Jump to content

Препоръчани коментари

А тук вече бях претръпнал от обиди и горчилки и бях една смела Таня Боева :laughing:

• Haha 1

Райна впрочем имаше доста попадения, но някак не носи аурата на голяма звезда. Аз пък на тази имах много приятни тийн спомени. Не я бях слушал от много време. И сега ми харесва, приятна мелодия, не лош текст... спомени хахаха. Знаете ли я?

преди 4 часа , NazzkO каза:

Райна впрочем имаше доста попадения, но някак не носи аурата на голяма звезда. Аз пък на тази имах много приятни тийн спомени. Не я бях слушал от много време. И сега ми харесва, приятна мелодия, не лош текст... спомени хахаха. Знаете ли я?

И гласът ѝ не е хубав.

Иначе помня тази песен. Кавър, естествено.

• Like 1

Имам чувството, че само Криско въртят на морето. 6 пъти снощи, сега отвсякъде гърми през 5 минути. Вече научих цялата песен на изкуст. Това е некъф химн...

• Like 2
преди 1 час, Амброжка. каза:

Джулия е бременна. 🙄

Офффф, тааа па мърша. Имитаторка, Рашия вече беше при това с близнаци, и дори роди от двама бащи. Фики и Денис Теофиков, които са рода от един цигански род. Къде се бута тая.

• Haha 3
преди 2 минути, petya1 каза:

Галин и Преслава пускат дует  есента.

Старо е тва. ЗНаем от три седмици, ново нещо кажете.

• Like 1
  • Haha 1

ПРЕСИ мина по гледания песента на Теда. Следващата ни цел е "Болка моя" и официално ставаме с най-гледания поп-фолк клип това лято. ❤️

• Like 1
  • Love 1
  • Angry 1
  • Dislike 1
преди 26 минути, Kriminal каза:

2:19 😂😂😂

My city!🤣 Последно пя тука преди 2 години, точно след дуета с Джена и беше пълно.

преди 37 минути, Blueberry каза:

Парата ако хвана vol. 2019 е голям хит!

Песента на Сузанитта е по-голям хит!

• Love 1

Галин дали точи лиги по Суза да я продуцира? Да, ама не - тя е истинска звезда и няма нужда от него!

• Love 1
преди 7 минути, Donatella каза:

защо не кара на плейбек

Тия пък хората какво се дерат на тая “Паника” с пълно гърло, все едно е някакъв хит. Те не четат ли Рамания, не знаят ли какъв провал е, че така я пеят? 

Ужас. 

• Like 2
  • Haha 1
  • Love 1
преди 2 минути, asylum каза:

Галин дали точи лиги на Суза да я продуцира? Да, ама не - тя е истинска звезда и няма нужда от него!

Мило, Сузанитта прави по-големи хитове от Лидия, която е с feat и от Дессита, макар да имат гръб. Сузи ги мачка сама.

• Love 1
преди 2 минути, чушка. каза:

Мило, Сузанитта прави по-големи хитове от Лидия, която е с feat и от Дессита, макар да имат гръб. Сузи ги мачка сама.

А коя е Лидия? Тази ли?

• Haha 1

Сузан тепърва ще мачка. Лидия и Десита могат да рециклират мелодии още дълго, Сузан е скандал, провокация, класа, дете на бъдещето и морала.

• Haha 2
  • Love 1

Суза е новата Луна. Винаги в окото на скандала. От малка знае как да е на гребена на вълната.

• Like 1
  • Haha 1
Току що, retr0 каза:

Сузан тепърва ще мачка. Лидия и Десита могат да рециклират мелодии още дълго, Сузан е скандал, провокация, класа, дете на бъдещето и морала.

Най-много ме впечатли като каза, че не е чела нито една книга, тогава ме грабна моментално. От толкова изтрещяване и побесняване няма време за книги, но на кого му пука? Нека прави хитове, за мен това е достатъчно.

• Like 1
  • Haha 1
преди 8 минути, чушка. каза:

Най-много ме впечатли като каза, че не е чела нито една книга, тогава ме грабна моментално. От толкова изтрещяване и побесняване няма време за книги, но на кого му пука? Нека прави хитове, за мен това е достатъчно.

Мен ме спечели когато каза, майка й е болна от рак и има нужда от позитивни емоции и семейна подкрепа за това я води през вечер на дискотека до сутринта. Необичаен, но новаторски подход. 

Позитивна, мъдра, чудата и провокативна - Сузан! 

• Like 2
  • Haha 2
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...