Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Гадюха дьо Смяд влезе в Трендинг. Дишайте! 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Преси направи милион за два дни и 7 часа, както тук точно се подчерта. А и тя влезе сравнително късно в тренда, така че не е довело кой знае колко от него през втория ден. 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 6 минути, Starboy каза: Преси направи милион за два дни и 7 часа, както тук точно се подчерта. А и тя влезе сравнително късно в тренда, така че не е довело кой знае колко от него през втория ден. Не разбра ли, че всичко е заради носа. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 @Donatella парите ни не изгоряха напразно, може на хляб и сол да караме 1 месец, но ще сме спокойни за кралицата!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 19 минути, Blueberry каза: Не разбра ли, че всичко е заради носа. Е й нослето и въобще жокерската физиономия е бонус. Но песента си е супер комерсиална и във вълната. Няма как да не се наложи имайки се предвид всичко изброено. А и както виждаш Пайнер си й удариха сериозно рамо навсякъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Извинете, но Преслава направи милиона за два дни и 7 часа. В момента стават два дни и 7 часа от премиерата на Галена, а тя има 845 хиляди. Смешница! 3 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Извинете, но Преслава направи милиона за два дни и 7 часа. В момента стават два дни и 7 часа от премиерата на Галена, а тя има 845 хиляди. Смешница! Да, защото Пайнер я бутнаха в тренда веднага. Галя чак сега на третия ден и то за да виси Преслава там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Хора, не мога да повярвам! На всяко второ (да не кажа първо) стори е песента на Прес-Пиян. Това не се е случвало от “Да или Не” насам... Преслава тресе държавата! ПП: Язък за уникалната песен на Галя, която май се очертава да ми е нейната любима песен. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Да, защото Пайнер я бутнаха в тренда веднага. Галя чак сега на третия ден и то за да виси Преслава там. Не са я бутали. Това се определя от някакъв алгоритъм на Ютуб. Просто Преслава влезе по-лесно, защото от много време нямаше нова песен в канала на Планета, която да е била в Трендинг. Докато Галена трябваше да надмине ежедневните гледания на Преслава, които предвид скорошната премиера не са малко. 4 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 7 минути, Cally-Pressyfan' каза: Не са я бутали. Това се определя от някакъв алгоритъм на Ютуб. Просто Преслава влезе по-лесно, защото от много време нямаше нова песен в канала на Планета, която да е била в Трендинг. Докато Галена трябваше да надмине ежедневните гледания на Преслава, които предвид скорошната премиера не са малко. Те решават това. Стига глупости, иначе още вчера трябваше да е вътре. Но й песента на Преса е по силна. Ако това беше нещо подобно на Пей сърце щеше да е друго. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Явно на Галена най-много й се получават циганските неща. Следващ проект Джелем Джелем - Факултета ремилкс. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 6 минути, DarkChild каза: Явно на Галена най-много й се получават циганските неща. Следващ проект Джелем Джелем - Факултета ремилкс. Ми цигански жанр, цигански неща. Тия дето са много важни знаеш колко им се помнят песните днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Преслава просто мозък няма. Развали се завинаги. Как може да се харесва така Каква хубава беше, а сега е като мумия и хората го коментират. Това не е Преслава повече, а едно време й свалях клиповете, турнетата и да се превърне в това: 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 32 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Хора, не мога да повярвам! На всяко второ (да не кажа първо) стори е песента на Прес-Пиян. Това не се е случвало от “Да или Не” насам... Преслава тресе държавата! ПП: Язък за уникалната песен на Галя, която май се очертава да ми е нейната любима песен. Мога да кажа същото и за песента на Галена. И какво се изразяваш така все едно песента й е някакъв флоп? Ако развитието на “Паника” до момента е провал, то значи опитите на останалите изпълнители в България са абсолютно нищожни и незначителни. Цялата музикална индустрия в страната не се върти около “Преслава” все пак. Ще видим как ще се развият песните тепърва, много бързо правите заключенията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 4 минути, retr0 каза: Мога да кажа същото за песента на Галена. И какво се изразяваш така все едно песента й е някакъв флоп? Ако развитието на “Паника” до момента е провал, то значи опитите на останалите изпълнители в България са абсолютно нищожни и незначителни. Цялата музикална индустрия в страната не се върти около “Преслава” все пак. Ще видим как ще се развият песните тепърва, много бързо правите заключенията. Не съм казал, че “Паника” е провал. Напротив, тази песен ще стане хит, но заслужава много повече от това, което наблюдавам до момента! Не мога да ги сравня с “Пиян” по успех. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 4 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Не съм казал, че “Паника” е провал. Напротив, тази песен ще стане хит, но заслужава много повече от това, което наблюдавам до момента! Аз наблюдавам абсолютно същото, което и при “Пиян” - сторита, пръска клубовете от самото начало, чува се, коментира се. В крайна сметка същите хора, които слушат “Пиян” слушат и “Паника”, да не говорим за “We will rock you” и “Сен Тропе”, за да има кой знае каква разлика в “потреблението” на песните? Айде живи и здрави да изчакаме октомври - ноември и да видим коя ще прави по-силни гледания. Засега няма спор, че Преслава си мачка, но ме дразни факта, че някои нейни фенове се опитвате да изкарате така, че едва ли не цяла България слуша “Пиян” на repeat без изобщо да се интересува от съществуването на останалите песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 минута, retr0 каза: Аз наблюдавам абсолютно същото, което и при “Пиян” - сторита, пръска клубовете от самото начало, чува се, коментира се. В крайна сметка същите хора, които слушат “Пиян” слушат и “Паника”, да не говорим за “We will rock you” и “Сен Тропе”, за да има кой знае каква разлика в “потреблението” на песните? Айде живи и здрави да изчакаме октомври - ноември и да видим коя ще прави по-силни гледания. Нямат база за сравнение. “Пиян” бие по всички показатели “Паника”. Дори в анкети във фб страници с по 150К и повече лайка, които са привърженици на Галя (мисля), “Пиян” бие “Паника” с 65%, което Уау! ПП: Ако не излезне песен, която да е по-силна от “Пиян”, то тя ще си остане ХИТЪТ НА ЛЯТО 2019! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Припевът на “Паника” е същия 1:1!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Тука пак стана някакъв ад. Пусна се ''Пиян'' и едната агитка веднага почна да разправя как след една седмица ''Паника'' щяла да я разбие. Виждаме, че резултатите не са точно такива каквито се очакваха и сега пък другата агитка се възползва и вече едва ли не ''Пиян'' е хита на сезона и на годината. Стегнете се малко. И двете песни са чисто нови. И за двете песни си има публика. И двете песни ще са хит. Постоянно ли трябва двете да се сравняват ? От няколко години се дъвче едно и също. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 4 минути, -A. каза: Тука пак стана някакъв ад. Пусна се ''Пиян'' и едната агитка веднага почна да разправя как след една седмица ''Паника'' щяла да я разбие. Виждаме, че резултатите не са точно такива каквито се очакваха и сега пък другата агитка се възползва и вече едва ли не ''Пиян'' е хита на сезона и на годината. Стегнете се малко. И двете песни са чисто нови. И за двете песни си има публика. И двете песни ще са хит. Постоянно ли трябва двете да се сравняват ? От няколко години се дъвче едно и също. Омиротворител, пълен с позитивизъм. Следвай примера на Тони Дачева и плувай активно в позитивна енергия и доброта! Обичам те! 1 2 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Из главата на @-A.: Галена: Марков, стягай екипа, отиваме да снимаме в Космоса! Марков: Защо?? Галена: Преслава пуска албум!!! 8 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 5 минути, -A. каза: Тука пак стана някакъв ад. Пусна се ''Пиян'' и едната агитка веднага почна да разправя как след една седмица ''Паника'' щяла да я разбие. Виждаме, че резултатите не са точно такива каквито се очакваха и сега пък другата агитка се възползва и вече едва ли не ''Пиян'' е хита на сезона и на годината. Стегнете се малко. И двете песни са чисто нови. И за двете песни си има публика. И двете песни ще са хит. Постоянно ли трябва двете да се сравняват ? От няколко години се дъвче едно и също. Напълно си прав и аз това се опитвам да обясня. Не се смятам за участник нито в едната, нито в другата агитка. Бих спорил и с такъв, който каже, че с даден проект Галена е натрила носа на Преслава и виждам, че не е така. Харесвам ги и двете бе, съществуваме и такива хора, има ни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 минута, Starboy каза: Из главата на @-A.: Галена: Марков, стягай екипа, отиваме да снимаме в Космоса! Марков: Защо?? Галена: Преслава пуска албум!!! Не съвсем, мило. Из неговата глава: Толкова велик, че си прави селфи с дрон, аз ще си направя чай с жълт кантарион. Джени, атакувай! 3 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Не съвсем, мило. Из неговата глава: Толкова велик, че си прави селфи с дрон, аз ще си направя чай с жълт кантарион. Джени, атакувай! Или: Любовта ни е като съсухрена старица, удави я в Марица! 1 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 3 минути, Starboy каза: Из главата на @-A.: Галена: Марков, стягай екипа, отиваме да снимаме в Космоса! Марков: Защо?? Галена: Преслава пуска албум!!! Е феновете на Галка ме намразиха. Шок. преди 2 минути, retr0 каза: Напълно си прав и аз това се опитвам да обясня. Не се смятам за участник нито в едната, нито в другата агитка. Бих спорил и с такъв, който каже, че с даден проект Галена е натрила носа на Преслава и виждам, че не е така. Харесвам ги и двете бе, съществуваме и такива хора, има ни. А така! То ние сме си добре, но хората... преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Не съвсем, мило. Из неговата глава: Толкова велик, че си прави селфи с дрон, аз ще си направя чай с жълт кантарион. Джени, атакувай! Тези текстове са писани за буквално и преносно пет минути, но станах си за смях. Джен, безплатно ти ги давам. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари