asylum Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 2 часа , Slavi каза: Опасна е Преси. Направо този и пост крещи "Галенче, пак надделях" 😂 Вчера под балкона 4 пътиФеноменален, по два пъти Деса и Кама. Да очакваме ли постовете им? 😂 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Общо взето и двете са гола вода. Тук нека си живеят в измислен свят. И на двете името не носи никаква тежест и двете са със знака чалгарки. Галена поне изглежда пош и скъпарски. Но и това не променя факта, че нито едната не е взета насериозно. Те нямат големи хитове, нямат статус, нямат концертна сцена. Всичко е наркотици, хонорар, дим, цигари и мутри. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 2 часа , Slavi каза: Опасна е Преси. Направо този и пост крещи "Галенче, пак надделях" 😂 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 6 Author Report Share Публикувано Август 6 преди 4 часа , mitak_94 каза: На кои други се очакват? П.С - Има ли начин Гасна по теб (Ремикс) да бъде качена като сингъл? Тази версия никога не е издавана в албум/компилация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Написали са ги с латински букви за многобройните международнуюи почитатели на Гергана? Смешниици 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 6 Author Report Share Публикувано Август 6 преди 12 минути, NazzkO каза: Написали са ги с латински букви за многобройните международнуюи почитатели на Гергана? Смешниици 😁 На всички ги изписват с латински букви. Така се откриват по-лесно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Галена:Снощи не съм спала, отвсякъде звучи “Паника”, дори в тоалетната като ида, в спалнята, в кухнята, на градината, в избата за буркани като слизам. Ама нп, мн съм щастлива, че я слушате. Стефчо: Мамо, свали си слушалките или поне махни repeat-a от плейъра. 9 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 1 час , NazzkO каза: Написали са ги с латински букви за многобройните международнуюи почитатели на Гергана? Смешниици 😁 Това е изискване на Spotify. @Fast, очакват се на Райна, Емилия, Борис Дали, Джена, Галена... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Навън в момента се чува Галенаааа. Само нейни песни в моя блок някой пуска. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 1 час , mitak_94 каза: Това е изискване на Spotify. @Fast, очакват се на Райна, Емилия, Борис Дали, Джена, Галена... Страхотно е просто! Плейлистите ще ми се пръснат. Все по-смислени ми стават 9-те лева на месец за Apple Music. Дано продължават да се развиват там и да качват песните все по-скоро, а старите все повече и повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Планета качват абсурдни класации (Топ 5 Кура ми Янко) с още по абсурдни графики и плочки. Да не говорим за обложките на клиповете в канала - някои са просто под всякаква критика. Като отвориш и е една шарения, цигания, наблъскано име на изпълнител, па на песента, недай боже ако е дует. Изключително грозна история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 16 минути, ANGEL каза: Планета качват абсурдни класации (Топ 5 Кура ми Янко) с още по абсурдни графики и плочки. Да не говорим за обложките на клиповете в канала - някои са просто под всякаква критика. Като отвориш и е една шарения, цигания, наблъскано име на изпълнител, па на песента, недай боже ако е дует. Изключително грозна история. Това наистина е вярно. Не знам защо започнаха да изписват и имената върху обложките. От там вече гледам и по другите канали като Хит Микс и Алфа и те така ги качват и става манджа с грозде. А за класациите е ясно, че се качват, за да се излъже евентуално някой да направи 1-2 гледания повече за канала и да си правят реклама на другите платформи. То е ясно, че тези класации нямат никаква тежест. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 1 час, ANGEL каза: Планета качват абсурдни класации (Топ 5 Кура ми Янко) с още по абсурдни графики и плочки. Да не говорим за обложките на клиповете в канала - някои са просто под всякаква критика. Като отвориш и е една шарения, цигания, наблъскано име на изпълнител, па на песента, недай боже ако е дует. Изключително грозна история. Току-виж Фен тв отвърнат на удара с класация Топ 5 Пичка ти матерна. И без това копират всичко от тях В сайта на Диапазон направили нови биографии на певците, все едно Пайнер.зг чета. Да им имам и еталоните. Всичко е булшит в тая чалга. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Най-гледани изпълнители за месец юли: 1. Криско 13 075 000 2. Азис 11 312 000 3. Галена 6 190 000 4. Преслава 6 043 000 5. Тони Стораро 5 785 000 6. Алисия 5 518 000 7. Емануела 5 250 000 8. Слави Трифонов 5 195 000 9. Галин 5 105 000 10. Сашо Роман 5 033 000 11. Теди Александрова 4 951 000 12. Емилия 4 558 000 13. Назмилер 4 025 000 14. 100 кила 3 995 000 15. Константин 3 961 000 16. Деси Слава 3 868 000 17. Софи М. 3 687 000 18. Денис Т. 3 592 000 19. Дара 3 567 000 20. Димчо 3 522 000 16 от чалгата срещу 4 от бг музиката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Лято 2012 ... ❤️❤️❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 24 минути, Slavi каза: Най-гледани изпълнители за месец юли: 1. Криско 13 075 000 2. Азис 11 312 000 3. Галена 6 190 000 4. Преслава 6 043 000 5. Тони Стораро 5 785 000 6. Алисия 5 518 000 7. Емануела 5 250 000 8. Слави Трифонов 5 195 000 9. Галин 5 105 000 10. Сашо Роман 5 033 000 11. Теди Александрова 4 951 000 12. Емилия 4 558 000 13. Назмилер 4 025 000 14. 100 кила 3 995 000 15. Константин 3 961 000 16. Деси Слава 3 868 000 17. Софи М. 3 687 000 18. Денис Т. 3 592 000 19. Дара 3 567 000 20. Димчо 3 522 000 16 от чалгата срещу 4 от бг музиката Тук е важно да почертаем че Галена е единствената жена печелила месечната класация за изпълнители, цели 9 пъти и на трето място като цяло, след Азис(17 пъти) и Криско(12 пъти). 😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 И на Галена албумите са качили в Спотифай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 преди 5 минути, Mr. Greshen каза: И на Галена албумите са качили в Спотифай. Защо Кой е наполовина орязан? Няма кавъри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 От 6.08.2019 г. от 20:24, WindWalkerMonk каза: Общо взето и двете са гола вода. Тук нека си живеят в измислен свят. И на двете името не носи никаква тежест и двете са със знака чалгарки. Галена поне изглежда пош и скъпарски. Но и това не променя факта, че нито едната не е взета насериозно. Те нямат големи хитове, нямат статус, нямат концертна сцена. Всичко е наркотици, хонорар, дим, цигари и мутри. Като прочета някаква такава откровена простотия, че Преса няма вечни хитове и направо... Тя всеки концерт ги прави диви и щастливи с която стара песен си реши, дерат се на акапела повече от на 2/3 актуалните песни на останалите. Не знам къде още трябва да изпее "Лъжа е", кой да я имитира още, пак някои хора тук ще си редят... После някой си бил живеел в измислен свят. 7 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 27 минути, Born to Die каза: Като прочета някаква такава откровена простотия, че Преса няма вечни хитове и направо... Тя всеки концерт ги прави диви и щастливи с която стара песен си реши, дерат се на акапела повече от на 2/3 актуалните песни на останалите. Не знам къде още трябва да изпее "Лъжа е", кой да я имитира още, пак някои хора тук ще си редят... После някой си бил живеел в измислен свят. Ред е да изпее акапелно тази: Аз имам чувството, че и на "Финални думи" пак ще се дерат. Забравих да спомена, че за първи път чувам на концерт да скандират името на песен (когато викаха "Лъжа е" на последния концерт). Думи нямам! 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Лелче е гола под якето ... усещам, че е въпрос на време да ни покаже още плът. 3 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 А снимката може да е от ново видео. Не знам още какво чака. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Галена feat. Екстра Нина - “Паника” падна под 100к - Честито на всички! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари