asylum Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 2 минути, Kriminal каза: Сърбите полудяха по Любовни думи на Софи Маринова! Дори не се сещам коя беше тая песен, а май я харесвах! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 13 Author Report Share Публикувано Август 13 Бива ли да е толкова проста? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 1 минута, asylum каза: Дори не се сещам коя беше тая песен, а май я харесвах! Виж коментарите, не можах да намеря един български! И всичко това заради това клипче: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Галена § Емрах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Софи Маринова и Гринго са пак заедно .. 🙈🙈 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Когато Рашия беше Рашко 😂😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 53 минути, THE IIconic каза: Когато Рашия беше Рашко 😂😂😂 Скоро не сме се поздравявали! Подготвям кошницата утре рано да изляза да набера букетче. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 2 часа , PHILIPP PLEIN каза: Софи Маринова и Гринго са пак заедно .. 🙈🙈 Инфо? преди 2 часа , Donatella каза: Галена § Емрах Ъ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 В петък вечер Анелия реши да покаже на последователите си с кого прекарва времето си на морето. Изненадващо за мнозина се оказа присъствието около нея на милионерския наследник Митко Динев, Пайнерката се е отдала на заслужен релакс в Свети Влас заедно с две нейни приятелки и композиторът и певец JJ. Една от вечерите си компанията избра да прекара в един от ресторантите на фамилия Диневи, за което се говори, че се стопанисва именно от Митко. Вероятно милионерският синковец е видял звездното присъствие на територията си, докато следи своите служители как работят, и е решил да се присъедини. Същото заведение днес е затворено специално за отбрани гости от цялата страна – популярни личности, бизнесмени и богаташи, тъй като Митко Динев празнува рожден ден. Част от компанията на Анелия се похвали, че е на партито, така че няма да се учудим и самата певица да се появи. Клюките свързват Анелия и Митко като нещо повече от приятели още през 2016 година. Говореше се, че Динев посетил нейно участие, а бдителни гости на клуба разказваха, че певицата се е мотаела прекалено често около ВИП сепарето, на което бил той. Наследникът на богатата морска фамилия от Свети Влас пък щедро бутал столевки в ръката й, а накрая й подарил три рози. Слуховете гласяха още, че Митко се хвалел, че след тази вечер Анелия му е в кърпа вързана, но за продължение на аферата така и не се чу. Най-вероятно детайлите около срещата им тогава са преувеличени. Между двамата по-скоро имало само приятелство, което очевидно продължава и до днес. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 2 часа , retr0 каза: Инфо? instagram - Софи Маринова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 @Cally-Pressyfan' Поздрав с това парче, което никога няма да ни омръзне. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 38 минути, PHILIPP PLEIN каза: instagram - Софи Маринова. Видях. Откачалка, циганска работа... пак ще я пребие въпрос на време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Интересно ми е как точно тази песен остана най запазена до днес от 2015. Топ е, но е модерна и умерена, няма го мазното чалгарско звучене. Август 2017 е имала 18М, сега +9,5М. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 5 минути, Willy каза: Интересно ми е как точно тази песен остана най запазена до днес от 2015. Топ е, но е модерна и умерена, няма го мазното чалгарско звучене. Август 2017 е имала 18М, сега +9,5М. Защото е абсолютен топ, една от най-любимите ми в поп фолка изобщо. 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 36 минути, Willy каза: Интересно ми е как точно тази песен остана най запазена до днес от 2015. Топ е, но е модерна и умерена, няма го мазното чалгарско звучене. Август 2017 е имала 18М, сега +9,5М. Много класна песен, нормално да се открои над целия Оцков буламач, който се бълваше по онова време. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Теофиков и Емрах да не би да са прекратили дружбата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 9 часа , Kriminal каза: Виж коментарите, не можах да намеря един български! И всичко това заради това клипче: Ужасна песен 🤢 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Шедьовър! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 преди 9 часа , dan!el каза: Теофиков и Емрах да не би да са прекратили дружбата? Мангали. Някой спешно да пита, с риск да бъде баннат, но нек' се жертва, Цлеа дали ще пусне втора песен до края на годината. Не издържам вече! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 преди 7 часа , pechenko каза: Шедьовър! Една от най - големите песни създавани в България ЕВЪР! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 преди 5 минути, WindWalkerMonk каза: Една от най - големите песни създавани в България ЕВЪР! Аз пък така и не я харесах. В дискотеки ми развалявше кефа. Това е къде-къде: Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 преди 12 минути, asylum каза: Аз пък така и не я харесах. В дискотеки ми развалявше кефа. Това е къде-къде: На мен ми е една от любимите, но тази беше огромен хит: Не мога да си обясня защо Галош не я клипира. Иначе, аз ще се жертвам за К Л Е А! Искам Клеа, САКАМ КЛЕА, не ми помага нито никотин, нито кокаин, нито хероин, само КЛЕАтин! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 6 месеца ❤️ Тежки спуснати завеси. Цяла нощ ме няма, ти къде си? 🎶 🎧 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Помним ли този брутален проект?!🥰 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 преди 37 минути, Willy каза: Помним ли този брутален проект?!🥰 Само песента е брутална. Клипа е гаден и долен! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари