чушка. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Току що, Cally-Pressyfan' каза: И въпреки това са наравно. Ако се засили да прави скъпи клипове съвсем ще я прати в миша дупка. Ми да прави и да я прати, какъв е проблемът? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 8 минути, Cally-Pressyfan' каза: И въпреки това са наравно. Ако се засили да прави скъпи клипове съвсем ще я прати в миша дупка. Това звучи като пушачите като кажат “мога без цигари, ако реша ще ги спра”. Направо си стана за смях. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 1 час, чушка. каза: Ми да прави и да я прати, какъв е проблемът? Ами по-добре да си дава парите за Паола или за нов нос, отколкото за някакви клипове, които след 3 месеца никой не гледа. И знаем ефекта като пусне силен клип - "Не се изтриваш" е с двойно гледания над Просташко шоу. 3 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 @Donatella прогнозирай гледанията на "Паника" за първия час. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Ами по-добре да си дава парите за Паола или за нов нос, отколкото за някакви клипове, които след 3 месеца никой не гледа. Да дава пари на majka si ! ) 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 57 минути, чушка. каза: Да дава пари на majka si ! ) Може и на нея да дава - клетата Янка изнемогва, работейки на административна длъжност в детска градина, а преди това и като шивачка. 1 3 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Може и на нея да дава - клетата Янка изнемогва, работейки на административна длъжност в детска градина, а преди това и като шивачка. Силно се надявам и се моля да й осигури релакс във Виктория Спа. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 57 минути, чушка. каза: Силно се надявам и се моля да й осигури рекалкси във Виктория Спа. Напълно възможно. За разлика от Галена и Джена тя не се е отказала от родителите и сестра си, след като се е обвързала и родила. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Паниката хвана ме, след като заряза ме! Очакваме ли новият топ хит?💋 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 2 минути, Willy каза: Паниката хвана ме, след като заряза ме! Очакваме ли новият топ хит?💋 Мило, не издавай част от текста, че ще те пратя да вадиш рапани в Царево. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 btw адмирации за Преслава. Отдавна исках подобно нещо. И пак в форума едната се изкарва лидерка и кралица, а другата тотално дъно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 1 минута, чушка. каза: Мило, не издавай част от текста, че ще те пратя да вадиш рапани в Царево. Действат ни много неща за да го издадем!😏 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 4 минути, Willy каза: Паниката хвана ме, след като заряза ме! Очакваме ли новият топ хит?💋 Много сте информирана, г-це Уили. 🤗 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 18 минути, Western каза: @Donatella прогнозирай гледанията на "Паника" за първия час. Галена е пяла цялата песен в Хали Гали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Taзи песен Коцето много я харесва. Винаги си я поръчва: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 @Donatella защо изтри поста с призива за събиране на точки за лайкове на новата песен на Галя? Много е жалко! После ние сме били смешни... пффф 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Я не обиждай Фиклена! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 3 минути, Western каза: Я не обиждай Фиклена! Не я обиждам! Изтъквам факти, които явно не ви се харесват. @Donatella отговори, не се крий по дупките! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Донтела дай си айбана да ти преведа накой лев за гледания на Галена. Тази битка трябва да е наша! Звъннал съм и на Маг Вили да помага с каквото може. Двама от най-добрите ходжи също ще са на линия утре в 15:00. За друго не се сещам. Помагайте??? Направо си станах за смях. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Вие не сте добре... Преси явно не само на Галена е смачкала психиката,но и на феновете й... 😱😱 Много се радвам,че ще издава албум! От тези 5 нови песни очаквам поне 3 резачки, ако пусне и още 2 клипа до края на годината не ми се мисли какво ще става тука...😬 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 6 минути, Donatella каза: да, изполвам турски сайт заради ниските цени. 1 т.лира = 0,30 ст. https://www.xe.com/currencyconverter/convert/?Amount=1&From=TRY&To=BGN Банка: FIRST INVESTMENT BANK, Bulgaria, Sofia; BIC/SWIFT код: FINVBGSF Въпросът е защо изтри сайта? Дай линк. Имам желание да помогна 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Фиклено, не стига че имаш 2000 лева в сметката, ами ги харчиш за глупости. Личи си кой е в "Паника" и неуверен в силите на Галче 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 3 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Въпросът е защо изтри сайта? Дай линк. Имам желание да помогна 😂 за да купиш на Преса ли ? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Току що, Donatella каза: за да купиш на Преса ли ? Хитър ход! Показваш и прибираш! Евала! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Фиклено, не стига че имаш 2000 лева в сметката, ами ги харчиш за глупости. Личи си кой е в "Паника" и неуверен в силите на Галче А ти наистина ли вярваш, че говори сериозно? Бива ли да сте толкова оперирани от чувство за хумор? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари