Guest Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Бащата на бащата на сина на Емануела- Динко Динев има 6 деца от 4 жени и сега чака седмо от пета жена, като само за една жена се е оженил и тя е майката на бившия на Емануела. И тоя идиот иска да вземе детето на Емануела, от какъв зор. Той какъв пример дава на сина си и внука си- пълен боклук, само защото има пари, не го прави нещо: https://hotarena.net/dinko-dinev-chaka-sedmo-dete-ot-peta-jena-29-godishna-burgazliika-zavartia-glavata-na-morskiia-oligarh?fbclid=IwAR3x604h_okUbXISrbAVhiB2oHJ_DEvFfFRIZTeSWIibP313856rKeEegQY 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 А тая Мария Цветкова не стига, че има дете от Диневи единия, не е с него вече, ами и хванала пак поредния с пари, който е под домашен арест. Да се чудиш само с какви мъже се забъркват. Затова тя стана певица в Пайнер, има кой да й дава пари. Отврат са такива жени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Аз съм изумена какви влизат в Пайнер просто и с какви мъже се забъркват само- престъпници и чак деца им раждат, а после се разделят до следващия. Това е прекалено. Този на Мария Цветкова бил обвинен в пране на пари. Вики от Мастило пък родила втора дъщеря на поредния с пари онзи ден на някакъв дядо с пари петролен шеф- разведен и с 2-ма сина от предишен брак. Ума ли си загубиха жените- всичко ли е пари???? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 9 Author Report Share Публикувано Август 9 преди 17 минути, zai4eto82 каза: А тая Мария Цветкова не стига, че има дете от Диневи единия, не е с него вече, ами и хванала пак поредния с пари, който е под домашен арест. Да се чудиш само с какви мъже се забъркват. Затова тя стана певица в Пайнер, има кой да й дава пари. Отврат са такива жени. Само външно като я погледнеш си личи че е не стока. И гласът и е под всякаква критика. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 преди 12 часа , Slavi каза: За 10 дни 11 милиона. Усещам хит от ранга на Ла Маями. Ама пича не го ебе. 2 песни в 1 ден пусна и двете са на първо и второ място в попнейбъл вече повече от седмица. А междудругото как така се случи, че и двете песени едновременно качени от един и същи канал в един и същи ден бяха в трендинга на ютюб съответно на първо и второ място в редица страни - Австия, Сърбия, Босна, Черна Гора и т.н. ? Защо в БГ трендинга има алгоритъм само по една песен от канал да е в набиращи популярност? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Някой знае ли защо пишат на последната песен на Галена по Планета HD, в графа продуцент на кирилица ПЛАНЕТА HD, а не ПЛАНЕТА ПАЙНЕР? Не е само веднъж Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Най - накрая го показа .. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Гергана не харесва това: „Моите колеги снимаха къде ли не – Дубай, Мумбай, яхти, коли, вили, тузарски курорти. Само в Космоса нямаше досега клип. Затова с екипа ми от един майтап накрая се спряхме на тази изключително новаторска идея“ https://signal.bg/новият-азис-емилиано-излезе-извън-зем/ 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 преди 3 часа , plambata каза: Тоя път Преса май верно нацели хит. "Пиян" се чува оттук оттам и реакциите от клипчетата са добри. Нищо общо с предния бълвоч. Даже след повечко слушания песента е поносима. Което обаче не отменя факта, че след 3 месеца няма да се помни, както всичко нейно след МСМ. А, добро утро. И както върви категорично ще ти разруши прогнозата, правейки над 10 милиона до края на годината. Занапред ти препоръчвам да спреш да прогнозираш каквото и да било, свързано с Преслава, че всичките ти теории ги разбива. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 преди 11 минути, PHILIPP PLEIN каза: Най - накрая го показа .. Баба й умря преди една седмица, тая веднага е на море и се чука на воля. Пълна безсрамница! Никакъв траур не пази! И се е облякла в бяло. Може ли такава излагация? 4 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 преди 8 минути, Cally-Pressyfan' каза: Баба й умря преди една седмица, тая веднага е на море и се чука на воля. Пълна безсрамница! Никакъв траур не пази! И се е облякла в бяло. Може ли такава излагация? Е ти колко искаш да го пази този траур ? Една година ли ? баба й е била възрастна, починала е, но си е изживяла живота. 10 дена не са малко и какво, дай сега да се затвори и да реве у тях. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Много яка. И Анелия и песента 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Тя Глория е 14 месеца в годината на море, та тая снимка може да е и стара 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 преди 3 минути, asylum каза: Тя Глория е 14 месеца в годината на море, та тая снимка може да е и стара И според мен е стара, като това май не е първата снимка с този??! Все едно да са щастливи, винаги съм си я представям вклюбеа в мафиот. Такъв тип жени са ми тя, Малина и прочие. Май заеба автобиографията........ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 преди 5 минути, boy_07 каза: И според мен е стара, като това май не е първата снимка с този??! Все едно да са щастливи, винаги съм си я представям вклюбеа в мафиот. Такъв тип жени са ми тя, Малина и прочие. Май заеба автобиографията........ Тя подобни снимки имаше вече с тоя или друг подобен. Предишните мафиоти не ги представяше. Може да е на вълна Софка и да сключи временен брак Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 преди 46 минути, asylum каза: Тя подобни снимки имаше вече с тоя или друг подобен. Предишните мафиоти не ги представяше. Може да е на вълна Софка и да сключи временен брак Добре, че са стари да забременяват. 3 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 преди 2 часа , ANGEL каза: А междудругото как така се случи, че и двете песени едновременно качени от един и същи канал в един и същи ден бяха в трендинга на ютюб съответно на първо и второ място в редица страни - Австия, Сърбия, Босна, Черна Гора и т.н. ? Защо в БГ трендинга има алгоритъм само по една песен от канал да е в набиращи популярност? Едната е качена в неговия канал, а другата в канала на IDJ videos. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 преди 29 минути, Cally-Pressyfan' каза: Добре, че са стари да забременяват. Не се знае. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 преди 28 минути, asylum каза: Не се знае. Не мисля, че иска втора Симона. Но пък мисля, че има още женска сила в нея и има още време за това Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 преди 18 часа , Willy каза: И на мен са ми много любими песните й след завръщането в пайнер. Личен топ 3: 1. Не го прави - Невероятно различна и модерна песен! 2. В твоите очи - Тотален хит и прекрасна песен. Дует на десетилетието! 3. Гледай да не бъркаш - Една от любимите песни от 2017 година. Обожавам я! В топ 5 влизат и Ангелите плачат и В друг живот! Аз също имам любими песни от завръщането й. При мен нещата стоят така: 1.И на всички като тебе - това е песен, която не вярвах, че бих определил днес към един от най-любимите ми проекти на Деси Слава. 2.Гледай да не бъркаш - В топ 3 за 2017 е и за мен, тя ми е като някакво доста добро и нахъсващо продължение на "И на всички като тебе", а и много харесвам такива песни, отиват й. 3.В друг живот - Като повечето й балади и тази е уникална, тя също беше една от любимите ми песни за 2015. 4.Много съм добра - Точно такава каквито са първите 2 и ми се иска пак да пусне нещо такова. 5.Нека да е тайно и В твоите очи - Тук вече ми е малко трудно да кажа коя ми е по, но при всички положения онези 4 са ми по-любими. Като дуети обаче за мен тези са й най-добрите. Не го прави вече след тях, но никога не ми е била кой знае какво, обаче музиката е страхотна..... изпяването.... Най-гадна ми е "Започваме на чисто" и втория дует с Джордан 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 преди 3 часа , ANGEL каза: А междудругото как така се случи, че и двете песени едновременно качени от един и същи канал в един и същи ден бяха в трендинга на ютюб съответно на първо и второ място в редица страни - Австия, Сърбия, Босна, Черна Гора и т.н. ? Защо в БГ трендинга има алгоритъм само по една песен от канал да е в набиращи популярност? Salji broj е качена в личния канал на MC Stojan, докато 100% е в официалния канал на IDJVideos. Според мен нарочно са го направили, за да може и двете да влезнат в тренда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Първата пайнерска песен с над 500к в спотифай! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Бони има брутални парчета! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Нелина е напуснала Пайнер? Гледам, че има собствен канал в youtube и днес е качила продуцирана от нея песен... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари