Starboy Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 @Cally-Pressyfan' с трепет чакам песента К*** н** в**** !!! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 1 минута, Starboy каза: @Cally-Pressyfan' с трепет чакам песента К*** н** в**** !!! На кого? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 2 минути, Starboy каза: @Cally-Pressyfan' с трепет чакам песента К*** н** в**** !!! И петте чакаме с трепет, миличка! 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 На Преслава песента е много силна и емоционално изпята, просто вниманието ни беше отнесено от носа. Последните й 4 песни са много силни, преживява някакъв тотален ренесанс след "Чуплива и влюбена" - "Без теб". 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 3 минути, Starboy каза: @Cally-Pressyfan' с трепет чакам песента К*** н** в**** !!! Като нов вирус? преди 3 минути, Donatella каза: много е сладка ! Галка сладка! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 ДЖ без грим ! коментирайте @asylum @Starboy 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Току що, Donatella каза: ДЖ без грим ! коментирайте @asylum @Starboy Изглежда приказно, лъха на осанка на поетеса и текстописка ❤️ 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 ама тя наистина ли пише сама текстовете ? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Току що, Donatella каза: ама тя наистина ли пише сама текстовете ? Не си ли личи? 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 5 минути, Donatella каза: ДЖ без грим ! коментирайте @asylum @Starboy Ани, ти ли си? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Сякаш има херпес на устата? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Без грим нанайци. Без сенки и мигли. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Сякаш има херпес на устата? Наси я е ръфал, палавник е той.. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 3 минути, Donatella каза: Слушат померан, не слушкат доберман, колата му е лъсната, но душата хулиган. ??? нищо не разбрах "Хулиган" е на Анастасия Мавродиева... уж. Иначе е "Луната му е в Лъв, но душата хулиган". А на снимката е след скорошно поставяне на хиалурон, затова е така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 4 минути, Blueberry каза: "Хулиган" е на Анастасия Мавродиева... уж. Иначе е "Луната му е в Лъв, но душата хулиган". А на снимката е след скорошно поставяне на хиалурон, затова е така. Миличка боровинке, изтръпваш ли на фразата "Капка по капка сълзите ме побъркват". На мен всяка фибра ми изтръпва, всяка пора ми се запушва. ТРЕПЕРЯМ И НЕМЕЯ! 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Миличка боровинке, изтръпваш ли на фразата "Капка по капка сълзите ме побъркват". На мен всяка фибра ми изтръпва, всяка пора ми се запушва. ТРЕПЕРЯМ И НЕМЕЯ! Зорлян ли треперяш? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Току що, asylum каза: Зорлян ли треперяш? Не, напълно импулсивно. ;о 2 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Миличка боровинке, изтръпваш ли на фразата "Капка по капка сълзите ме побъркват". На мен всяка фибра ми изтръпва, всяка пора ми се запушва. ТРЕПЕРЯМ И НЕМЕЯ! Дааааааааааааааааа! Точно това е якото в песента: почва с нещо силно, което си мислиш, че е припева ("Който го види пиян и наранен") и се кефиш. После идва един бридж, който също е много готин ("От едно сме на две") и си викаш - още по-добре. Избухващ припев ("Пиян...) - на черешата си. И после още един бридж и си мармалад "Капка по капка..." Музика, текст, аранжимент, изпяване, всичко е на топ ниво. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Не, напълно импулсивно. ;о Препоръчвам разхлаждане във Виктория Спа или нещо в Студентски град и Центъра! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 2 минути, Blueberry каза: Дааааааааааааааааа! Точно това е якото в песента: почва с нещо силно, което си мислиш, че е припева ("Който го види пиян и наранен") и се кефиш. После идва един бридж, който също е много готин ("От едно сме на две") и си викаш - още по-добре. Избухващ припев ("Пиян...) - на черешата си. И после още един бридж и си мармалад "Капка по капка..." Музика, текст, аранжимент, изпяване, всичко е на топ ниво. Аре, бегай! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 3 минути, Blueberry каза: Дааааааааааааааааа! Точно това е якото в песента: почва с нещо силно, което си мислиш, че е припева ("Който го види пиян и наранен") и се кефиш. После идва един бридж, който също е много готин ("От едно сме на две") и си викаш - още по-добре. Избухващ припев ("Пиян...) - на черешата си. И после още един бридж и си мармалад "Капка по капка..." Музика, текст, аранжимент, изпяване, всичко е на топ ниво. При "Не се изтриваш" имаше нещо подобно - първо - "Само да те питам ..." решаваш че е припев, след това избухва със "Скъпата кола ..." 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Плувате ли под звуците на този хит,драги съфорумци? Правете гледания,нека днес ги направим 1,6! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Ми моите уважения към Галена, но песента й е боклук. Слагам я на ниво "Как ти стои", която за мен е аболютен СПИН. И тримата човека, които пишем от този акаунт сме фенове повече на Галена и на нито един от нас не му хареса. Сега точно си писахме по фейса. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 тази песен е голям ХИТ !!!!!!!! гърми навсякъде вееееееееееееееееееееееееееее 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Много съм раoочарован и не мога дa го крия. Но сега ще почивам няколко дни и ще се върна още по силен ОЦКО Е БОКЛУК !!!!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари