FikLena Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 5 часа , asylum каза: Аз бЕло в носа й не виждам! Отвърнала ли му е? Да -на majka ти п**ката 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 5 часа , Donatella каза: Да -на majka ти п**ката Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Обаче мисля, че Прес ще забави албума, защото, ако го пусне август ще запуши "Пиян", а това не е добра новина. – Саня Армутлиева 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Галино, ма, три денонощия ще станат, още нямаш милион. Стана си направо за смях. Само краде или е в Смядово. -Дж. 6 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Такива като кулагин ги даваме на Преси. Тя от зор да земе да стане гей икона кат’ Галена стана жив травестит. Тя и Галена малко мяса, ма те всички приличат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Такива като кулагин ги даваме на Преси. Тя от зор да земе да стане гей икона кат’ Галена стана жив травестит. Тя и Галена малко мяса, ма те всички приличат. Галена е като травестит, бит с мокри парцали на ония снимки от гей парада. И с квадратна глава като Спондж Боб. 3 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Кулагин нали беше казал,че от чалгата слуша само Галена и Андреа. Сега защо се заяжда с първата?😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 В класацията на “Село кравино” за хит: 1 място-Пиян 4696 гласа 2 място-Най-боли ме 4378 гласа 3 място-Няма упойка 4272 гласа ПП: Жалко, че Паника не попада и в Топ 3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 2 минути, xroflx9 каза: Кулагин нали беше казал,че от чалгата слуша само Галена и Андреа. Сега защо се заяжда с първата?😂 Е казах. Наранила му е егото.🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 30 минути, Starboy каза: Коцето и Надя мачкат с брак, профилът му само с нейни снимки, а по нощите е с чужди, чужди.. Някой каза, че се разделят! Зайка да каже Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 11 минути, Cally-Pressyfan' каза: Галена е като травестит, бит с мокри парцали на ония снимки от гей парада. И с квадратна глава като Спондж Боб. Сега качи твоя снимка да те видим какъв красавец си, защото много ти знае устата, когато говориш за изпълнителите или други. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Току що, pechenko каза: Сега качи твоя снимка да те видим какъв красавец си, защото много ти знае устата, когато говориш за изпълнителите или други. Не съм публична личност. Тя като такава си носи отговорност за начина, по който изглежда. 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Снимката с Надя и Коцето от Гърция не предизвиква интерес. Има само 2 коментара. Не го харесват с Надя явно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Не съм публична личност. Тя като такава си носи отговорност за начина, по който изглежда. Ти изгледжаш по същия начин, който описа, но продължаваш да се присмиваш на другите?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Снимката с Надя и Коцето от Гърция не предизвиква интерес. Има само 2 коментара. Не го харесват с Надя явно. С теб ще събере 5000 харесвания. Заграждай го на следващото участие! 1 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 6 минути, THE IIconic каза: Някой каза, че се разделят! Зайка да каже Именно Зайка е причината за разтрогването на този брак! 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 14 минути, Willy каза: Е казах. Наранила му е егото.🤣 Само загатна. Така и не каза какво му е казала😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 25 минути, Cally-Pressyfan' каза: Галена е като травестит, бит с мокри парцали на ония снимки от гей парада. И с квадратна глава като Спондж Боб. КАЛТАК КАКЪВ ТРАВЕСТИТ ТИ ГОНИ ??? КАТО БАРБИ БЕБЕК Е ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 5 минути, Starboy каза: Именно Зайка е причината за разтрогването на този брак! Я стига глупости. Заедно са си: "Пълни глупости са тези слухове, дори не знам откъде тръгват. Заедно сме си с Надето, обичаме си се все така и заедно си гледаме двете деца. Дори на рождения ми ден на 17 юли Надето изчака да стане 12 часа, за да ми изпее "Хепи Бърдей" и през целия ми празник не спря да ме изненадва", коментира пред "Галерия" Коцето. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Аман от тая Тиана. Сега за трети път. Ама преди това пускаха Коцето с Кома, и преди малко с Любов ли е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Супер трак! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Току що, -A. каза: Супер трак! От 14.02.2015 г. от 20:39, pacho каза: Браво! Поне една певица да си копира собствения клип! Евала! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 12 минути, -A. каза: Супер трак! Жестока,и до ден днешен си я слушам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Галена ще направия първия си милион за 73 часа, а Преси успя за 55 часа. @Donatella Коментирай! 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 35 минути, Cally-Pressyfan' каза: Галена ще направия първия си милион за 73 часа, а Преси успя за 55 часа. @Donatella Коментирай! Преса беше 1 в тренда а Галена 2. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари