Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 38 минути, WindWalkerMonk каза:

@NazzkO на мен това ми направи впечатление. Последния път като бях на ретро, Преслава се пуска със 5 песни и изброените от теб (някои) звучаха. Имаха си прием но далеч от Слави Трифонов и Софа например. Че дори и някои други. Една както споменах Бурята в сърцето ми беше по - добре приета от Лъжа е, Дяволско желание, Душата ми крещи и не знам си още какво.

Бурята е перфектната песен създаваща настроение за безгрижна лятна фиеста, все пак е кавър на доста успешен регетон. Няма как да ги сравняваме с Лъжа е, която е в съвсем друга стилистика и е от песните, на които аз в бара св кефя, но използвам, за да си пийна и припявам по време на песента хахахахах. Иначе явно всички сме единодушни, че парчетата от преди години някак носеха друг заряд. 

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Пиян изпрати ми орхидея,
на всички разкажи че съм твоята фея.

- из мемоарите на -А. ❤️

Как се чувстваш като знаеш, че този път кака ти Преслава разби с хит? Покрай скандала с носа и прочие сигурно и тя не очакваше така да улучи на песен. 

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, -A. каза:

Как се чувстваш като знаеш, че този път кака ти Преслава разби с хит? Покрай скандала с носа и прочие сигурно и тя не очакваше така да улучи на песен. 

Аз очаквах да флопне и да я спукат от дислайкове, а тя пак размазва с хит. Думи нямам с тази жена!

Сама си го изпя: "Късметът пак ме целува, жива съм и още ме бива". 

• Like 1

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, NazzkO каза:

Прочетохте ли страничката от книгата на Глория 😁

Прочетох, че баба й от Русе е починала и много се натъжих, дори плаках. Преди 8 години си замина и баба й по майчина линия, която видяхме в този клип.

• Haha 1

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, WindWalkerMonk каза:

Колко пъти по национални ефири чухме "Бурята в сърцето ти", която отново според мен е по - голям хит от всичко на Преслава и Галена и е след 2000 година. Колко пъти чухме Преславеа - 1 път от Поли Генова.

преди 1 час , WindWalkerMonk каза:

Аз не смятам, че Преслава и Галена са най - успешните изпълнители. Самият факт, че нито една от двете няма хит от ранга на "Плачещо сърце" или "Стари рани" говори достатъчно. Не броим Шушана.

Не съм съгласен. Във всяко предаване в национален ефир, където Преслава е гост, винаги я представят с Лъжа е или Дяволско желание. Освен това песните й са звучали в различни тв формати - Гласът, Мюзик айдъл, Капките, Вип брадър. Даже Софка като участваше във Випа пя Дяволско желание с Преслава. 

И Преслава, и Софка доволно са виждали национален ефир. Галена не толкова. Интересно ще ми бъде ако Пайнер направят награди за десетилетието и връчат Певица, която обаче да не бъде избрана от феновете, а от различните медии - тв, печатни, електронни... както беше с Ивана.

Мога да се обзаложа, че Преслава ще е фаворитката.

• Like 1
tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Мернах я в сторито ѝ от вчера. Пишеше за ТВ Планета и първите години, как всички надъхвайки инж. Димитров. Дано е било чернова, че доста повторения имаше, а стилът беше като на петокласник. 😁 Но сигурно ще претърпи промени де, а и без да се прочете повече е трудно да се характеризира всъщност. Интересно ми е как ще я представи и колко искрена ще бъде. От прочетеното останах с впечатление, че всичко ще е цветя и рози, дано греша и има нещо по-интересно за читателя.

Сподели в други сайтове

И двете парчета са доста посредствени всъщност, откъм текст особено. Просто изпяването на Преслава е както винаги в десетката. Знае кои фрази да подсили, къде да диша и да натърти. А мен ме е яд, че Галя е заснела толкова як клип на такова тъпо парче. Нито има връзка клип-песен, а това с кокаина е някак по-тъпо и от рекламата на цигари.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Няма нужда от спорове вече. Всеки фен на Галена да признае, че Преслава доминира и това е. Галче пък доминираше пролетта. Ще чакаме есента да видим коя пак. 

Няма изглед “Паника” да стане по-голям хит от “Пиян”. Сорка! 

• Like 2
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

Прави ли ви впечатление, че като цяло на Галена повече и се получават дуетите и фт. а на Преслава самостоятелните ? :D

Като дуети може би само тези с Борис Дали, Елена и ''Не ми пречи'' са и били хитове.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, retr0 каза:

Няма нужда от спорове вече. Всеки фен на Галена да признае, че Преслава доминира и това е. Галче пък доминираше пролетта. Ще чакаме есента да видим коя пак. 

Няма изглед “Паника” да стане по-голям хит от “Пиян”. Сорка! 

Ми Галя пак се пуска повече. Това мога да гарантирам, а уикенда ще се убедя. Преси звучи с Пиян. А Галя със сигурност ще звучи с Паника и Добре ли си, може й Феноменален. Тогава за каква доминация говорим ?

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, NazzkO каза:

И двете парчета са доста посредствени всъщност, откъм текст особено. Просто изпяването на Преслава е както винаги в десетката. Знае кои фрази да подсили, къде да диша и да натърти. А мен ме е яд, че Галя е заснела толкова як клип на такова тъпо парче. Нито има връзка клип-песен, а това с кокаина е някак по-тъпо и от рекламата на цигари.

Не е кок знае клипът й. Бързо омръзва.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Някоя от двете песни ставала ли е номер 1 в Spotify, че не съм ги проверявал много? Ако не- значи все още нямаме чалга песен на върха в Бг класацията и може би Преси се насочва натам. :D

Сподели в други сайтове

преди 1 час, PreslavaIsTheQueen каза:

Преслава чукна 450К последователи в инстаграм. Докрая на годината ще удари 500К! Кралица 👑

Трай да не развържем кесията с Донтела и да видим кой кого. 

• Like 2
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

https://signal.bg/софи-маринова-с-покъртителни-признан/

Причините за развода коментира пред blitz.bg така: „Защото е агресивен, посяга ми и не се разбираме. Вече втори месец сме разведени, но той не спира да ходи по мен, следи ме. Заплашва мен и детето ми. В момента съм в прокуратурата и си подавам жалба. Все си мислех, че ще си тръгне по пътя, обаче той не се разбира. Идва на участията ми с компания от 20 човека и започва да агресира. Вика на Лоренцо: „Ще останеш без майка, ще я гръмна“. Звъни на мои приятели и роднини, казва им, че щял да ме залее с киселина“.

Решава да приключиш този брак след един такъв побой, по време на който й чупи ръката.

„Разбира се! Моите приятели са наясно, че това не е нещо ново, тормози ме отдавна. От самото ни запознаване е започнал да ми посяга. За трети път ми чупи ръката! Все обещания, искаше прошка… Държах на него, чаках го излезе от затвора, помагала съм му…. Това неговото обаче си е болест, шизофреник е!“ – заявява певицата.

Имало е много сдобрявания след тежките побои, признава Софи и разказва още: „Такъв си му е характерът. Гледам по новините, че 70% от жените са подложени на домашно насилие. Паднало се е и на мен… С такъв човек и приятел не може да си останеш, защото не иска. Болен мозък“.

Сподели в други сайтове

• Starboy locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...