Willy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 7 минути, чушка. каза: Може да е псувала на majka и затова да я сложили. https://www.vbox7.com/play:8384b82406 Тихо да не ни забие един ШАМАР. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Разговор зад кулисите, виждайки как Райна се смее, Глория към нея: "Стига се смяла така, мила, тук не сме в кръчмата". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: И на Денсинг Старс. Но дори със всичките тях не можем да я сложим до Мария като популярност, актуалност или дори присъствие в жанра. Давам за пример Мара, защото е един вид златната среда. Абе, там е някъде. Мария, Малина, Райна, Емилия, Гергана са ми на едно ниво (или поне бяха до преди години) 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Райна голям успех няма и може да не важна за жанра, но ми е на сърце и винаги е предлагала топ изпипани и различни проекти. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: И на Денсинг Старс. Но дори със всичките тях не можем да я сложим до Мария като популярност, актуалност или дори присъствие в жанра. Давам за пример Мара, защото е един вид златната среда. Много над Мара е, дори по гледания като махнеш песните с Азис. Райне постигна всичко сама, а Мара с вагината си! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Току що, Cally-Pressyfan' каза: Абе, там е някъде. Мария, Малина, Райна, Емилия, Гергана са ми на едно ниво (или поне бяха до преди години) Емилия не, Емилия последните години (колкото и да не я понасям, ох, караш ме да звуча като Слави) е някъде малко под Анелия, Галена и Преслава. Почти винаги звучи с някъф голям хит човек, който се забравя, но звучи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 10 минути, pacho каза: режисьор: Salih Sali сценарист: Salih Sali оператор: Bruno Amaral И Янева, и Галена работят с тези. Какви са по националност, може ли други техни клипове някой да сподели. Български Турци Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Емилия не, Емилия последните години (колкото и да не я понасям, ох, караш ме да звуча като Слави) е някъде малко под Анелия, Галена и Преслава. Почти винаги звучи с някъф голям хит човек, който се забравя, но звучи. Може, но самата тя винаги ми е някаква безлична. Ако не участва на голям концерт дори няма да забележиш отсъствието й. И тя доста бози пусни в последните години покрай хитовете. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Току що, MrKidGSA каза: Много над Мара е, дори по гледания като махнеш песните с Азис. Райне постигна всичко сама, а Мара с вагината си! Говорим за актуалност. Откъм достойнство, кариерно развитие, гласови възможности, дори поглед над света - абсолютно. То ще е смешно да се отрече. Но като актуалност е много по - голяма вероятността да чуеш да ме гали, отколкото която и да е песен на Райна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Може, но самата тя винаги ми е някаква безлична. Ако не участва на голям концерт дори няма да забележиш отсъствието й. И тя доста бози пусни в последните години покрай хитовете. Абе зависи, тая година ще се, гаранция. Всички пускат бози, но тя си е даже на едно ниво с ПАГ, колкото и да не я харесваме с теб: Калифорния, Кой ще му каже, сега тия два дуета. Има Емата и върви нагоре, явно тоя има акъл и за нея новия и я подкрепя. Сега идеята като дискутираме е да бъдем обективни. Тя има гигантско развитие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Емилия е безлична и не представлява интерес у никого. Факт е, че тази година направи два хита, благодарение на Денис Теофиков и парите на мъжа си, но самостоятелно издиша и няма вечен хит. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Тези двете пак да направят дует. Този път Емилия няма да има нужда толкова да се навежда в опит да покаже нещо в пазвата. Бяха малко скандални тогава, нямаше такъв секси дует до момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Как без срам лъже Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 минута, чушка. каза: Емилия е безлична и не представлява интерес у никого. Факт е, че тази година направи два хита, благодарение на Денис Теофиков и парите на мъжа си, но самостоятелно издиша и няма вечен хит. Тва е така, но пак е при Галена, Преса и Ана. Дори сега се сетих, че май с другия Стораров пикльо пак имаше мегахит. Преди това с татковеца имаше нещо за изтрезняване отново. Винаги я чуваш редовнои дори си има голяма реакция. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 7 минути, WindWalkerMonk каза: Абе зависи, тая година ще се, гаранция. Всички пускат бози, но тя си е даже на едно ниво с ПАГ, колкото и да не я харесваме с теб: Калифорния, Кой ще му каже, сега тия два дуета. Има Емата и върви нагоре, явно тоя има акъл и за нея новия и я подкрепя. Сега идеята като дискутираме е да бъдем обективни. Тя има гигантско развитие. Аз не я харесвам в последните години. Нещо ми се изгуби. Само на дуети залага и само с тях улучва. Не помня откога не съм харесвал самостоятелна нейна песен. В последните 2-3 години е пускала - "Напусни", "Все едно ми е", "Само мой" - някой помни ли ги изобщо? Предпочитам Емилия от "Смелите...", "Не се променям" и "Грешница", отколкото сегашната, пък била и по-успешна. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Ние не говорим тук затова, говорим за факта, че е като ПАГ + Цура и сие, отколкото като Малина, Гергана и т.н. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Тва е така, но пак е при Галена, Преса и Ана. Дори сега се сетих, че май с другия Стораров пикльо пак имаше мегахит. Преди това с татковеца имаше нещо за изтрезняване отново. Винаги я чуваш редовнои дори си има голяма реакция. Има късмет и попада на точните песни, но никой няма да направи впечатление, ако не пуснат нея на дискотека или не пусне песен през годината. Самата й личност е скучна, няма харизма и не може да владее сцената, както Преслава и Галена, примерно.. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Eмили е жестока. Обожавам! #iconic 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Ние не говорим тук затова, говорим за факта, че е като ПАГ + Цура и сие, отколкото като Малина, Гергана и т.н. Като Малина и Гергана беше в началото - да кажем от 2003 до 2007-2008. После те изостанаха, особено Гергана. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Току що, чушка. каза: Има късмет и попада на точните песни, но никой няма да направи впечатление, ако не пуснат нея на дискотека или не пусне през годината. Самата й личност е скучна, няма харизма и не може да владее сцената, както Преслава и Галена, примерно.. Това е факт неоспорим. Затова й не е била лидер. Не случайно Анелия преборваше Галена и Преслава на моменти сама, но Емилия дори с подкрепа не можеше. Просто е нужно и друго, не само хит. Макар, че тая година можеше да й бутнат една певица и нямаше да е гротеска. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 20-30 страници за ден сте изписали! 😮 И мен ме зариби новата на Галена 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 1 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 минута, meleto каза: 20-30 страници за ден сте изписали! 😮 И мен ме зариби новата на Галена А защо не влиза в трендинга ? Кажи сега .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Току що, WindWalkerMonk каза: А защо не влиза в трендинга ? Кажи сега .... Щото Преси е капарирала място за по-дълго. Мисля, че тези дни от Планета ще я пуснат в Трендинг. И без това с Пресито вече не са на първо място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 3 минути, Starboy каза: Вече си обясняваме алкохолната тематика, скъпа! 4 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари