за да си изваят перфектния обонятелен орган и затова го изтъняват с… Фотошоп. Оказа се, че Тита е от този тип VIP дами. Протежето на Криско е с един от най-интересните Инстаграм профили, в който място намират много красиви снимки на младата певица. На тях тя е като нарисувана и изглежда ненадминато перфектна. Преди два дни излезе новата песен на Папи Ханс "Ти гониш“, в която певицата също се изявява. Тита се включва и във видеото и именно в него истината за носа й лъсва наяве – той изобщо не е тънък като на снимките, а в профил дори се вижда малка гърбица, която по принцип изпълнителката не допуска да виждаме върху Инстаграм кадрите й. "Хейтъри ще кажат, че е Фотошоп“, пееше самата Христина Христова, както е истинското име на тийнсензацията. Но според нас и най-доброжелателните хора биха потвърдили, че наистина е фотошоп, пише "Хотарена". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: И ти също! Причината да се кефя на Галена толкова отчасти си ти ФикЛена. Няма друг толкова експресивен и запомнящ се почитател Преслава. Всичките й фенове са като лели от махалата, хванали диария. Феновете на Галена само за разстройства говорите днес. То е вярно, че песничката на Гален е рядка и блудкава като сюргюн, но чак пък до такава степен... А това на снимката Фиклена ли е? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари