Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Не знам за разстройство, но тази персона със сигурност има запек: 4 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Ами то от ядене само на вафли така става. Преслава няма този проблем. Тя се храни със земеделската продукция на Павел и изхожданията ѝ са с идеална консистенция и в точно определено време. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 18 минути, DarkChild каза: Ами то от ядене само на вафли така става. Преслава няма този проблем. Тя се храни със земеделската продукция на Павел и изхожданията ѝ са с идеална консистенция и в точно определено време. Не се заяждам, но е притеснително да познаваш консистенцията на изхожданията на любимката си, че и точно определеното време. Това са подробности обаче. Щастливи сме, че чревния тракт на Прес работи добре, само това да се чува! Галена да погледне форума, рекламите предлагат всякакви лекове против запек и диария. Да й пожелаем успех! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Може да съм ѝ личния лекар. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 27 минути, DarkChild каза: Може да съм ѝ личния лекар. Преглеждай я само с ръкавици и предпазна маска, че от толкова безразборно чукане по вани и тоалетни, си е събрала букет венерически болести, като нищо може да е и спинозна. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Ето така би трябвало да се преглежда всеки по принцип. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Fast Публикувано Юли 28 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 28 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 час, retr0 каза: Не се заяждам, но е притеснително да познаваш консистенцията на изхожданията на любимката си, че и точно определеното време. Това са подробности обаче. Щастливи сме, че чревния тракт на Прес работи добре, само това да се чува! Галена да погледне форума, рекламите предлагат всякакви лекове против запек и диария. Да й пожелаем успех! Но е прав! Преси обожава това което Павката предлага. Бялото й помогна от 200 кила уродливо прасе да отслабне за нула време. преди 37 минути, Cally-Pressyfan' каза: Преглеждай я само с ръкавици и предпазна маска, че от толкова безразборно чукане по вани и тоалетни, си е събрала букет венерически болести, като нищо може да е и спинозна. Ми миличка, как да ти го кажа. Значи й Пресето е фанала сичко. Сещаш се, че те делкат едни мъже - Фики, Коцака. Само дето Галка е първа щото е по яка мадама. А Преса след нея щото винаги ще си е назад на женския фронт. Дори и още 100 операции да направка като нямаш женското пош излъчване, а кръчмето нема да стане. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 РАШИЯ ИЗБИ РИБАТА! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Преслава, която е с орязан нос ... на 30:30 почват да я коментират Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Галя е голяма лисица. Спонсорирала е песента и в инстаграм (освен във фб) само и само да я направи по-популярна... ама мн слабо тръгна дори и с тези платени популяризирания! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 2 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Галя е голяма лисица. Видя, че песента не е много популярна, и веднага я спонсорирара и в Инстаграм (освен фб)... Всички си ги спонсорират, това не е от голямо значение като цяло Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Току що, Гальо каза: Всички си ги спонсорират, това не е от голямо значение като цяло Абе не знам Преслава да си я е спонсорирала в инстаграм някога... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 5 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Галя е голяма лисица. Спонсорирала е песента и в инстаграм (освен във фб) само и само да я направи по-популярна... ама мн слабо тръгна дори и с тези платени популяризирания! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Това е песента ти да стане хит още на първия ден 😉 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Аз искам да знам кой плаща на Галена да развращава хората с творчеството си. Според мен, както в световен мащаб, така и на местно ниво тези неща са с дълбоки корени и неслучайни. Не е само тя, естествено, но няма как всичко винаги да е на една тема - секс и наркотици. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Хахаха слаби били гледанията. Без трендинг чукна 300к втория ден. Колко искате? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Някой ще ходи ли през август на Джена?💞 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 От 27.07.2019 г. от 15:31, Cally-Pressyfan' каза: @Starboy Фибричките по тялото изтръпват ли ти от чувственото изпълнение на - "На думи сме скъсали, навсякъде сърца разкъсали"? Изобщо не ми въздейства нито текста, нито песента, а в Плей беше много мудна. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Утре - десет дни след премиерата, Преси ще направи 3 милиона гледания. ❤️ 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Коментар под клипа на Галена: Таланта на Галена е прекалено голям за малка България! Поклон за труда, проектите и новаторството с което ни радваш! Продължавай да го правиш без страх от конкуренцията, защото каквото и да представиш на нас публиката, то ще е ново, разбично и красиво! Обичаме те 😘 😘 😘 2 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Тук имам чувството че ако феновете на Галена и Преслава се засегат помежду си, ще се сбият както агитките на Левски и ЦСКА. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 минута, ceco каза: Тук имам чувството че ако феновете на Галена и Преслава се засегат помежду си, ще се сбият както агитките на Левски и ЦСКА. Така е, мило. На едни награди се замеряха с фъстъци и се заливаха с вода в Зала 1 на НДК. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 А колко хубаво би било да излезе някоя нова певица, различна от тези двете, за които ще се избиете... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 13 минути, ceco каза: Тук имам чувството че ако феновете на Галена и Преслава се засегат помежду си, ще се сбият както агитките на Левски и ЦСКА. Феновете на Преслава са диви здрави селяни и без проблем биха отупали анорексичните безполови поклоннички на Галош дьо Смяд. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари