xroflx9 Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Я отваряйте Периньон и докарайте Купидон да пие с мен за грешките, с които срещна ме! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Много бързо забравихте "Да гори в любов", че и някои решиха, че е отминала, пуска се всяка вечер, където и да съм бил и това е емблема, дори "Не се изтриваш" не предизвика такава еуфория, като цяло след нея Преслава няма флоп, има мегахитове и сезонни хитове като "Обратно в играта" и "Изтрезняваш ли" между тях. Все още никоя не е пуснала "Да те бях ранила" или "Хабиби", но е и очевидно, че такова нещо става веднъж на няколко години. За мен са абсолютно равни в момента, разликата е, че Преслава тежи с повече вечни хитове, а Галена с разнообразие и много качество и концепция в проектите си. Последното при Галена много привлича младата аудитория, и мен ме кефи колко е класна, при Цветелина Янева е същото, дори и с по-слаби проекти някой път винаги има една разлика в нивата и идва от екипите. Едната пуска снимка с детето си в гората без грам обработка и е просто поредната random снимка без смисъл, другата като пусне подобна на синовете си, снимката може да се бори за корица на списание и има смисъл, казва нещо. Затова е тъпо да се сравняват. Твърде различни са в последните години в начина си на работа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 5 минути, Born to Die каза: Много бързо забравихте "Да гори в любов", че и някои решиха, че е отминала, пуска се всяка вечер, където и да съм бил и това е емблема, дори "Не се изтриваш" не предизвика такава еуфория, като цяло след нея Преслава няма флоп, има мегахитове и сезонни хитове като "Обратно в играта" и "Изтрезняваш ли" между тях. Все още никоя не е пуснала "Да те бях ранила" или "Хабиби", но е и очевидно, че такова нещо става веднъж на няколко години. За мен са абсолютно равни в момента, разликата е, че Преслава тежи с повече вечни хитове, а Галена с разнообразие и много качество и концепция в проектите си. Последното при Галена много привлича младата аудитория, и мен ме кефи колко е класна, при Цветелина Янева е същото, дори и с по-слаби проекти някой път винаги има една разлика в нивата и идва от екипите. Едната пуска снимка с детето си в гората без грам обработка и е просто поредната random снимка без смисъл, другата като пусне подобна на синовете си, снимката може да се бори за корица на списание и има смисъл, казва нещо. Затова е тъпо да се сравняват. Твърде различни са в последните години в начина си на работа. Джена Стоева има да ти каже следното! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 https://signal.bg/джена-направи-емоционално-признание/ 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Слушайте истинска музика и дерзайте! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Очквайте съвсем скоро новият ми проект-Дива Магия. Тва една от визията ми ❤️❤️❤️🙏🙏🙏 1 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Дженка да вземе да направи хит, че нещо последната песен е гола-водичка. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 3 минути, i810 каза: Дженка да вземе да направи хит, че нещо последната песен е гола-водичка. Що за некомпетентно мнение изразяваш! Аре, бегай: 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Току що, asylum каза: Що за некомпетентно мнение изразяваш! Аре, бегай: Изразявам мнение. Дали ти харесва или не, слабо ме вълнува. Песента като за Джена е доста слаба, а текстът кофти сглобен. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 7 минути, i810 каза: Дженка да вземе да направи хит, че нещо последната песен е гола-водичка. Джена държи хита на годината засега, може би ще го надмине със следващия си шедьовър, ще видим. Но тя се конкурира сама със себе си, просто другите не са на нейното духовно ниво и култура. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 1 минута, i810 каза: Изразявам мнение. Дали ти харесва или не, слабо ме вълнува. Песента като за Джена е доста слаба, а текстът кофти сглобен. Не ме разбра, няма да си губя времето в обяснения. И си мислиш, че си як тарикат, а... преди 1 минута, Western каза: Джена държи хита на годината засега, може би ще го надмине със следващия си шедьовър, ще видим. Но тя се конкурира сама със себе си, просто другите не са на нейното духовно ниво и култура. Ето това е. Каза всичко. Но тя сама пред себе си вдигна твърде високо летвата. Притеснявам се, но вярвам, че е силна и ще се надмине. До края на годината не й е нужен друг хит. Изигра си картите. 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Нищо против Джена нямам. Напротив, харесвам я. Но тази песен няма заряд. Липсва и нещо, за да избухне човек. Текстът наистина е сглобен, колкото да се отбие номера. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 2 минути, i810 каза: Нищо против Джена нямам. Напротив, харесвам я. Но тази песен няма заряд. Липсва и нещо, за да избухне човек. Текстът наистина е сглобен, колкото да се отбие номера. Текстът просто не е лесен за асимилиране и смилане в ежедневна и домашна употреба. Трябва всекидневна консумация, да мислиш, да разсъждаваш по него, тогава като стигнеш до Истината, ще разбереш какво всъщност е направила Джена и колко по-високо е от всичките си колежки взети заедно, както горе е казано! 2 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 2 минути, Starboy каза: Текстът просто не е лесен за асимилиране и смилане в ежедневна и домашна употреба. Трябва всекидневна консумация, да мислиш, да разсъждаваш по него, тогава като стигнеш до Истината, ще разбереш какво всъщност е направила Джена и колко по-високо е от всичките си колежки взети заедно, както горе е казано! Нормално е да има хора, които да одобрят текста. Аз не търся някакъв невидим смисъл в него, защото повечето текстове в чалгата не са направени за професори, а за масовата аудитория. Рядко явление в последните години е нещо да е направено, така че да те накара да го осмислиш и асимилираш. В последната песен на Джена всичко ми е някак хаотично.... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 1 минута, i810 каза: Нормално е да има хора, които да одобрят текста. Аз не търся някакъв невидим смисъл в него, защото повечето текстове в чалгата не са направени за професори, а за масовата аудитория. Рядко явление в последните години е нещо да е направено, така че да те накара да го осмислиш и асимилираш. В последната песен на Джена всичко ми е някак хаотично.... Да, с това съм напълно съгласен. Но специално текстът на "Горкото момиче", както и като цяло последните текстове на Джен са именно такива – различни, трудни, само за интелигенцията. Тя отлично е била на ясно при написването им, че това ще бъде така, но въпреки това е рискувала! Направили сме тема, за да може всички в общ колектив и мозък да се опитаме до някаква степен да го разшифроваме, ако искаш, може да се включиш и ти: 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Джена или смърт?! Чест и прави, че поне се опитва да участва в създаването на песните си, а не чака на готово. По-лесно ще е ако и напишат песента - от-до и тя влезе да я запише. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 6 минути, asylum каза: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Най-точният и красив коментар, написан от един от новите ми любими потребители, отива директно като подпис, за да го виждат всички! Нека се поздравим с един невероятен сингъл, "Луната му е в Лъв, а душата – Хулиган" ❤️ 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 1 минута, Starboy каза: Най-точният и красив коментар, написан от един от новите ми любими потребители, отива директно като подпис, за да го виждат всички! Нека се поздравим с един невероятен сингъл, "Луната му е в Лъв, а душата – Хулиган" ❤️ Много ми е любима тази... Мерси за поздравчето. Тук ме нацели. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Джена е новата Клеа! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 https://signal.bg/софи-маринова-с-покъртителни-признан/?fbclid=IwAR2I0q6WfSUIGC8yT3a-immwWUgYL02we8PXg6AT10eJAbDYl6bV5OJXZ4s Нова драма в чалгата. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Поздрав с този вечен хит! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 15 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Джена е новата Клеа! 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 51 минути, i810 каза: Нормално е да има хора, които да одобрят текста. Аз не търся някакъв невидим смисъл в него, защото повечето текстове в чалгата не са направени за професори, а за масовата аудитория. Рядко явление в последните години е нещо да е направено, така че да те накара да го осмислиш и асимилираш. В последната песен на Джена всичко ми е някак хаотично.... Oх, ама и ти си опериран от ирония де. Никой не го харесва, просто му се смеят всички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари