retr0 Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Сега видях, че в Spotify “Паника” е номер 1 в топ 50 на най-слушани песни в България. “Пиян” е на четвърто място. Коментирайте, айде. Нали сте бройкаджии и коментатори. Какво излиза? “Скъпо платения продукт” е предпочитан сред слушателите. Тук клиповете не играят роли, слуша се само песента. Нито е дискотека да слушаш и да пееш това, което са ти пуснали. Слушаш това което искаш ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 2 минути, retr0 каза: “Паника” все още номер 1 в Apple Music. Вече няколко дни. “Пиян” не се задържа толкова и е паднала с една позиция, сега е на трето. В Spotify има ли подобна класация? Да, даже някой беше постнал тук снимка, че Пиян е изместил от първото място Паника Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 4 часа , BaGaBoNtIn каза: Разбира се,че няма как да ги сравняваме. Преси е символ на глас,талант и харизма, а Галош на скъпо платен продукт. Не продукт, ами нещо друго, пак започващо с "про". 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 4 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Да, даже някой беше постнал тук снимка, че Пиян е изместил от първото място Паника Я пак? ”Паника” е на първо, “Пиян” на четвърто. Коментирайте, айде. Нали сте бройкаджии и коментатори. Какво излиза? “Скъпо платения продукт” е предпочитан сред слушателите. Тук клиповете не играят роли, слуша се само песента. Нито е дискотека да слушаш и да пееш това, което са ти пуснали. Слушаш това което искаш ти. “Паника” е по-предпочитаната песен! едит: на второ е “паника”, обърках се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Само минавам да кажа, че това лято в българската чалга има точно, ама точно 1 хит и това разбира се е Цветелина Янева - "Болка моя". Не си го причинявйте онова от предни лета да се карате за глупави песновки. Щом чича ви Фокс слуша само сръбско това лято, а както знаете аз съм върл националист, значи нещата не са просто зле, а трагично пропаднали. Благодаря за вниманието.... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 1 минута, retr0 каза: Я пак? ”Паника” е на първо, “Пиян” на четвърто. Коментирайте, айде. Нали сте бройкаджии и коментатори. Какво излиза? “Скъпо платения продукт” е предпочитан сред слушателите. Тук клиповете не играят роли, слуша се само песента. Нито е дискотека да слушаш и да пееш това, което са ти пуснали. Слушаш това което искаш ти. Защо веднага скачаш? Просто споделих, че някой беше постнал преси 2-3 дни. Можеш да върнеш и да провериш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 1 минута, PreslavaIsTheQueen каза: Защо веднага скачаш? Просто споделих, че някой беше постнал преси 2-3 дни. Можеш да върнеш и да провериш! Не скачам. Спорим си и си говорим, да съм те обидил с нещо? Не съм от тия. Коментирай факта, че в стрийминг платформите “Паника” е по-предпочитаната песен! Очевидно и в YouTube през изминалата седмица. Да видим тази как ще е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 1 минута, retr0 каза: Не скачам. Спорим си и си говорим, да съм те обидил с нещо? Не съм от тия. Коментирай факта, че в стрийминг платформите “Паника” е по-предпочитаната песен! Очевидно и в YouTube през изминалата седмица. Да видим тази как ще е Да, най-вероятно, защото това е премиерната ѝ седмица. Ще видим как ще се развият нещата в близките 2-3 седмици ПП: Обожавам Паника! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 OMG, дори Паника да не е по-голям хит от Пиян, Галя пак е с по-голям хит от Преслава тая година. Какво сте го замислили толкова... Днес вечерта ще направи 13 милиона за 3 месеца и половина от всички клипчета. 10,4 млн. 1,4 млн. Над 1,1 млн. от Zvezde Grande. Дует или не, за пореден път е с по-голям хит тая година от нея. И с по-гледана за първите 24 часа. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Из мемоарите на Рашия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 20 минути, retr0 каза: Не скачам. Спорим си и си говорим, да съм те обидил с нещо? Не съм от тия. Коментирай факта, че в стрийминг платформите “Паника” е по-предпочитаната песен! Очевидно и в YouTube през изминалата седмица. Да видим тази как ще е Галена е на 4то място, Преслава е на 5то в Spotify Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 2 минути, Гальо каза: Галена е на 4то място, Преслава е на 5то в Spotify При мен е точно така, както е на скрийншота. Зависи в кой регион е настроен телефона явно. Няма значение и според твоя телефон Галена е по-напред. P.S - Преди 13 минути са я обновили, вече и при мен е така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 3 минути, retr0 каза: При мен е точно така, както е на скрийншота. Зависи в кой регион е настроен телефона явно. Няма значение и според твоя телефон Галена е по-напред. P.S - Преди 13 минути са я обновили, вече и при мен е така. Излезе 1 седмица по-късно и е едно място по-напред, не е голямо постижение Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 1 минута, Гальо каза: Излезе 1 седмица по-късно и е едно място по-напред, не е голямо постижение Другата седмица ще й го вземем, а? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 3 минути, retr0 каза: Другата седмица ще й го вземем, а? Коментирай клипчето от Бургас. Изтрезняваш ли се смяташе за слаба, защото нямаше клипчета как я пее, а тук? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 9 минути, retr0 каза: Другата седмица ще й го вземем, а? Тя от години Галенчито драпа да вземе и все не може. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Кой слага клипа от тубата в началната страница на форума? Днес ми излиза някакъв с ирански песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 33 минути, Danger. каза: OMG, дори Паника да не е по-голям хит от Пиян, Галя пак е с по-голям хит от Преслава тая година. Какво сте го замислили толкова... Днес вечерта ще направи 13 милиона за 3 месеца и половина от всички клипчета. 10,4 млн. 1,4 млн. Над 1,1 млн. от Zvezde Grande. Дует или не, за пореден път е с по-голям хит тая година от нея. И с по-гледана за първите 24 часа. "Не се изтриваш" само от един клип направи 10 милиона гледания точно за 2 месеца (Нова година 2017/2018) 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 2 часа , PreslavaIsTheQueen каза: Гледай тук какво става 😱🔝👑 След това клипче не мисля,че има повече какво да се обсъжда по темата “Пиян”/“Паника”. Преси разцепи мощно! Тя музиката наистина не се чува от крещене! Номер 1! ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 8 минути, Cally-Pressyfan' каза: "Не се изтриваш" само от един клип направи 10 милиона гледания точно за 2 месеца (Нова година 2017/2018) Е, и? Сега защо не е с 20 милионя като вече минаха почти 2 години? "Феноменален" и "Да гори" примерно ще ги направят по-бързо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 2 минути, Danger. каза: Е, и? Сега защо не е с 20 милионя като вече минаха почти 2 години? "Феноменален" и "Да гори" примерно ще ги направят по-бързо. Ще ги направи и тя. Още 1 милион. п.с. Любим кадър - Невероятна уста !!!! 2 4 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 21 минути, BaGaBoNtIn каза: След това клипче не мисля,че има повече какво да се обсъжда по темата “Пиян”/“Паника”. Преси разцепи мощно! Тя музиката наистина не се чува от крещене! Номер 1! ❤️ Когато се дават клипчета от учасията на Галена как хората се дерат на нейни песни, казва се, "ама не ми давайте сега клипове от дискотеки" и някакви си смешни оправдания. Стане ли въпрос за Преслава, нещата се обръщат винаги в нейна полза. Както винати смазвате с двойни стандарти. И да, има какво да обсъжда по темата, тъй като "Паника", се знаеше от всеки още на същата вечер и се пееше. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Знаеше се от няколко клакьори. Няма да се изненадам, ако им е платила предварително и дори са репетирали в кенефа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Току що, DarkChild каза: Знаеше се от няколко клакьори. Няма да се изненадам, ако им е платила предварително и дори са репетирали в кенефа. Даде ни няколко кашона вафли Боровец. ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Току що, чушка. каза: Даде ни няколко празни кашона вафли Боровец. ❤️ Допълнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари