Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Преслава идва в Бургас на 2 август в клуб Плей. Трябва да са луди 15 лв за вход и за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 След "Горкото момиче", съвсем сериозно виждам Джен да изпее тези фрази в своя песен! 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Току що, zai4eto82 каза: Преслава идва в Бургас на 2 август в клуб Плей. Трябва да са луди 15 лв за вход и за нея. Толкова е приятно и ободряващо Преси да ти изпее топ хитовете ''Добрини'', ''По моята кожа'' и ''Ти да видиш''. Много хора с удоволствие бихме ги дали. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 2 минути, -A. каза: Тези текстове са писани за буквално и преносно пет минути, но станах си за смях. Джен, безплатно ти ги давам. Ти колко време мислиш, че е отнел текста на "Горкото момиче"? Не повече от 3 минути, според мен. ;оо 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Ти колко време мислиш, че е отнел текста на "Горкото момиче"? Не повече от 3 минути, според мен. ;оо Какви три минути ? Джен получава факсове, хваща химикала по време на транс и текста се пише сам. Не и отнема повече от 45 секунди. Наскоро затворила Наси в студиото и му казала: Докато не ми композираш нов хит ще си само на леща. Почвай да работиш. Не е ли жестока ? 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 2 минути, -A. каза: Толкова е приятно и ободряващо Преси да ти изпее топ хитовете ''Добрини'', ''По моята кожа'' и ''Ти да видиш''. Много хора с удоволствие бихме ги дали. За изпълнител, който не уважава хората, които са го направили това, което е днес и на всичкото отгоре мъжът й бие феновете, не мерси, а и колко нейни колеги се отдръпнаха неслучайно. Тя не заслужава нищо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Скандален клип на Деса как мята месищата в ритъма на мазен кючек във Вижън. ПП: Не ми дава да го постна тук. Помогнете! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 3 минути, zai4eto82 каза: За изпълнител, който не уважава хората, които са го направили това, което е днес и на всичкото отгоре мъжът й бие феновете, не мерси, а и колко нейни колеги се отдръпнаха неслучайно. Тя не заслужава нищо. Като идем на нейно участие и охраната не ни тараши. Що? Щот и те са наши. 2 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Не бих си го причинила да отида на участие на Преслава за човек, който носи само негативна енергия и не дава да я доближиш. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Току що, zai4eto82 каза: Не бих си го причинила да отида на участие на Преслава за човек, който носи само негативна енергия и не дава да я доближиш. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Преди години Галка и Преслава са споделяли квартира, легло, кашкавал, дрехи, гримове, прашки и т.н. а 15 години по-късно едно желязо не успяха да поделят. Какво нещо е живота. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Не бих си го причинила да отида на участие на Преслава за човек, който носи само негативна енергия и не дава да я доближиш. Преси носи целебна енергия като на Поли Паскова, на нейни концертни изяви стават чудеса. Не си запозната! 2 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 2 минути, Starboy каза: Преси носи целебна енергия като на Поли Паскова, на нейни концертни изяви стават чудеса. Не си запозната! Радостта ми е голяма - три мъже ми казват "мама", за четвъртия съм само обич и другарско рамо. Истинска БЪЛГАРКА! 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 2 минути, Starboy каза: Преси носи целебна енергия като на Поли Паскова, на нейни концертни изяви стават чудеса. Не си запозната! Не ми и трябва. Тя ме плащи с тази визия на мумия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Току що, zai4eto82 каза: Не ми и трябва. Тя ме плащи с тази визия на мумия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 3 минути, Starboy каза: Преси носи целебна енергия като на Поли Паскова, на нейни концертни изяви стават чудеса. Не си запозната! Мислиш ли, че за мемоарите си Галка ще се вдъхнови от Ваня Червенкова и ще напише: ''На всички предатели простих, освен на един'' и под този текст една снимка на Преси със статуетка за ''Певица на годината'' в ръка. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Не ми и трябва. Тя ме плащи с тази визия на мумия. Би ли плаЩила Павел цяла вечер под звуците на “Да гори в любов?” 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Верно ли оправдавате че Галя не влезе в трендинг защото от Пайнер не й дадоха? 🤣 После Преславовите сме били заблудени 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 минута, -A. каза: Мислиш ли, че за мемоарите си Галка ще се вдъхнови от Ваня Червенкова и ще напише: ''На всички предатели простих, освен на един'' и под този текст една снимка на Преси със статуетка за ''Певица на годината'' в ръка. Да, дори си го представих.. невероятна снимка ❤️ 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 4 минути, retr0 каза: Би ли плаЩила Павел цяла вечер под звуците на “Да гори в любов?” Абсурд. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 минута, Starboy каза: Да, дори си го представих.. невероятна снимка ❤️ Паметна! С новото носле не би имало същия ефект, същата физиономия тип “ах, колко ми е хубаво пак, каква съм си хитра и амбициозна, а цяла България дори не подозира” 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 час , Blueberry каза: Не разбра ли, че всичко е заради носа. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Павел не е никакъв мъж. Видяхме го на сватбата на Софи Маринова, една дума не можа да каже. Това за мен не е мъж, ама да бие може иначе. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 КРАЛИЦА! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари