Western Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Галена звучи в Дубай! Най - голямата ! Мило, паникьоса ли се вече? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Току що, Western каза: Мило, паникьоса ли се вече? Чакаме, утре 15 часа БГ време! Пуска мегахита! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Сипах на бабурана в инста, ма го изтри мършата. Нищо, аз си й сложих да руча, както си му е реда. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Ама знае как да ми ги пусне Ютубето бееееее, Галче - Феноменален, Добре ли си, после Деско с Шума и сега Уродислава с Пиян. Само страхотни хитове. Тая Преса трябва гъзо да й лиже на Галя, че сигурно заради нея стана човек и роди, та се й задоми. Нали сега не гледаме за какво, но все пак. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Oooo, Галена ще убие утре. Текста е много близък до мен. Значи ще е уникална песента. Преслава пасти да яде. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 35 минути, WindWalkerMonk каза: Галена звучи в Дубай! Най - голямата ! А Преслава в Щатите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 13 часа , -A. каза: ''Добрини'' на Преслава преживява някакъв ренесанс. За последната седмица е направила близо 70к. от някакво фен клипче. ''Пиян'' също има заслуга за това защото повечето и клипове са са скочили доста в popnable, но тази тенденция на ''Добрини'' я има още от преди 2-3 седмици когато също правеше +40к. Пеенето по участия може би допринася за това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 14 минути, PreslavaIsTheQueen каза: А Преслава в Щатите Голяма работа, сега ще пиша и Галена щше звучи в щатите. Па и как ще звучи там като ти пишеш през деня. Сега нека не се правим, че не сме били в щатите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Оффф ужасни сте с тва триене на коментари🙄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Току що, THE IIconic каза: Е те пионерки ще са. Първата лесбо сватба в БГ, ще си търкат дупетата с него ли ? Рашия ще трябва да извади манго паламарката, че Галинка дори да има желание няма как да се случи без намеса на чичо доктор. Има й пенис колани, но Камелия каза, че са неефективни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Някой може ли да ми помогне за заглавието на една песен на невероятната повелителка на тестовете Джени? Излезе през 2015 или 2016,но я изтриха от канала на Планета,беше снимана по морето и в клипа имаше знамето "Джена или смърт". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 1 минута, xroflx9 каза: Някой може ли да ми помогне за заглавието на една песен на невероятната повелителка на тестовете Джени? Излезе през 2015 или 2016,но я изтриха от канала на Планета,беше снимана по морето и в клипа имаше знамето "Джена или смърт". Дразни ме пак, 2016 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Току що, xroflx9 каза: Някой може ли да ми помогне за заглавието на една песен на невероятната повелителка на тестовете Джени? Излезе през 2015 или 2016,но я изтриха от канала на Планета,беше снимана по морето и в клипа имаше знамето "Джена или смърт". ми пиши й бе. най много да те насмете на лично, ама го пусни тука и аз да видя. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Бях забравил за мегахита "Дразни ме пак", преди да ѝ беше сложено вето, къртеше с гледания! А дори след него продължи да мачка всичките клубове в страната, а и отвъд. 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Ако някой ме пита “Джена или смърт” няма да имам време да отговоря защото ще съм си забил ножица в сънната артерия преди края на въпроса. После питащия ще си е добре, но аз. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 1 минута, retr0 каза: Ако някой ме пита “Джена или смърт” няма да имам време да отговоря защото ще съм си забил ножица в сънната артерия преди края на въпроса. После питащия ще си е добре, но аз. Ел Ей, да, питащия ще си реши къде да ти се извини. 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Благодаря на всички! Поздравете се с този стар,но златен хит на Дженифър и снимката й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 1 минута, Starboy каза: Бях забравил за мегахита "Дразни ме пак", преди да ѝ беше сложено вето, къртеше с гледания! А дори след него продължи да мачка всичките клубове в страната, а и отвъд. На остров Крит страстта я палят като кибрит! Паметен трак, сигурно и този текст е писан от самата нея. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Жалко, че Джена спря да работи със сестра си. Помня колко много се хвалеше с текста на ''Да те прежаля'' преди да разбере, че е копиран от друга песен. Явно тя прощава, но не забравя. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Току що, Putin каза: На остров Крит страстта я палят като кибрит! Паметен трак, сигурно и този текст е писан от самата нея. Джена е текстописеца на деселетието, да не кажа века! "За тебе е добра, но гърмяща змия. За секунди ускорявам, спирачки - нямам!" 1 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Част от текста на новата песен на Джен. “Въглища бил купувал за зимата че то въглища кой ползва вече? Парно е сърцето голямо, ала ще ям нещо довечера. Била съм сърдита и цупя се, да, ама ще ходим на Пампорово. Боли ме мозъка от глупости, нямам зелен панталон.” 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Влизам в тренда, с милиони! 289к за месец. Кралица! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Гледам го оная вечер тръгнал ама те всичките го знаят.. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари