Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 16 минути, Donatella каза:

КОГА ПРЕСЛАВА ЩЕ СНИМА КЛИП ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ ??????????????????????

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, PreslavaIsTheQueen каза:

А и да не забравяме, че си е платила за популяризиране на клипа във фб и интсграм... Преса размаза-песента звучи отвсякъде!

ПЕСЕНТА НА ГАЛЕНА НЕ Е КОМЕРС...  ПРЕСА С ДО БОЛКА  ПОЗНАТ КЛИШИРАН ТЕКСТ + МУЗИКА

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Donatella каза:

ПЕСЕНТА НА ГАЛЕНА НЕ Е КОМЕРС...  ПРЕСА С ДО БОЛКА  ПОЗНАТ КЛИШИРАН ТЕКСТ + МУЗИКА

То пък на Галена текста е един такъв нов, нечуван - пия вечер сутрин кокаин никотин. Музиката прави песента

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Donatella каза:

Фрагменти от песента на Галена:

- "това ли заслужих - раздяла"
- "заряза ме"
- "пия през деня"
- "никотин, кокаин"
- "не си тръгвай от мен"
- "върни се"
- "не искам друг да целувам"
- "без теб не е любов"
- "без теб не е живот"

Изобщо не е комерс с клиширан текст!

• Haha 4
  • Angry 1

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Donatella каза:

Нищо, че още преди 3 месеца излезе същия припев. Припевът на “Паника” е 1:1 с припева на “Заради теб”, а после не било комерс. Има едни 15 секунди, които правят цялата песен!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, PreslavaIsTheQueen каза:

Нищо, че още преди 3 месеца излезе същия припев. Припевът на “Паника” е 1:1 с припева на “Заради теб”, а после не било комерс. Има едни 15 секунди, които правят цялата песен!

миличък ти УШИ имаш ли ?

нищо общо с флопа на Анелия

Уши-Нос-Гърло. Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда

• Haha 4
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Donatella каза:

миличък ти УШИ имаш ли ?

нищо общо с флопа на Анелия

Уши-Нос-Гърло. Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда

Явно и още няколко човека нямат. На когото съм я пуснал, всеки казва, че прилича на тази песен!

Сподели в други сайтове

Вече става подозрително! След цял живот съревнование с Галена, Преслава нарочно ли се тунингова досущ като нея?!

Последните действия на Преслава породиха сериозни съмнения у чалга феновете, че певицата използва снимки на Галена, от които черпи вдъхновение за нови корекции и подобрения.

В мрежата се появи нова порция от подигравки, насочени към звездата от Добрич, породени от визиите й в най-новия й клип към песента „Пиян“. Там Преси се появява с къса прическа тип „каре“. Косата, в комбинация с новото й носле, подчертаните скули и острата брадичка веднага ни напомни на доскорошната визия на най-голямата й конкурентка… Галена.

Напомняме, че всяка популярна дама, носеща екстеншъни, е с подстригана грива до раменете. В момента почти всички от тях, които са без удължители, са с еднакви прически. Но Преслава не прилича на тях, а конкретно на Галена.

„Преслава се съревноваваше дълги години с Галена. Дойде момент, в който й писна. И тя реши… да стане Галена“, пишат върху осмиващи колажи фолк почитатели.

Дори има мнения, че последният клип на добричлийката е вдъхновен не от един, а от няколко стари клипа на Галка.

Освен че в главите двете вече супер много си приличат, критиците изтъкват, че Преси често хвърля поглед и към стила на обличане на Галена и си открадва по някоя идея. Тук можем да поспорим, тъй като изпълнителката от Смядово обича да експериментира с цветовете и кройките, докато колежката й набляга на траурните цветове черно и сиво и еднотипните рокли.

Същевременно „черният“ ПР и шум около новия нос на Преслава не спира да й носи дивиденти. Освен че се радва на много участия, на които гледат под лупа обонятелния й орган, певицата за кратко време успя да натрупа над милион гледания на новия си проект.

veche-stava-podozritelno-sled-cial-jivot

• Like 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, PreslavaIsTheQueen каза:

КРАЙ!!! СКАНДАЛНО!!!

Кулагин е направил на нищо Галена в коментарите под една от снимките ѝ в инста. Ще се пръсна 😂😂😂

дай линк бързо :@:@

• Like 1
Сподели в други сайтове

Мен ако ме видят забравила да съм,
всички ще черпя, само че не съм.

@StarboyЧудесен текст!

• Love 1

Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Мен ако ме видят забравила да съм,
всички ще черпя, само че не съм.

@StarboyЧудесен текст!

Сигурно пак сама си го е писала, но са посочени други автори нарочно, защото не иска да се хвали ❤️

• Like 1
  • Love 2
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Коцето и Надя мачкат с брак, профилът му само с нейни снимки, а по нощите е с чужди, чужди..

• Haha 3
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

• Starboy locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...