DarkChild Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 26 минути, Kriminal каза: Как може да е благодарение на Миле, че тоз Миле какъв е? Аз не знам и кой е, сигурен съм че никой в България също не го знае... В БГ трендинга е винаги, както вече отбелязах. Тя Галош не е глупава. Знае за кого да се присламчи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Коментарите за сексуалната ориентация са в чат мания. Паниката хвана ме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Защо? Ето, Галош обожава да се гизди като драгкуин. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 2 минути, DarkChild каза: В БГ трендинга е винаги, както вече отбелязах. Тя Галош не е глупава. Знае за кого да се присламчи. Бях саркастичен преди 1 минута, DarkChild каза: Различна в този форум значи хетеро. Очевидно😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 54 минути, Willy каза: Голямо значение ли имаше това че Няма да ти пиша стартира с по-силни гледания от хита на 2016?! Хитът на 2016 е ДАЙ МИ ОЩЕ!!! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Значи Преси отново размаза пряката си конкурентка! Браво! Не ми се мисли какво ще става като излезе и албума... 🙊 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 2 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Хитът на 2016 е ДАЙ МИ ОЩЕ!!! Мечтай си... по нито 1 критерий не е. А за смазване е много рано да се говори още. Феноменален ще бие Да гори, Добре ли си ще мине изтрещяваш ли. Нека сме обективни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Току що, WindWalkerMonk каза: Мечтай си... по нито 1 критерий не е. Айде, айде! Обиколи балканите-направиха се няколко кавъра, а Пей сърце си е кавър! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 4 минути, PreslavaIsTheQueen каза: Хитът на 2016 е ДАЙ МИ ОЩЕ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 27 Author Report Share Публикувано Юли 27 Преслава е пуснала въпросник в Instagram. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Аз на Преслава много не й вярвам на гледанията и харесванията. Сори, но макар да е най - любимата ми песен тази година, Изтрещяваш ли нали беше счупила всички рекорди. И аз некво се надъхвам, като се върна тая песен ще разбива, ще е топа на конопа. И не помня кой, ама някой от тук ме предупреди: ела си и ще видиш, че е много слаба откъм ротация и прием. Аз не вярвах. Ами сори, ама уж големите рекорди, уж голямата звезда с големия хит и кво. Пуска се веднъж само и минава супер вяло. Махнете, че Галена се въртеше по два пъти с Добре ли си и че Феноменален се пускаше също. Махнете, че Емилия я разбиваше с двата си хита. Ми то дори Кома на Стораро и Името ти на Камелия имаха по - силни реакции. Хайде някой от Пресовите да обясни това, защо песни с 5 милиона имат реакции и се ротират по - добре от вселенския й хит - щото купува. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 4 минути, Fast каза: Преслава е пуснала въпросник в Instagram. Пак ме е блокирала боклук:@:@:@ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Току що, Donatella каза: Пак ме е блокирала боклук:@:@:@ Вие сте голяма любов с нея. Ту се карате, ту се любите. Не мога вече да ви хвана спатиите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Хайди Галенови вие сте! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Големи спорове коя била по-голяма заради повече гледания, а реално и двете дори не доближиха рекорда. Да се радваме, че се сетиха да спасят чалга лятото. Гледанията им при всяко положение са задоволителни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Питах я: Кога ще спреш да се друсаш ма ? На младини беше изрод, после таман стана човек, сега пак се превърна в изрод. Посрами се ма. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 час, Starboy каза: При "Не се изтриваш" всичко беше топ, това ми е любимата песен все още от тоя период след "Тук жена му пази"! Моята лична класация е: 1. Не се изтриваш 2. Пиян 3. Изтрезняваш ли 4. Обратно в играта 5. Да гори в любов Ама защо "Да гори в любов" най-долу в класацията? Относно Галена, втори ТОП проект за годината след "Сърце". Определено знае какво прави и има цялостна концепция за кариерата си. Все повече ми се издига в очите. Засега е с една крачка пред Преслава по продукция. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 На мен лично топ 5 на Преслава за последните 5 години ми са: 1. Не се изтриваш 2. Пиши го неуспешно 3. Да гори в любов 4. Тук жена му пази 5. Ако утре ме губиш 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Големи подценявания на Преслава от страна на феновете на Галена. Защо? Какви са тези глупости за новия нос и прочие. Ако не искаш да слушаш песента, а просто да я видиш, ще го направиш в инстаграм или пък само за секунди - такива гледания не се отчитат. Освен това когато Галена изкара песен, която не е рекордьор, веднага се почва с оправданията. Това, че не всичко е рекорд, не значи, че е слабо, че е загубила форма, а най-малко пък че песента не струва. И макар "Паника" да ми харесва, хитът определено е при Преслава и това си личи по истериите на противниците на Преслава тук. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 20 минути, gogo каза: Ама защо "Да гори в любов" най-долу в класацията? И аз не знам.. тая песен така и не ми хареса както трябва, имаше периоди от няколко дни, в които ме зариябваше - после пак ме дразни и не си я пускам въобще. Дори честно, не знам как стана такъв хит, скучна е! "Изтрезняваш ли" е много по-готинка и приятна за консумация и то ежедневна! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Джен в Инстаграм: Мили,приятели ! Нали сте чували поговорката:"Двама се карат-третия печели ?" В случаят аз съм третата ! Докато фенове на други мои колежки ( няма да назовавам имена) водят истински воини за това коя е изкарала по-голям хит,аз съм тази, която триумфира! Искам още един път да подчертая за думата "ТУРОВАВЕ" в песента ми "Коя" от 2017, защото до ден днешен получвам ЛС-та по темата ! Думичката си я измислих сама в студиото,под въздействието на емоция от песента ! Но това не ви пречи да я пеете все още по 3 пъти на вечер с цяло гърло ! Обичам Ви, мили мои ! Имайте вълшебно лято и се усмихвайте повече ! За бъдещето не мислете и нямайте намерения- ще му дойде времето! 4 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Джен във фейсбук: Има котка - няма котка. Бързата кучка планина повдига! Ще ви покажа аз. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Питах Преслава дали слуша песни на Галена,да не ме блокира сега ? 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Джен на стори: Мили фенове ! С най-голямо въодушевение и радост съм горда да ви съобщя,че най-накрая извоювах правото името ми на моите проекти да се пише DJENA , а не DZHENA ! Имайте щастлив ден- изпращам Ви от моята безкрайна позитивна енергия,направете едно добро дело днес ! Накарайте човека до вас да се усмихне,подарете на баба си цвете,помогнете на майка си с някое задължение ! А ако имате сестра- просто не ѝ обръщайте никакво внимание ! Искрено ваша- DJENA ! 2 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Току що, PHILIPP PLEIN каза: Питах Преслава дали слуша песни на Галена,да не ме блокира сега ? 😁 Да! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари