Starboy Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Простолюдието напада... https://m.novini.bg/show/kliuki/550129?fbclid=IwAR0h65wgCWh4X7Ws8G8W8kgezCvfToWsbP-q1fGNrYkDNmwJKCleix21hoE 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 В началото в клипа на Горкото момиче, има един момент дето Джени друса цицки и те им променят цвета за да подчертаят ефекта - невероятна идея. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 58 минути, Starboy каза: Простолюдието напада... https://m.novini.bg/show/kliuki/550129?fbclid=IwAR0h65wgCWh4X7Ws8G8W8kgezCvfToWsbP-q1fGNrYkDNmwJKCleix21hoE Всички плювачи ще ги застигне черно проклятие. Аман, аман! КАЗАХ! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 20 часа , Starboy каза: А един потребител, който е близък до Джен - Митко94 беше споменал, че текстът е по действителен случай! Значи такава приятелка съществува, както и тариката - всички божества да ги благословят! Заради тях ще има какво да слушаме години наред ❤️ Да, разказва историята на нейна приятелка. 😜 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 @WindWalkerMonk скъпа, не реагирай, а направо пращай твоето предложение! Зариби ме! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Току що, Willy каза: @WindWalkerMonk скъпа, не реагирай, а направо пращай твоето предложение! Зариби ме! Още не мога да избера. Май ще е с чупката, но не е сигурно! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 51 минути, mitak_94 каза: Да, разказва историята на нейна приятелка. 😜 Джена свързва поезията и журналистиката в неразривна връзка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 47 минути, Willy каза: @WindWalkerMonk скъпа, не реагирай, а направо пращай твоето предложение! Зариби ме! Мен ме зариби физиономията с уста, която прави на 03:19 Клонинг между прахосмукачка и мравояд. 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 2 минути, Donatella каза: Tрябвa дa признаем, че cме пoбедени. Изгубихме битката. И aз няма да пpoдължавaм c лъжи и caмaзаблуди.C наpанено и pазбито сърце cъм. Аз бях до тук.Тръгвам си, но с високо вдигната глава. Напускам форума. Загубихме битката, а не войната Фикленче. Ще й я вземем другата година! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 9 минути, Donatella каза: Tрябвa дa признаем, че cме пoбедени. Изгубихме битката. И aз няма да пpoдължавaм c лъжи и caмaзаблуди.C наpанено и pазбито сърце cъм. Аз бях до тук.Тръгвам си, но с високо вдигната глава. Напускам форума. Остани, ще събираме пари и ще купим повече гледания следващия път, ще победим, не страдай! Имам и друго предложение - ставаме фенове на Преслава. Хем джоба пълен, хем психиката цяла. Какво ще кажеш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 'Пиян' е лидер по всички показатели - гледания,харесвания,споделяния и тн. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Фиклено, да умра ли искаш!? 😠😱😢 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 44 минути, retr0 каза: Остани, ще събираме пари и ще купим повече гледания следващия път, ще победим, не страдай! Имам и друго предложение - ставаме фенове на Преслава. Хем джоба пълен, хем психиката цяла. Какво ще кажеш? С този клип подсъзнателно да не го караш да се нагълта с хапчета както Магда в началото на клипа ? 😮 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Сняг в косата имаш батко, виж се - набор си на татко! Знам, че много топ мацки в този форум са запленени и се откриват в този текст! 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Вижте Галчето какви гюбеци мята под звуците на Биляна. Двете бяха от един калибър треторазрядни в ония години. 1 2 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 5 минути, Cally-Pressyfan' каза: Вижте Галчето какви гюбеци мята под звуците на Биляна. Двете бяха от един калибър треторазрядни в ония години. Къдети сега да излезнат така да танцуват докато колежка пее зад нея. Последно си спомням такова нещо да се е случило на промоцията на Андреа през 2010. И естествено Галс пак беше в центъра на всичко. Кючекчиня от класа! ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 7 минути, Cally-Pressyfan' каза: Вижте Галчето какви гюбеци мята под звуците на Биляна. Двете бяха от един калибър треторазрядни в ония години. Заедно работеха в Планета Пайнер на Мария Луиза в София 😂 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Много сте тихи тази нощ. Поздрав с хита! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 1 час, asylum каза: Заедно работеха в Планета Пайнер на Мария Луиза в София 😂 Галена пак си е била готина. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 9 минути, zai4eto82 каза: Галена пак си е била готина. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Жестокааааа 😍😍😍😍😍 Защо реши да пусне тъпия ремикс не знам ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Галин яко е почнал да се мазни на Преслава. Само не знам за него ли проси дует или за алфите. Обаче на Десита песента май е Ft. Алисия и излиза до седмица. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PreslavaIsTheQueen Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 9 часа , Willy каза: Галин яко е почнал да се мазни на Преслава. Само не знам за него ли проси дует или за алфите. Обаче на Десита песента май е Ft. Алисия и излиза до седмица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари